Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Uncategorized Torstai -ajatukset – Fitness -lehdet

Torstai -ajatukset – Fitness -lehdet

ilahduttavat torstaina! Tämä viikko on tuntenut outoa minulle, koska muutamalla asiakkaastani on lapsia kevätlomalla, joten he ovat peruuttaneet istunnot tai muuttaneet harjoittelupäiviä.

Juoksin helpon 3 milererin ja aion tehdä ABS: n ja käsivarret tänä iltana kuntosalilla
Viimeisimmät videot

Maratonin koulutuspäivä 3
Maratonin koulutuspäivä 3

Lisää videoita

0 sekuntia 51 sekuntia

Seuraava
Kultainen noutaja ei ota pillereitään!
02:19

Elää
00:00
08:21
00:51

Aamiainen oli frittata viime yön illallisesta ja englantilaisesta muffinista. Erityisesti hyvä paksu englantilainen muffinssi, joka sai minut ilahduttamaan syvälle sisälle.

Viikonloppuna viimeksi matkustin Galvestoniin, TX: lle Ironman 70.3: lle. Matkalla kotiin olin käytäväpaikalla, jossa oli yksitoistavuotias pieni tyttö keskellä ja erittäin chatty mies hänen 40 -vuotiaana ikkunassa. Henkilö puhui korvansa pois ja hän oli uskomattoman kohtelias, mutta tunsin häntä pahasti (hän ​​näytti hänen satunnaisia ​​kuvia puhelimessa ja juttelemassa koko elämästään).

Olin tietokoneellani huomiotta ne, mutta hän oli epäilemättä kyllästynyt. Halusin antaa hänelle yhden lehdistäni lukea, mutta lopetin itseni.

Kun menin hankkimaan sitä, katsoin kannen ja ajattelin otsikoita “laihtua nopeasti” ja “hanki bikinit nyt!” Ei ole tarkalleen jotain, josta 11 -vuotias on oltava huolissaan. Joten tartuin pussin kultakala -keksejä, jotka minulla oli hotellihuoneestani ja annoin hänelle ne.

(Tämä ei ollut kyseinen aikakauslehti, mutta ne ovat yleensä kaikki samoja.)

Anna minun olla selvä – rakastan lehtiä! Olen aina rakastanut heitä. Lapsena luin lukijan sulattua ja sitten teini -ikäistä ja seitsemäntoista. Nyt tilaan tonnin ja saan 3 kerrallaan, kun matkustan.

Enemmän kuin mikään mielestäni monet lukemistani lehdistä ovat jonkin verran pinnallisia, mutta eivät välttämättä haitallisia itsetuntolleni.

Mutta se tosiasia, että lopetin itseni luovuttamasta sitä 11 -vuotiaalle – mitä se sanoo?

Kysymys: Luuletko, että kuntolehdet ovat asianmukaisia ​​lapsille tai teini -ikäisille? Missä iässä ne ovat sopivia?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *