Elämäsi paras ylennysjuhla

Minulla oli juuri paras päivä todella pitkään! Sain juoksua ja syödä (suosikkini) ja toistaa itseni kertomalla samat juustomaiset vitsit useille ihmisille, koska olin juhlissa. Aloitetaan aamun alussa juoksemalla …

Olen palannut kotiin Etelä-Kaliforniassa ja sain ajaa pitkän ish-juoksun yhden suosikkipolkujeni ympäri Orange Countyssa. Oli vain hyvä vyöhyke eikä huolehtia siitä, että alligaattorit hyökkäsivät ja saadakseen jonkin mailin kirjautuneena.
Uusimmat videoni

4 minuutin Atletico Mineiro Paita alavartaloharjoittelu juoksijoille
Viisi alavartaloharjoitusta juoksijoille! Kokeile tätä nopeaa voimaharjoittelua kotona jalkoihisi, lantiollesi ja gluteille. Laitteita ei tarvita.

Glute -silta
Donkey Kicks – vaihtoehtoiset puolet
Simpukka – vaihtoehtoiset sivut

Hanki paljon lisätietoja RunEaTrePeat.com -sivustosta

Lisää videoita

0 sekuntia 4 minuuttia, 49 sekuntia

Seuraava
Maratonin koulutuspäivä 3
00:51

Elää
00:00
08:21
04:49

Sitten minun piti nopeasti valmistautua lähtemään pikkuveljeni 8. luokan ylennysjuhlaan. Olin vastuussa kahden Agua -frescasin ja Sangrian tekemisestä.

Koska se on ensisijainen vesimelonikausi, päätin tehdä yhden vesimelonin agua ja yhden ananas. Et ymmärrä, kuinka tyytyväinen siihen, että pystyin ostamaan 5 vesimelonia. Minä rakastan niitä.

Sain työskennellä vanhempieni talossa ja tein nopeasti Aguas, Sangrian ja auttoi sitten vesimelonin leikkaamiseen, tekemään salaattia ja 22 muuta asiaa, jotka tarvitsivat saadakseen aikaan ennen vieraita aloittamaan Flamengo Paita saapumista.

En todellakaan ollut koskaan tehnyt Aguasia aikaisemmin, joten olin siitä hieman hermostunut, mutta he tulivat hienosti !! (Resepti tulee seuraavaan viestiin.)

Voi ja Sangria, joka on yksi erikoisuuksistani (vain minun mukaan).

Kun olin valmis keittiössä, tartuin ilmapalloihin, joita käytimme tanssia pihan ympärillä ja räppää pitkin Pitbulliin. Mutta sitten annoin ne käytettäväksi koristeeksi.

{Mitä minulla on: mekossa on erittäin söpöjä pieniä purjeveneitä. Se on Stitchfixistä ja kaivan sen kokonaan!}

Laitoin hiukseni auttaessani keittiössä, joten se ei pääse mihinkään. Ja “päästä mihin tahansa”, tarkoitan suuhuni ajamaan vesimeloniani …

Suosikkini pieni ihminen rakasti myös vesimelonia!

En tiedä mitä helvetti on vanhempieni kanssa, mutta he menivät kaikki juhliin. He saivat peliauton, laser -etiketin ja valokuvaosaston!? !! Ridic.

Mutta kaivoin myös sitä. MJ ja minä olimme ensimmäiset, koska heidän piti testata se. Hänellä ei ollut aavistustakaan Vissel Kobe Paita mitä tapahtui … ha!

Seuraava rikoksen kumppanini oli hiukan parempi tässä pelissä …

Ja mielestäni Benin pitäisi olla vain merirosvo tosielämässä.

Onnittelut Matt! Olet paras

(Huomaa hänen kaksinkertainen nivelpukka. Tämä lapsi.)

Kysymys: Mitä teit tänä viikonloppuna?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *