Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Uncategorized Urheilulainsäädäntöprofessori John Grady saa ylennyksen SRLA: n suurimman palkinnon

Urheilulainsäädäntöprofessori John Grady saa ylennyksen SRLA: n suurimman palkinnon

lisäksi, että se on ollut erinomainen vuoden 2019 Etelä -Carolinan yliopiston professori John Grady. Ensinnäkin urheilulainsäädäntökouluttaja ylennettiin kumppaniprofessorista professoriksi. Sitten paljon viime aikoina hän sai suurimman kunnian, joka voi saada urheilun ja viihdelainsäädäntöjärjestön (SRLA) jäsenenä organisaation vuotuisessa seminaarissa Philadelphiassa.

Grady sai kunnianosoituksen Betty van der Smissen Leadership Award -palkinnolla, joka “tunnustaa johtajuuden ja vision urheilun juridisten elementtien ja fyysisen toiminnan tutkimuksessa”.

”Urheilulakiin uskoessaan on kourallinen huippututkijoita, jotka tulevat mieleen. John on yksi heistä ”, Nagoya Grampus Paita totesi urheilulaitos sekä nautintohallinnon puheenjohtaja Matt Brown. ”Hän sitoutuu aktiivisesti ja edistää urheilulainsäädännön tutkimusta sekä aktiivisesti takaisin teollisuudelle. Hän on erittäin ansaitseva tästä palkinnosta, samoin kuin meillä onni saada hänet tiedekunnallemme. ”

Grady opettaa jatko- ja perustutkinto -ohjelmia urheilun laitoksella ja nautintohallinnolla Etelä -Carolinassa. Tutkijat, markkinajohtajat ja tiedotusvälineet ympäri maailmaa etsivät Englannin Jalkapallomaajoukkue Paita hänen tietotaidonsa aiheista, mukaan lukien väijymarkkinointi, politiikka 40, ADA: n vaatimustenmukaisuus urheilussa sekä nautintopaikat sekä urheilun immateriaalioikeuden asuntovaikutusten turvallisuus.

Gradyn tutkimus on julkaistu arvostetuissa myymälöissä, kuten Journal of Legal Elements of Sport, Harvard Journal of Sports sekä nautintolaki sekä Journal of Sport Management. Hän toimii lehden toimituksellisissa lautakunnissa urheilun Legal Elementsin ja Journal of Worldwide Sport Management -lehden. Hän on myös SRLA: n entinen presidentti.

Gradyn mentorointi on auttanut 10 laitoksensa harjoittelijaa saamaan Magellan Scholar -palkinnot tutkimustyöhön yhteistyössä tiedekunnan jäsenen kanssa. Feyenoord Paita Yksi niistä harjoittelijoista meni hänen kanssaan tehdäkseen paikan päällä tutkimusta Rio de Janeiron vuoden 2016 olympialaisissa urheilijoiden sponsoroinnista ja väijytysmarkkinoinnista.

“Professori Grady jatkaa menestymistä tutkijana, ohjaajana ja mentorina opiskelijoillemme”, totesi Etelä -Carolinan vieraanvaraisuuden, vähittäiskaupan ja urheilun hallinnan dekaani Haemoon OH. “Meillä on ilo saada hänet tiedekunnallemme, samoin kuin hän on valtava tehtävä urheilumme ja nautintohallinto -ohjelman jatkuvassa tunnustamisessa yhtenä maailman parhaimmista.”

Grady on Mentor Award -tapahtumassa Mentor Award -tapahtumassa, Ada B. Thomas vaikuttava tiedekunnan neuvonantaja-palkinnon, Ada B. Thomas Awinerg Condising Advisor Award -palkinnon, Ada B. Thomas Advocate First Traines -palkinnon ja Michael J. Mungon perustutkinnon suorittaneen mentorin palkinnon ja The Michael J. Mungon perustutkinto-palkinnon. Yliopiston suurin mentorin kunnia.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *