15 minuutin korotus Tabata Jooga Workout

yrittää löytää ihanteellinen harjoitus, joka yhdistää joogan rauhoittavan luonteen hiitin nopealla ja tehokkaalla tavalla? No, älä katso enää! Tabata Jooga harjoitukset ovat molempien maailmojen parhaita, ja tänään aiomme tutkia, mitä se on ja miten se tehdään!
Sisältö piilottaa
Mikä on Tabata Jooga?
Tabata Jooga edut
Kuinka kauan Tabata Jooga ottaa?
Onko Tabata Jooga HIIT?
Onko tabata jooga turvallinen?
Lihakset kohdennettu
Tabata Yoga Workoutwarm: 3 minuuttia
Tabata 1: 4 minuuttia
Tabata 2: 4 minuuttia
Tabata 3: 4 minuuttia

Mikä on Tabata Jooga?
Tiettyjä – tabata jooga ei ole hidas Flow Jooga. Itse asiassa se ei voinut olla paljon erilainen! Vaikka hidas virtaus jooga (kuten nimi ehdottaa) viettää paljon enemmän aikaa ja hengittää jokaiselle poseille, Tabata on paljon nopeampi tahdistettu jooga, jossa se tuntuu paljon enemmän HIIT (korkean intensiteetin aikavälin koulutus) harjoitus tai sydän-istunto.
He nimittivät tämän joogan tyylin Dr. Izumi Tabaan jälkeen, kun hän oli japanilainen lääkäri, joka yhdessä kansallisen fyysisen kuntoilun ja urheilun laitoksen kanssa havaitsi, että suurempien voimakas koulutus on parempi kehon kuin helpon maltillisuuden harjoitukset. Tabata on erityisesti ajastettuja väliajoin, jotka kattavat myöhemmin.
Joten, vain hidas Flow Jooga, Tabata jooga tuo omat erilliset edut pöydälle.
Tabata Jooga edut
Olitpa sitten ennen sydäntä tai sen jälkeen tai itsenäinen harjoittelu tai tietoisuus käytännössä, on olemassa lukuisia etuja kaikkiin joogan muotoihin. Jotkut joogan edut ovat parempaa sydämen terveys, parempi hyvinvointi, vähentää stressiä ja parantaa voimaa, joustavuutta ja tasapainoa ja paljon muuta.
Koska tabata on korkea-intensiteettityyppi jooga, saat edellä mainitut edut sekä paremmat parannukset sydämen terveyteen, laihtumiseen, fyysiseen kuntoon ja valtavaan tehostukseen aineenvaihdunnassasi.
Kuinka kauan Tabata Jooga ottaa?
Suunnittelussa Tabata Jooga -harjoitukset odotetaan olevan lyhyitä energiaryhmiä, jotka eivät kestä erittäin pitkiä kokonaan. Perinteisesti nämä harjoitukset ovat vain neljä minuutin istuntoa. Jokainen istunto käsittää 8 kierrosta korkean intensiteetin 20 sekunnin ajan 10 sekunnin lepoon jokaisen kierroksen välillä.
Vaikka Dr. Tabata suunnitteli ne neljä minuuttia pitkä, lukuisat ihmiset pidentävät niitä. Olisin useimmat Tabata Jooga -luokat tai harjoitukset, jotka huomaat, on 10-20 minuutin merkki. Tämä harjoitus on paljon yhtä suuri intensiteetti, jotta se olisi pidempi kuin!
Onko Tabata Jooga HIIT?
Teoriassa Tabata on yksi tyyppi HIIT. Suurten intensiteetin aikavälin koulutus (HIIT) tulee lukuisissa muodoissa, koossa ja tekniikoilla. Mutta minkäänlaista harjoitusta, joka keskittyy lyhyisiin energianpurkauksiin lyhyellä levällä todennäköisesti syksynä tähän luokkaan. Tavoitteena minkä tahansa tyyppinen HIIT on päästä sisään ja päästä ulos erinomaisen sopimuksen tekemisestä ja jätämme tunteen loppuun!
Onko tabata jooga turvallinen?
Vaikka tabata jooga voi syksy HIIT-luokkaan, se on itse asiassa yksi turvallisimmista HIIT: n turvallisista muodoista nivelille ja kehossasi.
Kuitenkin olla yhtä riskitön kuin voit olla, varmista, että teet sopiva lämmetä etukäteen! Koska se sisältää erinomaisen paljon nopeita liikkeitä, sinun on varmistettava, että valmistelet kehosi ennen sukellusta.
Ja tietenkin ennen jostain tätä, varmista, että kuulet lääkärillesi, jos sinulla on aikaisempia vammoja tai olosuhteita, jotka voivat vaikuttaa kykyynne harjoitteluun. Vaikka tabata jooga on turvallinen, se ei ehkä ole paras kaikille, joten se on aina parempi tarkistaa!
Lihakset kohdennettu
Yksi erinomaisista asioista tabata joogasta on se, että se on kaikki! Se on nopeatempoinen, joka saa sydämesi pumppauksen ja tuntuu sydän istuntoon, mutta se on myös erinomainen rakentamaan kestävyys ja lihakset, joissa on kaikki erilaiset poseet ja harjoitukset.
Tämä harjoitus voi olla täysi kehon kokemus, joka kohdentaa erinomaisen valikoiman lihaksia. Koska se on sidottu joogaan, käytät ytimessäsi erinomaista kauppaa. Muuten, voit odottaa työskennellä glutes, hamstrings, biceps, triceps ja mikä tahansa muu, joka on välillä!
Tabata Jooga Workout
Nyt kun meillä on paljon parempi ymmärtäminen siitä, mitä tabata joogaa on, ja jakaa 15 minuutin tabata harjoittelun kanssasi! Tätä harjoitusta varten aiomme aloittaa kiinteä 3 minuutin lämmin. Tämän jälkeen koet kolme tabatausta. Jokainen on neljä minuuttia ja tuo yleisen harjoituksen aika 15 minuuttiin.
Lämmitä: 3 minuuttia
Koska tämä Tabata tulee olemaan jooga, alkaa lämmetä tavanomaisilla aurinkosuoloilla. Alkaen pysyvän asennon, hengitä kun tuo kädet yläpuolella. Kun hengität, swan sukellus alaspäin taaksepäin. Hengitä puoliväliin hissiä, hengitä takaisin alaspäin ja sitten astu takaisin lankkuasentoon. Sieltä voit chaturangaa kaikki menetelmä alaspäin koiralle, askel maton etuosaan ja toista sekvenssi uudelleen.
Vietä 3 minuutin lämmetä toistamalla tämä sekvenssi hitaasti, sitomalla se hengitykseen. alLataudu kehosi valmistautumaan tabaas eteenpäin samalla kun keskitytään myös liikkeisiin.
Kun lämmetä on valmis, olet valmis rock n rulla! Älä muista, että jokainen Tabata, täytät 8 yleistä kierrosta 20 sekuntia, 10 sekuntia pois päältä. Tämän harjoittelun avulla sinulla on 2 harjoitusta Tabata kohti, joten suoritat jokaisen harjoituksen 4 kertaa.
Tabata 1: 4 minuuttia
Tuoli Nykyiset Burpees – Aloita tuolilla, jotka ovat läsnä kädet saavuttavat taivaalle. Sijainti kädet maahan ja täydennä burpee, laskeutuu takaisin tuoliin, joka toistaa kunnes aika on ylöspäin.
Plank-liittimet – yhdistämällä lankku hyppylippujen kanssa, pysyt lankassa asennossa, hyppää jalat yhteen erilleen (maton ulkopuolelle). Jos tämä on niin paljon muotoa sinulle, voit aina astua jalkasi yhteen ja sitten toisistaan. Olennaista on pitää jalkasi liikkuvat pitämällä lankkuasennossa.
Tabata 2: 4 minuuttia
In ja Outs – vatsan keskittyneenä liikettä, aloitat istunnon. Lean takaisin kun nostat jalat pois maasta. Kehosi pitäisi tehdä “V”. Kun suorit jalat ulos, laastat hieman enemmän. Sitten taivuta polvet ja vedä kehosi takaisin alkuperäiseen “V” -muotoon.
Crescent humalat – Aloita puolikuun, jossa edessä paras jalka edessä. Hope huolellisesti ylös ja alas oleskelun aikana. Suorita koko 20 sekuntia parhaaseen jalkaan ja varata sitten vasen jalka edessä seuraavaan 20.
Tabata 3: 4 minuuttia
Crescent Lunge Kytkimet – Samanlainen kuin puolikuun humala, aloitat tämän harjoituksen puolikuun. Mikä tekee tämän harjoituksen erilaiseksi, on se, kun hypätä, vaihdat jalat, kun olet ilmassa, laskeutuu puolikuun vastakkaisella jalalla edessä. Jatka toistamista!
Jooga squat Reach – Aloita seisomaan jalkojesi kanssa paljon enemmän kuin leveys toisistaan. Täytä syvä jooga kyykkäsi kädet yhdessä sydämessäsi. Kun hengität ylös, päästä kädet ilmassa, luo “x” kehon kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *