Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Uncategorized Uusi vaikeus vuodelle 2010: Tavoitteiden asettaminen vuosikymmenen ajan

Uusi vaikeus vuodelle 2010: Tavoitteiden asettaminen vuosikymmenen ajan

, kun keskeytät ja näytät viimeisen vuosikymmenen aikana, kun katsot uutta uutta, se saa sinut todella ajattelemaan. Se saa sinut arvostamaan tarkalleen, kuinka lyhyt elämä on, tarkalleen kuinka hyödyllinen aika on samoin kuin tarkalleen kuinka nopeasti aika voi kulkea sinut – ilman mitään osoittamista, jos et suunnittele muuten. Siksi yhden vuosikymmenen kulku voi tuntua nousevan puhelinsoilta yhtä paljon kuin uusi alku: Vuoden 2010 aattona, tarkistamalla meitä ympäröivät tekniset ihmeet, en voi auttaa uskomaan, että se tuntuu tieteiskirjallisuudesta.

Teknologia on tänään hämmästyttävä

Olen edelleen peloissaan verkosta. Autoni ja kuorma -autojen satelliittinavigointijärjestelmä hämmästyttää minua aina ajaessasi. Voin tallentaa kirjojen kirjaston laitteeseen, joka sopii taskuuni. Se puhaltaa mieleni, että voimme puhua kaikille muille sopimuksille käsitellä verkossa videoita. Se on suoraan Star Trekistä! samoin kuin nämä ovat vain päivittäisiä asioita.

Tammikuun 2010 National Geographic -lehden kansitarina on nimeltään ”Merging Guy ja kone” – kyse on bionisten raajoista. Richard Bransonin yritys, Virgin Galactic paljasti juuri avaruusaluksen kaksi ja valmistautuu tuottamaan siviilejä orbitaalin alueen lennoihin. En ole järkyttynyt, jos näemme alueellisen aseman hotellin elämässämme.

Se on suurin aika elämään koko ihmiskunnan historiassa!

Valitettavasti nykypäivän nykyaikaiset edut ovat tuoneet meille tumman puolen.

Kasvava liikalihavuus on rinnastunut tekniikan marssiin. Tuolia sitova, työpöytä, tietokone, auto, hissi, nykypäivän televisioyhdistys auttaa tekemään miljoonista ihmisistä rasvaa sekä laiskoja. Nykyinen elämämenetelmämme on alle vuosisataa vanha, mutta biologiamme ei ole muuttunut hiukan. Kehomme luotiin askeleen samoin kuin työhön, ei istua yhtä hyvin kuin napsauttamalla.

Olemme päätyneet pilaantumiseen. Omahyväinen. Riippuvainen. samoin kuin maksamme siitä kustannukset. Olemme lihavampia kuin koskaan ennen koko ihmiskunnan historiassa. Paljon enemmän kuin kaksi kolmasosaa amerikkalaisista on nyt ylipainoisia. Kolmasosa on lihavia. Ihmiset kuolevat, koska he ovat samoin rasvat.

Ironista kyllä, uusi innovaatio ei voi korjata kehon rasva -ongelmaa

Ei ole yksinkertaista tapaa. Ei pilleriä. Ei konetta. Ei lääkettä. Paljon enemmän tutkimusta ja ymmärrystä ei auta. Meillä on jo paljon ratkaisuja. Ymmärrämme paljon enemmän ihmiskehosta kuin koskaan ennen. Se on kuitenkin kaikki akateemista. Aihe on tekemisessä. Sinun on tehtävä työ – sekä kuntokeskuksessa että keittiössä. Vaikea työ, että monet ihmiset eivät halua tehdä.

Olemme nopea korjausyhteiskunta. Se on osittain ihmisluonto, mutta innovaatio tekee meistä paljon kärsimättömämpiä. Meillä voi olla tuotteita tarjoamaan meille yhden napsautuksen ja jopa tehdä sen matkapuhelimistamme. Meillä on välittömiä latauksia, elokuvia pyynnöstä sekä ajomatkan kahviloiden kanssa. Meillä on ruokamme valmistettu ja toimitetaan vain muutamassa minuutissa, kun istumme autoissamme, samoin kuin se ei silti ole tarpeeksi nopea. Verkko on räikeästi nopeasti, mutta monet ihmiset luopuvat verkkosivulta sekunneissa, jos sitä ei ole ladattu. Se ei eroa rasvan menetyksestä. Haluamme eilen kuusi Pack Abs.

Ihmisluonnon vedon ja uuden innovaation mukavuuden taistelu samanaikaisesti ei ole yksinkertainen tehtävä. Se on kuitenkin meidän vaikeutemme tänään.

Ratkaisu: Tulevaisuuden suuntaus

Nykymaailmassa olevat monet menestyvät ihmiset ovat niitä, joilla on pitkäaikainen näkökulma. He suunnittelevat 5-10 vuotta kehitystä ja sen ulkopuolelle. He ymmärtävät tarkalleen, kuinka nauttia sekä verkossa nykyhetkellä, mutta he kuitenkin ryhtyvät toimiin ja tekevät päätöksiä tulevaisuuden visionsa perusteella.

Vielä yhden vuosikymmenen kulku Palmeiras Paita saa sinut arvioimaan itsesi ja saavutuksesi tai sen puuttumisen. ”Mitä saavutin viimeisen 10 vuoden aikana? Olenko tänään paljon parempi ihminen kuin vuonna 2000? ” Jos et pidä vastauksista, niin on aika olla vakava tulevaisuudestasi, koska seuraavat 10 vuotta lentävät vielä nopeammin kuin viimeiset 10 elämän nopeutta ja yhteiskuntaa entistä nopeammin.

Vaikeutesi uudelle vuosikymmenelle:

Vaikaan teitä uskoa uudenvuoden päätöslauselmien ulkopuolelle. Usko 12 viikon fyysisen kuntotavoitteen jälkeen. Kun säilytät tavoitteesi tänä vuonna, älä lopeta 3 kuukautta tai edes yhden vuoden tavoitteita.

Projektoi itsesi tulevaisuuteen, 3, 5 ja 10 vuotta. Jokaisesta pisteestä, unelma, fantasioi, visualisoi: Jos kehosi, terveytesi ja hyvinvointisi fyysinen suorituskyky oli kaikin tavoin paras, miltä se näyttää? Selitä se loistavasti yksityiskohtaisesti.

Sinua ei ehkä ole hyödynnettävä uskoa niin kaukana eteenpäin. Tee se joka tapauksessa. Paljon enemmän aikaa siihen vietät siihen, paljon ekstaattisempaa olet päätyessäsi, kun uskot mahdollisuuksiin. Olet ehkä tehnyt tämän aiemmin. Tee se uudestaan. Olet nyt vanhempi ja asiat muuttuvat. arvot muuttuvat. elämäntapa muuttuu.

Pukeutuneen halukkuuden kanssa pikakorjausta varten, me yleensä lainause mitä voimme saavuttaa lyhyellä aikavälillä ja asettaa epärealistiset määräajat lyhyen aikavälin tavoitteidemme kanssa. Flipside on kuitenkin se, että aliarvioimme yleensä sen, mitä voimme saavuttaa pitkällä aikavälillä, joten asetamme myös pitkän aikavälin tavoitteemme. Tunnustatko, että ihmiset ovat siirtyneet murtautuneena miljardööri 10 vuodessa? Tässä verkkokaudella jotkut ovat tehneet sen vielä nopeammin.

Vaikeuteni sinulle tänä vuonna on alkaa uskoa kehosi ja elämääsi täsmälleen saman tyyppisellä mielikuvituksella, joka on aiheuttanut suurimman teknologisen kehityksen: ei täsmälleen samat ajatukset kuin eilen. Ei vain positiivisia ajatuksia. Ei vain isompia ajatuksia. Uusia ajatuksia! Uusista ajatuksista lähtee uusia tavoitteita, uusia toimia ja uusia saavutuksia.

Kuntotavoitteet eivät saa ottaa elämäsi haltuunsa, niiden on parannettava kaikkia muita osaa. Joten ota tämä mahdollisuus saavuttaa tasapaino. Aseta pitkän aikavälin tavoitteet jokaiselle elämäsi alueelle – terveys, kunto, talous, ura, suhteet, kokemukset, matkat, omistajuudet ja henkinen kasvu.

Useimmat ihmiset eivät asettaneet minkäänlaista tavoitteita 10 vuotta sitten. He ovat joukkojen joukossa, jotka ovat täsmälleen samassa paikassa tänään kuin kymmenen vuotta sitten. Jotkut ihmiset asettavat vain lyhytaikaisia tavoitteita, joten he saavuttivat muutaman vähän asioita, mutta sitten pysähtyivät, ikään kuin tavoite olisi lopullinen kohde kuin askel polun pitkin. Muut ihmiset asettavat tavoitteita, joita ei kuitenkaan noudattanut heitä. He eivät muista, että tavoitteen asettaminen ja tavoitteen saavuttaminen ovat kaksi eri asiaa. Älä syksyn näihin ansoihin.

Uuden vuosikymmenen alku: Paras aika kartoittaa uusi elämäsuunnitelma

Koko vuoden 2009 aikana koostuin vastuuvelvollisuuden voimasta sekä itsellesi että muille. Olet kuullut siitä, käytä sitä nyt. Kun kokonaisuudet pitkän aikavälin tavoitteiden asettamisharjoittelu, jaa tavoitteesi jonkun muun kanssa. Jos haluat, julkaise ne täällä The Shed the Fat -blogissa, Shed the Fat Facebook -ryhmässä tai Shed the Fat Sisäympyräyhteisössä.

Jos vaadit valmennusta tavoitteiden asettamisprosessissa – jokapäiväisestä ja säännöllisestä lapsesta astuu pitkän aikavälin tavoitteisiin sekä vuosikymmenen ajan ulottuviin unelmiin -, syöttämällä lihakset, jos sinulla on jo se. Nyt on aika tarkistaa se uudelleen.

Muista, että tavoitteiden asettaminen on vasta alkua. Tavoitteen saavuttaminen tarvitsee fyysisen kuntosuunnitelman, samoin kuin rasvan irtoamisen, lihasmassan ruokinta on yksityiskohtaisin rasvan menetysohjelma, joka kattaa menestyssuunnitelmasi kaikki näkökohdat: ravitsemus, sydänharjoittelu, painoharjoittelu ja ”henkinen” Harjoittelu (tavoitteiden asettaminen ja menestys ajattelu).

Keskimääräiset ihmiset tekevät päätöslauselmia. Viisaat ihmiset asettavat hyvin muodostetut tavoitteet. Pitkän Etelä-Korean Jalkapallomaajoukkue Paita aikavälin tavoitteet ovat kuitenkin tavoitteet, jotka melkein kaikki unohtavat asettaa.

Jos et tehnyt tätä harjoitusta 10 vuotta sitten, tee se nyt. Jos teet niin, varmistan, FC Utrecht Paita että vuosina 2013, 2015, 2020 et vain huomaa,

Lisätietoja on osoitteessa www.burnthefat.com

Tom Venuton kokonaislihasmassarakennuksen suhteen rasvanpolttojärjestelmä napsauta tätä!

————————-Kirjailijasta:

Tom Venuto on elinikäinen luonnollinen kehonrakentaja, henkilökohtainen valmentaja, kuntokeskuksen omistaja, freelance -kirjailija ja rasvan kirjoittaja, ruokkivat lihaksia: maailman hienoimpien kehonrakentajien ja fyysisten kuntomallien rasvanpoltto temppuja. Tom on LookOver 140 -artikkeleita ja on esitelty Iron Guy -lehdessä, luonnollisessa kehonrakennuksessa, lihaskehityksessä, lihas-ziinissa, liikunnassa kaverille ja miesten liikunnalle. Tom on rasvan menetys ammattilainen globaalille-fitness.com -sivustolle sekä femalemuscle.com-sivustolle sekä hänen artikkeleille esiintyvät säännöllisesti monilla muilla verkkosivustoilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *