Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Sports And Fitness Robert Fountain ylennettiin Texas Rangers -yrityksen neuvonantajalle

Robert Fountain ylennettiin Texas Rangers -yrityksen neuvonantajalle

urheilun asianajaja Robert Fountain on nimetty Texas Rangers Baseball Clubin yritysneuvoja.

Fountain, Stetson University College of Lainsäädäntötutkinnon suorittanut, jättää jälkeensä yhteistyökumppanin neuvonantajana United Soccer League -tapahtumassa, jossa hän vietti viimeiset kymmenen kuukautta.

Vuodesta 2014 vuoteen 2020 mennessä Fountain oli tuolloin ala -liigan baseballin asianajaja, joka oli tuolloin kasvava kumppanin neuvonantaja.

Nykyisessä roolissaan hän tulee:

– Tarjoa oikeudellisia ohjeita sekä toimitusjohtajalle että ylimmille hallinnolle monenlaisista oikeudellisista asioista, teollisuussopimuksista sekä monimutkaisista AS Roma Paita liiketoimista.

-Määritä nousevat vaarat ja trendit, arvioi sekä uskoa strategisesti monimutkaisista vaarakysymyksistä ja tarjoa ratkaisukeskeisiä ohjeita tällaisten riskien vähentämiseksi tai käsittelemiseksi.

-Tukea sekä sen tytäryhtiöitä että tytäryhtiöitä monimutkaisten sijaintihallinnon ja operaatioiden suhteen laajamittaisissa tapahtumissa.

– Tukea liiketoimintaa, samoin kuin tytäryhtiöitä sekä tytäryhtiöitä monimutkaisten teollisuuden todellisten kiinteistöasioiden suhteen, mukaan lukien vähittäiskauppa, toimisto, yritysostot, käytökset, kehitys ja rahoitus.

-Auta EVP: tä/yleistä Argentiinan Jalkapallomaajoukkue Paita neuvonantajaa liiketoiminnan hallinnossa ja vaatimustenmukaisuusasioissa, maahanmuuttoasioissa sekä virkapukuisten että ei-yhtenäisen henkilöstön, a

ND oikeudenkäyntien hallinta.

– Edistää säännöllistä kehitystä, optimointia, samoin kuin sopimusten kehittämistä Meksikon Jalkapallomaajoukkue Paita sekä oikeudellisia arviointiprosesseja sekä vaatimuksia tehokkuuden maksimoimiseksi.

– Työskentele tarvittaessa ulkopuolisten neuvonantajien ja muiden neuvonantajien kanssa.

– Muut vastuut ja velvollisuudet, jotka EVP/yleinen neuvonantaja voi antaa.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *