Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Uncategorized Muhammad Ali -julkaisun juhliminen urheilulain

Muhammad Ali -julkaisun juhliminen urheilulain

(Bob Muellerin taideteokset)

Kun maailma surra Muhammad Ali -menetykset on kirjoitettu paljon suurempia kunnianosoituksia kuin voin koota yhdessä. Jätän sen ammattilaisille. Internetin nöyrässä nurkassa kuitenkin nimeämistä vaaditaan Muhammad Ali: n merkittävien panosten juhlimiseksi taistelujen urheilulain maailmaan.

Alin suurin oikeudellinen voitto oli Yhdysvaltain korkeimman oikeuden päätös, jonka mukaan hän tapasi “tunnollisen vastustajan” luokittelun, kun hänet kutsuttiin asevoimiin ja lopulta kumota rikoksen tuomionsa kieltäytymisestä alistumasta induktiolle.

Alin vakaumuksen seurauksena häneltä kiellettiin systemaattisesti lisensointi nyrkkeilykomissioilla kaikkialla Yhdysvalloissa. Vaikka tämä ryösti hänet tärkeimmät vuodet ammatillisessa miehityksessään, hän ei ottanut näitä kieltäytymisiä makuulla ja täällä on yksi Ali: n kahdesta tärkeästä panoksesta taisteluurheilun lailliselle maisemalle.

Ali taisteli New Yorkin osavaltion yleisurheilukomissiossa lopulta päätöksen, jonka mukaan hänen lisenssinsä kieltäminen oli “mielivaltaista ACF Fiorentina Paita ja omituista” komission epäjohdonmukaisuuden ja tekopyhyyden julkaisemista, jotta maailma voidaan lukea.

Kohdassa (Muhanad Ali v. Valtion yleisurheilukomission osasto, N.Y.) Komissio väitti, että tuolloin tuomittu Felon (kuten hänen Yhdysvaltain korkeimman oikeuden vetoomuksensa ei vielä ollut päättänyt), heillä oli heidän oikeutensa kieltää hänen lisenssinsä. Tuomioistuin suostui toimittivat, että he käyttivät tätä valtaa johdonmukaisesti ja täällä he jäivät vajaaksi. Ali -lisenssin määrääessään tuomioistuin toimitti seuraavat kirotut syyt väärin:

Muutetun valituksen jättämisen jälkeen ALI: n neuvonantaja, joka käytti oikeudenkäynnin löytämisoikeuksiaan, tutki komission nykyisiä tiedostoja selvittääkseen, oliko se luvannut muita nyrkkeilijöitä, jotka oli tuomittu rikoksista tai sotilasrikoksista. Tämän tutkimuksen hedelmät ovat melko hämmästyttäviä. Komission asiakirjat paljastavat vähintään 244 tapausta viime Liverpool FC Paita vuosina, jolloin se on myöntänyt, uudistanut tai palauttanut nyrkkeilylisenssit hakijoille, jotka on tuomittu yhdestä tai paljon enemmän rikoksista, väärinkäytöksistä tai sotilaallisista rikoksista, joihin liittyy moraalista kierrosta. Noin 94 siten lisensoidun lisensointiin kuuluvat henkilöt, jotka on tuomittu tällaisesta epäsosiaalisesta toiminnasta kuin toisen asteen murha, murto, aseellinen ryöstö, kiristys, iso karja, raiskaus, sodomia, pahoinpitelyä ja akkua, kavalluksia, tuhopolttoja ja varastetun omaisuuden saamista. Väärinkäyttötuomiot, 135, olivat sellaisia rikoksia kuin pikkumaiset, huumausaineiden hallussapito, raiskaukset, hyökkäys ja akku, petokset, alaikäisen moraalin heikentäminen, murtovarkauden työkalujen hallussapito, vaarallisten aseiden hallussapito, piilotettujen aseiden kantamisessa, piilotettujen aseiden, hallussapidon, piilotettujen aseiden hallussapidossa, piilotettujen aseiden, hallussapidossa, piilotettujen aseiden, hallussapidossa, piilotettuja aseita, hallussaan olevia aseita, piilotettuja aseita, hallussaan, piilotettuja aseita, ja kyydettyjä aseita, piilotettuja aseita, hallussaan, piilotettuja aseita. Autovarkaukset ja uhkapelien edistäminen. 15 sotilaalliseen rikokseen sisältävät tuomioita tai epärehellisiä päästöjä Yhdysvaltojen asevoimien autioitumista varten, upseerin, murtovarkauden ja karjan hyökkäyksen. Pääasiassa näiden kiistattomien tietojen perusteella kantaja hakee nyt alustavaa kieltoa.

Niin

Jos nykyisen tapauksen komissio olisi kieltänyt West Ham United Paita lisenssit kaikille rikoksista tai sotilasrikoksista tuomituille hakijoille, kantajalla ei olisi voimassa olevaa perustaa vaatimuksen myöntämiseen hänelle myönnettävä lisenssi. Mutta komission toiminta kieltää hänet lisenssille, koska hän kieltäytyi palvelemasta asevoimissa myöntäessään lisenssejä satoille muille hakijoille, jotka on tuomittu muista rikoksista ja sotilaallisista rikoksista, joihin liittyy moraalista turpillisuutta Kantajan kohtuuttoman syrjintä, ei lainvastaisen tarkistuksen edellyttämää lain hallintaa. Yick Wo v. Hopkins, 118 US 356, 373-374, 6 S.Ct. 1064, 30 L.Ed. 220 (1886). Ei ole ehdotettu, että rationaalista perustaa on olemassa luonnon kiertämisen rikkomuksen erottamiseksi merkinnöksi

[316 F.Supp. 1251]

”Nyrkkeilyn etujen haitallinen toteuttaminen” pitäen samalla, että kaikki muut rikolliset toimet, kuten murhat, raiskaus, tuhopolto, murto, ryöstö ja huumausaineiden hallussapito, ei ole niin luokiteltu. Kaikki muut asiat ovat tasa -arvoisia, tuomittu murhaaja, murtovarka asevoimat. Meidän mielestämme on vielä paljon vaikeampaa löytää rationaalinen perusta erottuakseen eroavaksi asevoimista, jolle komissio on hyväksynyt nyrkkeilylisenssin, ja henkilö, joka selvästi kieltäytyy ensisijaisesti palvelemaan.

Emme myöskään näe rationaalista perustaa Ali -lisenssin kieltämiselle, koska hänen tuomionsa on ”äskettäinen” (20. kesäkuuta 1967), eikä hän ole vielä toiminut rangaistuksessaan. Komission väite, jonka mukaan Ali -tuomion viimeaikaisuus tarjoaa asianmukaisen perustan hänen kieltämiselle lisenssi on ilman ansioitanull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *