Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Uncategorized 4 Haitallista lihasrakentamismyyttejä paljastamatta

4 Haitallista lihasrakentamismyyttejä paljastamatta

Jos olet vakava sitoutumalla vankkaan sitoutumiseen lihasten rakentamisohjelmaan, sinun on oltava erittäin varovainen siitä, keneltä otat suosituksia. Kehonrakennus ja kunto ovat kirjaimellisesti monen miljardin dollarin teollisuus, jossa uudet verkkosivustot ilmestyvät joka päivä. Seanin e -kirja: Totuus lihaksen rakentamisesta

Monilla niin kutsuttujen “kokemusten”. Älä todella tarvitse. Jos et nauti askeltasi, saatat lopulta pudota kohtalokkaisiin lihasten rakentamiseen sudenkuoppiin, jotka kirjaimellisesti tuhoavat voitot ja estävät sinua koskaan saavuttamasta haluamaasi vaikuttavaa, lihaksikas fysiikka. Tässä viestissä aion paljastaa 4 hyvin yleistä lihasta rakentamista myyttiä, jotta voit Cruz Azul Paita pitää sinut oikealla tiellä ansaitsemasi mielenterveys- ja voimanhyötyihin.

Myytti 1: Osta lihasten rakentamiseksi sinun on saavutettava ”pumppu” harjoituksen aikana. Mitä suurempi pumppu saavutat, sitä paljon enemmän lihasta rakennat.

Niille teistä, jotka olet vasta aloittamassa, “pumppu” on tunne, että saat, kun veri jää loukkuun lihaskudoksen sisällä, kun harjoittelet painoilla. Lihakset turpoavat ja jättävät kehosi tuntumaan isommalta, tiukemmalta, vahvemmalta ja paljon voimakkaammalta. Vaikka pumppu tuntuu fantastiselta, sillä on hyvin vähän, jos jotain tehdään, kun lihakset stimuloivat asianmukaisesti. Pumppu on yksinkertaisesti seurausta lihaskudokseen tehostetusta verenkulusta, eikä se todellakaan osoita onnistunutta harjoitusta. Menestyvä Senegalin Jalkapallomaajoukkue Paita harjoitus on mitattava vain etenemisen käsitteellä. Jos pystyit nostamaan paljon enemmän painoa tai tekemään paljon enemmän toistoja kuin edellisellä viikolla, niin teit työsi.

Myytti 2: Lihasten rakentaminen aiheuttaa sinun hitaamman ja vähemmän joustavan.

Tämä juontaa juurensa vanhoihin aikoihin, jolloin ihmiset kuvailivat kehonrakentajia olevan “lihaksen” ja “bulky”. Päinvastoin kuin ajattelet, huomattavan määrän laihan lihasmassan rakentaminen todella nopeuttaa sinua sen sijaan, että hidastat sinua. Lihakset ovat vastuussa jokaisesta kehosi tekemästä liikkeestä, hyppäämiseen heittämiseen. Tärkeintä on, että mitä voimakkaampi lihakset ovat, mitä paljon enemmän voimaa se voi käyttää. Vahvemmin, paljon lihaksikkaammat jalat osoittavat, että jalanopeus on lisääntynyt, samoin kuin vahvempi ja paljon lihaksikkaampi hartiat osoittavat kykyä heittää kauemmaksi. Vahvat lihakset kykenevät lihaksia, ei päinvastoin.

Myytti 3: Sinun on aina käytettävä täydellistä, oppikirjasta kaikissa harjoituksissa.

Vaikka Yhdysvaltain Jalkapallomaajoukkue Paita hyvän muodon käyttäminen kuntosalilla on aina tärkeää, parhaan muodon pakkomielle on täysin erilainen asia. Jos yrität aina tehdä jokaisen harjoituksen virheetöntä, oppikirjasta, lisäät tosiasiallisesti vammamahdollisuuksiasi ja vähentävät samanaikaisesti saavuttamasi lihaksen stimulaation kokonaismäärää. Muista, että emme ole robotteja! On erittäin tärkeää, että astut aina luonnollisesti harjoittaessasi. Tämä voi viitata erittäin pienen heilahtelun lisäämiseen selkänojaasi, kun teet hauislihaskiharoita tai pienen rungon vauhtia suorittaessasi barbell -rivejä. Löysää itsesi hiukan ylös ja askel tapaan, jolla kehosi oli osoitettu liikkuvan. Parhaan muodon pakkomielle toimii todella sinua vastaan kuin sinua vastaan.

Myytti #4: Jos haluat lihaksen kasvavan, sinun on “peruneen palovamma!”

Tämä on toinen valtava väärinkäsitys kuntosalilla. Voimakasta painoharjoittelusta johtuvat “polttamisen sensaatio, joka johtuu yksinkertaisesti maitohapposta (metabolinen jätetuote), joka erittyy lihaskudoksen sisällä liikunessasi. Maitohappotasoilla ei ole mitään tekemistä lihaksen kasvulla ja se voi tosiasiallisesti hidastaa voittoja sen sijaan, että ne nopeuttaisivat niitä. Voit rajoittaa maitohappotuotantoa harjoittamalla alemmalla rep-alueella 5-7, eikä standardi-alueelta 10 ja sitä enemmän.

* Tämä viesti on yksinoikeudella Ironmagazine.com -sivustolle, lisääntyminen missä tahansa muodossa ilman aikaisempaa suostumusta on ehdottomasti kielletty.

Napsauta tätä Seanin täydellisestä lihasrakennusjärjestelmästä!

_____________________________________________________ Löydät paljon lisätietoja tarkistamalla hänen verkkosivustonsa:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *