Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Uncategorized 3 syytä, miksi vihaajat eivät pidä sinusta

3 syytä, miksi vihaajat eivät pidä sinusta

, kirjoittanut Matt Weik

Ihmiset pitävät sinusta, ihmiset eivät pidä sinusta … samoin kuin minkään siitä ei ACF Fiorentina Paita tarvitse lopettaa sinua. Tavalliset ja yksinkertaiset, vihaajat eivät pidä, samoin kuin ei ole menetelmää pysäyttää niitä, koska syyt, miksi he vihaavat, sinulla ei todellakaan ole mitään viimeistelyä kanssasi sekä mitä tahansa heidän kanssaan.

Nämä ovat täsmälleen samoja henkilöitä, jotka tarkistavat yhden lauseen jostakin, jonka olet säveltänyt tai kuulit sinun ilmoittavan jotain tai mainitsevat näkökulmasi ja siitä, he uskovat, että he ovat kaikki tajunnut. Kuten he ovat ymmärtäneet sinut vuosia. Se on hauskaa, kun uskot siihen. Ihmiset, jotka viiden sekunnin kuluessa jotain lukemisesta tai jotain SC Braga Paita kuulemisesta kääntyvät heti sinua vastaan sekä säveltävät sekä valtion vihamielisiä asioita sinusta.

Vihaajat ovat paljon enemmän kuin eivät vain näppäimistön komentoja, piilossa tietokoneen näytön taakse ja kuka ei koskaan näytä heidän kasvonsa. He eivät koskaan ilmoita puolet asioista, joista he ilmoittavat sinusta kasvoillesi. He räpyttivät näppäimistössään yrittäessään armota nimeäsi ja hajottaa sinut. Lukuisat syyt, miksi vihaajat eivät pidä, ovat, koska he eivät koskaan vaadi käsittelemään sinua tai näkemään sinua henkilökohtaisesti – he voivat tehdä kaiken puhumisensa tietokoneen näytön takaa.

Monet ovat häviäjiä samoin kuin tyytyväisiä ja joilla ei ole todellista tavoitetta tai visiota elämäänsä. On vitsi, että he ovat ihmisiä, jotka ovat verkossa vanhempiensa kellarissa, mutta useita kertoja se on todella totuus. Seuraavaksi löydät kolme pääasiallista syytä vihaa. Ymmärrä ne, jotta voit antaa vihaajien rullata parhaiten hartioistasi eikä vaikuttaa kehitykseen ja menestykseen.

1. He haluavat olla sinä
Sosiaalinen media on yksi planeetan vihamielisimmistä paikoista. Miksi? Koska se avaa oven kritiikkiin ja ei pidä koskaan tarvitsematta tietää, nähdä tai ymmärtää jotakuta. Syyt, jotka vihaavat sinua, saattavat olla useita syitä, joista mikään ei edes tee minkäänlaista järkeä. He saattavat nähdä kuvan sinusta ja kirjoittaa heti mielipiteen.

Olet ehkä ostanut uudet autot ja kuorma -autot sekä vihaa, joka haluaa ilmoittaa tarkalleen, kuinka hullu autot ja kuorma -auto on samoin kuin sellaiset, sellaiset autot ja kuorma -autot ovat niin mukavampia sekä tuhlaat rahaa … kun Real Sociedad Paita Todellisuus, se on heidän unelma -autojensa ja kuorma -autojensa, samoin kuin se kiusaa niitä nähdäksesi sinut menestyksekkäästi sekä tavoitteidesi saavuttamisen sekä unelmien saavuttamisen, joka lopulta johti ajoneuvon ostamiseen.

Olet lopulta osoitin siitä, millainen epäonnistuminen he ovat ja miksi he eivät ole sinä. Taustalla olevat syyt, miksi vihaajat eivät pidä, on, koska he haluavat olla sinä. He kadehdivat sinua. He haluavat olla kenkäsi ja verkossa elämäsi. Sekä lukuisat heistä kieltäytyvät todella asettamasta työtä siirtämään sellaiseen suuntaan, johon myös he voivat päätyä menestykseen. Kuten toteaa, “he eivät pidä sinusta, koska he eivät ole sinä.”

2. Olet heille riski
Yksi erittäin näkyvistä syistä, miksi vihaajat eivät pidä sinusta, on, koska olet heille riski. Olet heidän kilpailunsa samoin kuin he näkevät sinut suurena riskinä heidän elämäänsä (kilpailukykyisellä tavalla, ei haitallisella tavalla), heidän liiketoimintaansa tai henkilökohtaiseen tuotemerkkiinsä. Heillä voi olla tunteita naistasi tai huomattavia muita kuin ovat vihaisia, että he ovat kanssasi samoin kuin niitä. Heillä voi olla asiakkaita, jotka jättävät yrityksen tai henkilökohtaisen tuotemerkinsä työskennellä kanssasi ja vaikuttaa negatiivisesti heidän liiketoimintaansa.

He yrittävät laittaa sinut omaan henkilökohtaiseen tai rahalliseen voittoonsa. Loppujen lopuksi se on kuitenkin heidän ongelmansa, ei sinun. Jos he tekisivät kaiken oikein, et olisi heille riski tai kilpailu. He olisivat niin kaukana eteenpäin ja ovat niin paljon markkinaosuutta, että et edes olisi heidän tutkalla. Kuitenkin täällä olet. Sen lisäksi se on yksi syy siihen, että vihaajat aikovat kohdistaa sinut ja tulevat perässäsi. Pysy samoin kuin sinä.

3. He eivät pidä itseään
Koska suoritat asioita, joita heillä ei ole yrityksessä ja elämässä, näyttää siltä, että he vihaavat sinua todellisuudessa, he eivät pidä itseään. Olet heijastus siitä, kuka he haluavat olla. Syyt vihaajien haluttomuudesta voi olla lukuisia asioita, mutta se, mitä se kiehuu

Se on kuin työtoveri, joka teki jotain väärin, haluaa kuitenkin tuoda esiin kaikkien muiden nimen kokeilemaan sekä säästää sopimusta ja näyttää siltä, että ne eivät ole köyhiä, kun he ymmärtävät, että he sekoittuvat. Se on kansi. Menetelmä, joka heille tuntuu paljon paremmin itsestään yrittämällä viedä kaikki muut tasolleen.

Mutta olet viisaampi kuin se ja ymmärrät paljon paremmin – et siksi ole heidän yrityksiään halventaa sinua ja repiä sinut alas. He tuhoavat itsensä kaikki pian ENOUgh. Asia, johon vaadit keskittyä, on olla mahdollista, että melu vetää sinut pois siitä, mitä olet täällä tekemässä. Puhdista se hartioiltasi ja jatka eteenpäin. Et voi ottaa käyttöön muiden näkökulmaa, jotka eivät edes ymmärrä sinua ohittamaan edistymistäsi.

Onko sinulla henkilökohtaisesti ollut vihaajia kohdistamaan sinua? Mitä teit (jos jotain) ja mitä he tekivät? Ymmärräkaamme tarkalleen, kuinka sitä käsiteltiin kommenteissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *