Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Sports And Fitness Kuvernööri Abbottin Texasin konserttiturvallisuusryhmän työryhmä julkaisee loppuraportin

Kuvernööri Abbottin Texasin konserttiturvallisuusryhmän työryhmä julkaisee loppuraportin

Kuvernööri Greg Abbott CF Monterrey Paita on ilmoittanut, että Texasin konserttiturvallisuustyöryhmä on julkaissut loppuraportinsa, joka sisältää suosituksia ja menetelmiä varmistaakseen, että konserttien turvallisuus Lone Starissa Osavaltio. Kuvernööri Abbott käynnisti työryhmän 10. marraskuuta toiminnassa Houstonin Astroworld -festivaalin katastrofiin, joka tappoi 10 konserttia ja loukkaantui yli 300. Työryhmää johtaa Texasin musiikkitoimiston johtaja Brendon Anthony ja koostuu turvallisuusasiantuntijoista, lainvalvonnasta, Schalke 04 Paita tulipalosta taistelijat, valtion virastot, musiikkiteollisuuden johtajat ja muut. Työryhmä piti useita kokouksia ja yksi-yksi-keskusteluja konserttiturvallisuuden tutkimiseksi ja kehittääkseen tapoja parantaa turvallisuutta Teksasin elävän musiikin tapahtumissa.

Professori Gil Fried, joka on urheiluvälineiden ja lain päätoimittaja, oli työryhmässä palvelevien joukossa.

Suositusten ja havaintojen joukossa Texas Music Office ilmoitti perustavansa online -tapahtumien tuotantooppaan, jota voidaan helposti mainostaa ja käyttää Texas Music Office -sivuston kautta. Tämä keskitetty resurssi hahmottelee ja rohkaisee parhaiden käytäntöjen suosituksia ja toimii yhden luukun tarjoajana promoottoreille pääsemään olemassa oleviin lakisääteisiin.

“Kiitän Texasin konserttiturvallisuutta koskevaa työryhmää sitoutumisestaan turvallisuuteen kaikille konserttiyrityksille ja heidän yhteistyöstä sidosryhmien kanssa tässä kriittisessä raportissa”, sanoi kuvernööri Abbott. “Tässä raportissa perusteelliset suositukset, havainnot ja asetukset auttavat Texasin osavaltiota lopettamaan toisen katastrofin kuten Astroworld-festivaalilla uudestaan.”

Ryhmäkokoukset ja yksi-yksi-keskustelut antoivat suosituksia seuraaviin aiheisiin:

Yhtenäinen paikan päällä oleva komento ja valvonta (UCC): Työryhmä tukee voimakkaasti vaatimusta, jonka mukaan tapahtuman edistäjät selvittävät, mitkä EMS-, palo- ja poliisivirastot vastaavat 911-puheluun tapahtumansa kohdalla ja että nämä virastot käyttävät UCC: n jäsenet.

LUONNON: Työryhmä suosittelee voimakkaasti, että kuntien sallimat joukkojen keräämistapahtumat on noudatettava lupa -ohjeita ja parhaita käytäntöjä rekisteröimättömille alueille, jotka ovat yksityiskohtaisia valtion laissa. Työryhmä suosittelee myös, että paikallisviranomaiset lopettavat näyttelyn, kun tajut, että tapahtuma on järjestetty ilman lupaa tai että se on rikkonut liikkeeseen lasketun luvan rajoja. Lisäksi työryhmä suosittelee yleisen lupateeman toteuttamista ja että kaikki teema sisältää standardisoidun tarkistuslistan läänin tuomarille, jotka vastaavat luvista.

Koulutus: Tapahtumantuotanto-opas sisältää luettelon vankista koulutusresursseista promoottoreille, henkilökunnalle ja ensimmäisille vastaryhmille sivuston esittelyharjoitteluun, turvallisuustiedotteisiin, viestintäpuihin, show-stop-liipaisimiin Kawasaki Frontale Paita ja vastauksiin sekä muihin.

Suunnittelu riskinarvioinnilla: Työryhmä suosittelee konsertti -osallistujan käytännesääntöjä, joiden on oltava osa lipunmyyntiprosessia, ja tehdä selväksi, mitkä käyttäytyminen aiheuttaa poistoa. Työryhmä suosittelee myös, että tapahtumapaikat kommunikoivat muiden taiteilijan isännöimien tapahtumapaikkojen edustajien kanssa. Tapahtuman promoottorien on kumppanina taiteilijoiden kanssa turvallisuuden kannustamiseksi, kun otetaan huomioon, että taiteilijan viestit voivat olla ainutlaatuisesti vakuuttavia faneille. Lisäksi tapahtuman tuotantoopas sisältää parhaat käytännöt tapahtumasuunnitteluun ja väkijoukkojen hallintaan.

Keskitetyt resurssit: Tapahtuman tuotantoopas isännöi suurta resurssipapereiden kokoelmaa, jonka mukaan paljon työryhmän suosituksia.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *