Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Sports And Fitness Tunne kadonnut? Näin tarkalleen kuinka löytää tarkoituksesi, Deepak Chopran

Tunne kadonnut? Näin tarkalleen kuinka löytää tarkoituksesi, Deepak Chopran

mukaan hädyttävinä aikoina ympärilläsi olevia kaaoksia, joita vaatimuksia ei näytetä sisälläsi – ja missään ei ole paljon ilmeisempi kuin tänään. Yksi vahvimmista menetelmistä pysyä ohjelmassa, kun se on toipua menetyksistä tai muista vaikeuksista, on löytää sekä tavoitteesi ymmärtää. Stressin torjumiseksi on olemassa lukuisia menetelmiä, mutta tehokkaimmat liittyvät tunteeseen, joka on suojattu siitä, kuka olet sekä miksi sinut laitettiin tänne. Samoin tunne, että olet ohjelmassa funktiosi kanssa, on tehokas pitämään pois stressiä ja ahdistusta sekä masennusta.

Oletko vielä löytänyt elämäsi toiminnon? Jos on, tunnetko, että olet matkalla tarkoituksesi kanssa? Kaikista asioista, jotka tekevät ihmisistä ainutlaatuisia, tarvitsevat sekä elämäämme toiminnan ja viittaavat merkittävimpiin.

Joogan tapana toiminto odottaa jo sinua. Se on olemassa syvemmällä ymmärryksellä kuin henkinen toiminta, joka täyttää mielen jatkuvasti. Jos se näyttää vieraalta ja eksoottiselta kuvaamaan, että funktiosi on jo olemassa, on olemassa tunnettu länsimainen vastaava. 80 -luvulla mytologian fantastinen tutkija Joseph Campbell loi lauseen ”Seuraa autuuttasi”, joka käytännössä meni välittömästi näkyvään käyttöön.

Kun se koskee työssäsi löytämistä, käsite, jonka sinun pitäisi löytää työtä, joka tuo sinulle autuutta ja ilahduttavaa, on houkutteleva, vaikka Campbell, jolla oli syvä ymmärtäminen itäisistä hengellisistä perinteistä, merkitsi jotain enemmän. Noudattamalla autuuttasi, hän väitti: “… Elämäsi elämä on se, jota asut.” Tämä pitää näkemyksen, joka Santos Laguna Paita eroaa radikaalisti käsitteestä, että vaikeat työt, pysyvyys sekä siirtymisen pitäminen pyörään ovat salaisuuksia menestykseen. Kuten Campbell selitti: “Seuraa autuuttasi, älä pelkää, samoin kuin ovet avautuvat sinne, missä et ymmärtänyt heidän olevan.”

Tässä Campbell oli linjassa itsensä intialaisen Dharman ajatuksen kanssa. Sana on peräisin sanskritin verbistä, joka merkitsee “ylläpitää”. Dharma on elämän menetelmä, jota tukee puhtaan tai kosmisen tietoisuuden voima.

Sinun ei vaadita tarkistamaan kristallipalloa tulevaisuuteen parantaaksesi elämäsi tarkoitusta – vaadit vain löytää asiat, jotka tarjoavat sinulle tänään. Dharma on polku, joka etenee tietoisuudessa. Kävelemällä sitä löydät paljon enemmän ja paljon enemmän itsestäsi, samoin kuin tämä tuo sinulle paremman toiminnon, joka on kehittynyt kanssasi – jopa, samoin kuin erityisesti käsitellessäsi haasteita.

Kukoistamista ei määritetä pankkitilisi, talosi koon tai kuinka lukuisat ihmiset työskentelevät alla. Se määritetään hyvinvointitasosi mukaan. Tämä viesti alkaa uppoutua jo lukuisten ihmisten elämään, etenkin näinä rauhoittumattomina aikoina. Campbell oli tulevaisuuden esiintyjä, mutta hänen ohjauksensa myös toistaa vuosisatojen ajan.

Tällä hetkellä monet ihmiset haluavat suosituksia palaamisesta heidän toimintaansa jatkuvan kollektiivisen häiriön jälkeen viimeisen vuoden aikana. Tässä on joitain vinkkejä.

Älä yritä saada takaisin kadonneen kehityksen kerralla. Aloita toiminnoista, jotka ovat osa tarkoitustasi. Upea alku on löytää menetelmät palvelemaan pienissä menetelmissä tarvitsevien ihmisten kanssa.

Olennainen on tuntea positiivista sitä, mitä sinun on tarjottava maailmalle. Voit istua ja tehdä luettelon kyvyistäsi ja vahvuuksistasi. Säveltä sitten yksi tai kaksi menetelmää jokaisen hyödyntämiseksi tulevina päivinä.

Muista, että funktio ei ole täsmälleen sama kuin urasi. Pidä silmäsi kiinnitettynä siihen voimakkaaseen lauseeseen: “Elämä, jonka sinun pitäisi elää.” Laajenna tätä sisällyttämään mitä tahansa, mikä tuo sinulle paremman ihanteesi, samoin kuin jos ammattisi ei ole palannut aiemmalle tasolleen – ehkä etsit uutta asetusta tai uran muuttamisprosessissa – voit silti tarjota Aikasi, ponnistelusi ja emotionaalinen tuki ympärilläsi oleville.

Pidä SS Lazio Paita ihanteet ennen sinua. Usko korkeampaan näkemykseen elämästä ja verkossa vastaavasti. Nosta odotuksiasi niin korkeat kuin ihanteet. Nämä ovat olleet Dharman tunnusmerkkejä vuosituhansien ajan, samoin kuin ne pitävät totta tänään niin paljon, ellei enemmän kuin koskaan.

Kuten kaikki taidot, meditaatio on löydetty käytäntö, joka on paljon tehokasta johdonmukaisesti harjoitettaessa, joten kohtele sitä niin kuin olisit harjoitusrutiini. Haluatko paljon enemmän tällaisia ehdotuksia – ja tietoa siitä, miten aloittaa sekä tietoisuuskäytäntö – Deepakista? Tarkista Deepak Chopran tietoinen tekniikka Fitbitille, erityiselle uudelle hyvinvointikokoelmalle, joka TSG 1899 Hoffenheim Paita sisältää materiaalia tietoisuuden, unen, jännityksen hallinnan, henkisen hyvinvoinnin sekä mielen- ja kehon yhteyden, joka tarjotaan Fitbit Premium -jäsenille. indikaatio 90 päivän täysin ilmaiseksi triaal täällä. Ei tarjolla kaikilla markkinoilla, joilla palkkio on saatavana; samoin kuin vain englanniksi.

Tämä tieto on tarkoitettu vain akateemisille toiminnoille, samoin kuin ei ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Sinun ei pitäisi käyttää näitä tietoja diagnosoimaan tai hoitamaan terveys- ja hyvinvointia koskevaa ongelmaa tai ehtoa. Tarkista aina lääkärisi kanssa ennen ruokavalion muuttamista, untapoja muuttamalla, lisäravinteiden ottamista tai uuden fyysisen kunto -rutiinin aloittamista.

Deepak Chopra, MD

Deepak Chopra MD, FACP, Chopra-säätiön luoja, voittoa tavoittelematon yksikkö hyvinvointia ja humanitaarisuutta koskevan tutkimuksen tutkimusta sekä Chopra Globalia, nykyajan terveys- ja hyvinvointiliiketoimintaa tieteen ja henkisyyden risteyksessä ja henkisyydessä , on integroivan lääketieteen maailmankuulu edelläkävijä ja henkilökohtainen muutos. Chopra on kotitalouslääketieteen lääketieteen sekä kansanterveyden ja hyvinvoinnin professori Kalifornian yliopistossa San Diegossa ja toimii Gallup -organisaation vanhempana tutkijana. Hän on kirjoittanut yli 89 kirjaa, jotka on rinnastettu yli neljäkymmentä kolmelle kielelle, mukaan lukien erilaiset New York Times -bestsellerit. Hänen 90. kirja ja kansallinen bestselleri, Metahuman: Unleitsyt rajoittamattoman mahdollisen (harmoniakirjat) vapauttaminen, avaa temppuja siirtymiseen nykyisten rajoitusten ulkopuolella saadaksemme pääsyä rajoittamattomien mahdollisuuksien kentälle. Time -aikakauslehti on selittänyt tohtori Chopran “yhtenä 100 parhaan sankarin ja vuosisadan kuvakkeista”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *