4 askelta erittäin tehokkaisiin sammakkoihin

Frog Crunches
Crunches ovat yksi vatsan suosituimmista muodoista. He eivät vaadi kuntosalin jäsenyyttä tai jopa erityisiä laitteita, mutta he voivat todella saada työn. He voivat auttaa parantamaan tasapainoa ja vakautta, määrittävät tiettyjä lihaksia vatsan alueella, auttavat asentoasi ja paljon muuta!
Siinä on niin paljon vaihteluita, joilla keskitytään ja vaikuttavat eri osiin, ja tänään aiomme etsiä erityisesti Frog Crunches.
Huolimatta sen typerä nimi, sammakko crunches voi todella pakata lyöntiä! Katsotaanpa miten niitä tehdään!
Miten tehdä sammakko crunches
Valehtelee selässä, tuo kädet sivulle koskettamalla päätäsi ja jalkojen pohjat koskettamalla. Saatat joutua pitämään polvet hieman pois maasta, osoittaa vastakkaisiin suuntiin.
Jalat ja jalat on tehtävä timantti muoto. Voit pitää jalat maahan tai muu menetelmä on tuoda ne hieman pois maasta.
Kun nostat ylävartalon ja pään, murskataan ylä- ja alaosa yhteen. Varmista, ettet nosta päätä kädet.
Alempi selkä, mutta ei kokonaan lattialle ja toista liike.

Frog Crunchesin edut
Aivan kuten muiden ryöstöjen muodoissa, ne ovat loistavia ytimen vahvistamiseen ja tasapainon ja vakauden parantamiseksi, joiden avulla voit tehdä paljon yleisurheilua. Frog Crunches, erityisesti ne eristävät tiettyjä lihasryhmiä samalla kun saavutetaan edellä mainitut edut.
Frog Crunches -lihakset
Tällä harjoituksella kohdistat sisäiset vatsalihakset, kun olet staattinen ja leijuu maan yläpuolella. Työskentelet myös ulkoisia vatsalihaksia, joissa on rypistyneet liikkeet! Keskustele Win-Win!
Muunnelmat
On olemassa useita muunnelmia, joita voit sisällyttää muokata ja tehdä nämä crunchit tavata sinut, missä olet. Jos harjoitus on liian voimakas, voit pitää jalkasi kentällä. Jatka pitämään jalkojen pohjat yhdessä (polvillasi vastakkaisiin suuntiin), mutta pitämällä jalkasi kentällä, se vie jonkin verran lämmitä vatsasi ja lonkan flexor lihaksia.

Todennäköisyydet
Tehdä sammakko murskata paljon voimakkaampaa, voit tehdä kaksi asiaa ….
Lisää nopeutta
Kun saat asianmukaisen muodon ripustuksen, voit edistyä tätä harjoitusta tehostamalla nopeutta. Tämä saa sykkeen pumppauksen ja lisää polttaa. Varmista, että ylläpidät lomakkeesi tai et näe haluttuja tuloksia!
Vähennä nopeutta
Se voi olla outoa, että keinoja edistää sammakon rutches ovat vasta vastakkaisia, mutta se on totta! Sekä vauhti ja vähentäminen nopeus voi vaikuttaa sinuun eri tavoin. Kaikki riippuu siitä, mitä haluat päästä pois siitä.
Vaikka nopeutta tehostaminen tekee tämän harjoituksen paljon enemmän sydänkohtausta, pienentämällä tätä harjoitusta sisältävät paljon enemmän isometrisiä pitoisia, mikä aiheuttaa sisäisen ytimen polttaa enemmän!
Johtopäätös
Frog Crunches on loistava liikunta keskittymään ydinvoiman vahvistamiseen. Frog Crunches ovat vain yksi erilaisten erilaisten murtumien vaihtelu. He muistuttavat nimensä, kun jalat koottiin yhteen ja näyttävät sammakot jalat.
Crunches tunnetaan ytimen vahvistamisesta sekä tasapainon ja vakauden parantamisesta. Frog Crunches kohdistuu sekä sisemmän vatsan että ulkopuolisten vatsalihaksen.
Frog-crunch-vaihtelut voivat sisältää jalat yhdessä lattialla tai hieman nostamalla niitä. Toinen muunnelma saattaa olla kädet jalkojesi sijaan, että ne pitävät ne korvillasi tai päähän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *