Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Sports And Fitness NCAA aloittaa SVP: n SVP: n osallisuutta, koulutusta ja naapurimaiden vuorovaikutusta

NCAA aloittaa SVP: n SVP: n osallisuutta, koulutusta ja naapurimaiden vuorovaikutusta

NCAA on ottanut käyttöön selkänojan osallisuutta, koulutusta ja naapuruston sitoutumista koskevalle varatoimitusjohtajalle. NCAA: n mukaan vuokra tai ”johtaja” raportoi NCAA: n presidentti Mark Emmertille ja toimii yhdistyksen johtavana monimuotoisuuden virkamiehenä.

Valitulla johtajalla on kaksinkertainen keskittyminen, sekä sisustus että ulkoinen. Sisäisesti LOSC Lille Paita vanhempi varapuheenjohtaja hoitaa sisustusoperaatioita sekä henkilöstön valvontaa, joilla on velvollisuuksia osallisuutta, koulutusta ja naapuruston Vissel Kobe Paita sitoutumista. Ulkoisesti johtaja toimii jäsenjärjestöjen tärkeänä suurlähettiläänä ja edistää NCAA: n arvoja, kun ne liittyvät monimuotoisuuteen ja osallisuuteen.

”Kun ryhdymme varovaisiin toimenpiteisiin menojen vähentämiseksi, emme voi uhrata sitoutumistamme arvoihimme. Monimuotoisuuden ja sisällyttämisen edistäminen on ytimessä sitä, kuka olemme sekä välttämättömiä tekemällä sitä, mitä teemme yliopiston yleisurheilun Manchester City Paita johtajina ”, Emmert sanoi.

NCAA on värväänyt maailmanlaajuisen Selaa yrityksen Heidrickin ja kamppailujen palvelut. Yritys on auttanut aikaisemmin lukuisissa NCAA: n toimeenpanohakuissa, mukaan lukien NCAA: n hallintoneuvoston riippumattomien jäsenten määrittäminen.

Selaa komitean puheenjohtajana toimivat valtava kymmenen seminaarikomissaari Kevin Warren sekä NCAA: n johtava henkilöstöyhteys on sääntelyasioiden varatoimitusjohtaja Stan Wilcox.

Täällä tarjotaan laaja asetuskuvaus, samoin kuin kiinnostuneet juhlat voivat ottaa yhteyttä Heidrickiin ja alla oleviin kamppailuihin.

Ehdokkaat ja hakemukset voidaan lähettää osoitteeseen ncaasvpiec@heidrick.com.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *