Kehonrakennus on julma urheilu

, kirjoittanut Anders JP Eskilsson

Äskettäin katselin muutamaa koulutusvideota, joista yksi sisälsi harjoittelun jossain Texasissa itse herra Olympian, Phil Heathin kanssa. Olen sekä Heathin ruumiin ja kaikkien fani, mutta olen totuudenmukainen katsomalla muutamia hänen harjoitteluaan aiemmin, on vaikea ymmärtää tarkalleen, kuinka hän suoritti tällaisen fantastisen fyysisen.

Ensinnäkin, en nähnyt lainkaan tyyppisiä täysin ilmaisia painoja! Heath käytti vain koneita ja hänen sarjojaan koostui puoliksi toistoista, joilla oli keskipainoinen ja kohtalainen voimakkuus. Tarkoitan, jos teet harjoitusvideon faneillesi, etkö halua tuoda erittäin parhaasi?

Vaikka Heathilla ei ole hardcore -kunto -ohjaajan uskottavuutta kuntosalilla, Phil Heath lavalla on täysin erilainen tarina!

Jos tämä koulutustyyli on riittävä tekemään hänestä herra Olympia, kuka minä olen arvioimaan sitä? Ei, tässä artikkelissa on erilainen asia.

Lisäksi Heathin harjoittelu muistutti minua myös videosta, jonka näin IFBB Pro David Henryn kanssa pari vuotta sitten. Henryn yleinen menetelmä koko harjoituksen ajan oli erittäin huolimaton. Jopa kymmenen kertaa pahempaa SS Lazio Paita kuin se, mitä Heath näytti videoissaan. Tarkoitan, onko tämä vitsi? Kuka ei halua seuloa hyvää tyyppiä tai harjoittelutyyliä yleensä, kun videokamera liikkuu samoin kuin fanit katsovat?… Itse asiassa tämä on pääasiassa sitä, kuinka sekä hänen että Heathin harjoittelutyylit näyttävät .

Sekä Heath että Henry ovat ylimpiä kehonrakentajia, samoin kuin riippumatta siitä, kuinka he kouluttavat, ne näyttävät melko pirun hyvältä. Tämä näyttää jotenkin epäreilulta, ainakin silloin, kun ajattelet kaikkia tuhansia ja tuhansia kehonrakentajia maailmanlaajuisesti, jotka kamppailevat päivittäin, kouluttavat vaikeaa ja omistavat olennaisesti koko elämänsä intohimoonsa, mutta eivät kuitenkaan edes tule lähelle tätä fysiikoita.

Se, mitä se johtuu pääasiassa – samoin kuin lisäravinteiden lisäksi – on tietysti genetiikka.

Kun se koskee lukuisia Kamerunin Jalkapallomaajoukkue Paita tappavia kehonrakentajia, niin sanotusti … he verkossa kehonrakentamisen tavan täydellisesti 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa, ympäri vuoden, ja ne maksavat paljon rahaa intohimoonsa . He ovat menossa sotaan lähellä päivittäin kuntosalilla, samoin kuin he nousevat seuraavana päivänä käytännöllisesti katsoen robottisella ajattelutavalla… ”Varoitusvaroitus-lähestyen anta-katabolista vaihetta, vaadin proteiinia, vauva, olet Saksan Jalkapallomaajoukkue Paita nähnyt

Heidän sitoutumisensa on olemassa, myös sydän, myös voima ja kestävyys, ruumis näyttää hyvältä … mutta se ei ole siellä, missä sen pitäisi olla aiheuttaa vaurioita kehonrakennuskokoonpanossa.

Kehonrakennus voi olla julma tällä tavalla, samoin kuin joillekin ennen kuin he tunnistavat totuuden. Kaikkien ei ole tarkoitus olla kilpailukykyinen kehonrakentaja … se on vain helppoja tosiasioita.

Jotkut ammattilaisista toisaalta voivat silti olla suuria ja melko menestyviä kehonrakentajia, vaikka ne olisivat niin laiskoja ja kouluttavat melko hassuja. Tämä voi vaikuttaa erityisen epäreilulta verrattuna muihin urheilulajeihin.

Tarkoitan, jos olet esimerkiksi nyrkkeilijä, et mene erittäin pitkälle asiantuntija kilpailijaksi, jos olisit yleensä laiska urheilija tai käyttämällä surkeaa menetelmää sparrausistuntoissasi. Vaikka olisit melko lahjakas nyrkkeilijä tai urheilija lukuisissa muissa urheilulajeissa, aloitetaan todella vaatimus kouluttaa perseesi päästäksesi jonnekin urheiluun.
Esimerkkinä suuresta geneettisestä elementistä, jonka tarkistin jonnekin Craig Titus, Chris Cormier ja joku muu menivät olennaisesti juhla-iltana ennen kuin he kilpailivat joissakin näyttelyissä, ja päätyivät myös melko suuriin sijoituksiin. Kun Titus kysyttiin tarkalleen, kuinka tämä voi olla mahdollista, hän vastasi siihen, että tämä toimi osittain heidän genetiikansa takia. Vertailun vuoksi haluaisin nähdä Lennox Lewisin tai Evander Holyfield -kappaleen tulokset humalassa olevaan seinään tai juhlimaan mitä tahansa – päivää ennen kuin heillä oli taistelua. Heidän otteluidensa tulokset olisivat tietenkin olleet katastrofeja.

Sitten tämän artikkelin olennainen huolenaihe; Kuinka voimme laillistaa tai vahvistaa sitoutumisemme koulutukseen, jos emme todellakaan voi koskaan päätyä olemaan suuria kilpailukykyisiä kehonrakentajia? No, vanha ilmaisu “se on matka, ei tavoite, joka on tärkeä” on upea lainaus, joka kuuluu todella hyvin tähän asiayhteyteen. Koska kehonrakennuksella on paljon paljon enemmän etuja kuin pelkästään menestyvä mies kokoonpanossa.

Esimerkiksi kehonrakennus merkitsee ymmärryksen hankkimista ravitsemuksesta ja koulutuksesta, se voi avata ovia uusille mahdollisuuksille, sen masennuslääkelle, kehittää itseluottamusta ja itsetuntoa, samoin kuin monille se merkitsee fyysisen muodon saamista. Kehonrakennus ja kuntokeskuksen koulutus on lopullisesti arvoltaan paljon muutakin kuin vain talon pokaalien tuominen yhden hyllysi takaisin kotiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *