Juo viikonloppuna

Tänään Ben ja minä vietimme vain jonkin aikaa potkia ja hengailla. Aion olla poissa ensi viikonloppuna, joten halusimme vain nauttia toisistaan ​​tänään?

Kuten tiedät, olen iso kaikissa juomissa – vesi, seltzer, ruokavalio sooda, vodka…
Viimeisimmät videot

Sain COVID-19-testin
Coronavirus -testin saaminen – miten se toimii, miltä se tuntuu, kokemukseni ja paljon muuta. Sain vakiokokeen ja Ben sai COVID-19-nopean testin.

Lisää videoita

0 sekuntia 5 minuuttia, 16 sekuntia

Seuraava
Korkea saavuttaja – Hyvä kuuntelukirjakatsaus
06:12

Elää
00:00
08:21
05:16

No, kun Pom Frific lähetti minulle mehua, hyppäsin siihen. Yritän yleensä pysyä poissa mehusta (vaikka varastaisin usein sips Benin), koska haluaisin mieluummin syödä hedelmiä. Mutta – pidän granaattiomenamehusta Pom Arilsille!

Joten olin erittäin ekstaattinen saadakseni käteni näihin söpöihin pulloihin.

Yhdistin POM: n loistavan Seltzerin kanssa herkullisen ”malli-tail”. Jostain syystä tämä yhdistelmä on myös hieno jano -sammuttaja.

Tämän päivän aamiainen oli silmille ja suun juhla. Ranskalainen paahtoleipä kanelirusinalileipä, joka on päällä vaahterasiirappia. Yum! Lounas oli yleensä jäljellä viime yön illallisesta – kiinalainen ruoka? Ja tein juoksumatto kävelemään liikuntaa varten.

Päivän mielenkiintoisimmassa tapahtumassa osuimme kohteen ja tunnistimme ravistuspainon – johon Ben teki useita vääriä kommentteja. Ei kommenttia. *Varoitus Linkistä heidän verkkosivustolleen on aivan kuin infomercial.

Nyt minun täytyy kääriä HTML -projektini, jotta pääsen vihdoin opiskelemaan henkilökohtaista koulutussertifikaattia!

Nähdään huomenna ?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *