Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Uncategorized Uida jokapäiväistä ja 20 hullu asioita voi tapahtua

Uida jokapäiväistä ja 20 hullu asioita voi tapahtua

Uima Everyday
On tärkeää olla aktiivinen ja terve. paljon enemmän kuin todennäköistä, jos luet tätä viestiä heti, se on koska nämä asiat ovat arvoja teillä samoin. On niin monia tapoja optimaalisella kunto ja terveys. Voit syödä oikein, voit poistaa näytön aika, ja voit treenata. ja jopa nämä vaihtoehdot muitakin vaihtoehtoja on ollut. Kanssa työskentely rikki, voit pyörä, patikoida, juosta, kiivetä tai uida. Jos olet kiinnostunut uinti tai sisällyttämällä uima osaksi päivittäistä rutiinia, niin tämä on postitse sinulle.
Useimmat urheilijat ja kunto ystäville samankaltaisia ​​tietää ihmettelee uinti. Se on vähäinen vaikutus, on satunnaisia ​​terveys ja hyvinvointi etuja, ja on inclusive kaikenikäisille ja kokoisia. tämän vuoksi paljon enemmän ja paljon enemmän ihmisiä sen toteuttamiseen harjoitus järjestelmää. Mutta mitä tapahtuu, jos haluat jatkaa uinti paljon voimakkaammin? Mitä tapahtuu, jos omistaa aikaa ja kunnon kykyä uinti päivittäin?
Sisältö piilottaa
uinti Everyday
Uima jokapäiväistä polttaa kaloreita
Alentaa verenpainetta uinti Everyday
Uima jokapäiväistä voi minimoida stressiä
Parannettu lihaksisto Uima Everyday
Uinti päivittäin kontaktissa voi aiheuttaa silmäinfektion
Mielenterveys voi parantaa uimasta päivittäin
Aurinko vaurioita uimasta päivittäin
Uinti päivittäin auttaa hallitsemaan verensokeria
Uinti päivittäin voi aiheuttaa ihottumaa
Punaiset silmät voivat esiintyä uimisesta päivittäin
Uinti päivittäin auttaa sinua nukkumaan paremmin
Saatat saada uimarin korva Uima Everyday
Ihoon carry voi hermostua
Uima jokapäiväistä on hyväksi Nivelet
Uima jokapäiväistä Voi aiheuttaa ihon kuivuminen
Saatat kokea vähemmän Vanhat numerot
Hengitys on vahvempi uinti Everyday
Hiusten vaurioita voi tapahtua Kemikaalit
Alempi leposyke uinti Everyday
Uima jokapäiväistä voivat auttaa sinua elävät pidempään

Tietenkin siellä aiotaan joitakin loistava asioita, jotka tulevat tästä! Uima jokapäiväistä tarkoittaa, että saat joissakin laatua sydän uhraamatta nivelet ja polvet. Doing kaikenlaista liikuntaa joka päivä on pakko tuoda joitakin satunnaisia ​​etuja. On kuitenkin olemassa joitakin ei-niin-ihana asioita, jotka voivat tulla ulos uima jokapäiväistä.
Jos harkitset kuntokeskus haaste jossa et uida harjoitus peräkkäin 30 tai enemmän päivää tai olet saanut uusia pääsy altaan ja olet innostunut päästä sinne, se on tärkeää tietää, mitä voisi tapahtua Tämän seurauksena sekä hyviä että huonoja! Joten, nyt tutkia 20 asioita, jotka voivat tapahtua, jos uida joka päivä …
Uima jokapäiväistä polttaa kaloreita

Kuten edellä mainittiin, uinti on loistavaa sydän. ja aivan kuten muiden sydän, jos aiot workout jokapäiväistä, olet menossa polttaa paljon kaloreita! Voit polttaa noin 500 kaloria tunnissa uinti. Jossa on todella intensiivistä harjoittelua, voit jopa saada että kalori polttaa jopa 750 kaloria tunnissa.
Joten, sanotaan, että päätät mennä uimaan 30 minuuttia joka päivä kuukauden. Jos näin olisi, voisitte polttaa noin 7500 kaloria uimaan yksin! Mutta sanokaamme päätät tuplata sen ja uida tunnin päivässä. Sitten, sinun on polttava 15000 kaloria vain yhden kuukauden. Se on paljon kaloreita ja paljon uinti!
Alentaa verenpainetta uinti Everyday

Saada terve verenpaine on tärkeää hyvän terveyden. Ilman sitä elimistö ei saa asianmukaista ravintoaineiden ja happea se tarvitsee. Valitettavasti lähes puolet aikuisväestöstä kärsii korkeasta verenpaineesta tai verenpaineesta.
Koska liikut ja olla aktiivinen kautta uinti, he ovat löytäneet tämän liikuntamuoto alentaa verenpainetta. paljon tarkemmin, uima jokapäiväistä on nähty alentavan verenpainetta aikuispotilailla verenpainetauti. Joten, jos olet harkitsee uinti päivittäin oman terveyden ja alentaa korkeaa verenpainetta, tämä olisi loistava idea!
Uima jokapäiväistä voi minimoida stressiä

Tämän päivän maailmassa, olemme kaikki tekemisissä eritasoisia stressiä. Töistä nostaa lapset vastuukysymyksistä ja odottamattomia asioita, että elämä voi heittää meidän tapa, useimmat ihmiset joutuvat loistava paljon ahdistusta säännöllisesti. On lähes mahdotonta välttää.
Uinti, siellä on vain jotain ole vedessä. Teet jotain omaa. Se vaatii paljon keskittymistä ja vähän tilaa häiriötekijöitä ympäristöstä. Kun olet vedessä, sinun täytyy olla läsnä. Ja tämä on yksi niistä paljon syitä, jotka uima päivittäin voi minimoida stressiä.
Se ei ainoastaan ​​tehdä sinusta tuntuu vähemmän stressaantuneita he ovat havainneet, että uinti yhdessä muiden sydän, voi todella minimoida vapautuminen meidän ahdistuneisuus hormonien! Meillä paljon asioita elämässämme että lisätä ahdistusta hormonit, niin miksi ei mennä työhön, joilla torjutaan se? Ja jos teet sen joka päivä, voin vain ajatella painon että voisit remOve!
Parannettu lihasääni uimasta päivittäin

Uinti päivittäin parantaa sekä henkistä että fyysistä terveyttämme kuin olemme jo oppineet. Se polttaa paljon kaloreita merkittävänä sydänmuotona, mutta se on erityinen siinä mielessä, että se voi myös parantaa lihasääniä.
Tiesitkö, että uinti voi työskennellä jopa 50 lihaksessa kerrallaan? Tuo on uskomatonta! Se on erityisen poikkeuksellista, kun harkitset sitä, kuinka hyvä se on liitoksissasi.
Ei vain, että nivelet ovat kiitollisia siitä, että uinti päivittäin osana kunto-rutiineja, mutta lihakset kiittävät sinua. Ajattele vain kuinka tonted lihakset olisivat, jos olet omistettu uimiseen päivittäin!
Uinti päivittäin kontaktissa voi aiheuttaa silmäinfektion

Jos olet yksi 45 miljoonasta aikuisesta maailmassa, joka käyttää yhteyksiä, tämä voisi ehdottomasti vaikuttaa sinuun. Tiesitkö, että jos käytät yhteyksiä uinnin aikana, et ainoastaan ​​lisää mahdollisuuksiasi silmien ärsytystä, mutta lisää myös mahdollisuuksia kehittää silmän infektio tai jopa sarveiskalvon haavauma?
Päättäminen mennä uimaan päivittäin yhteystietoihin voi asettaa sinut jopa paljon enemmän näistä melko vakavista komplikaatioista. Jos olet yhteyshenkilö, varmista, että suojasi silmäsi suojalaseilla ja hakea opastusta siitä, miten parhaiten pysäyttää itsesi kehittämästä näitä komplikaatioita.
Mielenterveys voi parantaa uimasta päivittäin

Vaikka vain oppimme, että uinti voi minimoida ahdistushormonimme vapauttamisen, se voi myös auttaa tuottamaan muita tuntuvia hormoneja. Sardio, kuten uinti, vapauttaa endorfiinit. Endorfiinit toimivat kehon luonnollisiksi kipulääkkeiksi ja toimivat myös toisena keinona torjua stressiä, ahdistusta ja masennusta.
Jos vähennät ahdistuneisuushormonien määrää, vapautat päivittäin ja vapauttamaan endorfiineja, näet mielenterveyden parannuksia! Useimmat ihmiset ajattelevat uinti jokapäiväistä tuovat loistavia fyysisiä terveyshyötyjä, mutta on tärkeää ajatella myös mielenterveyttä!
Kuten sanoin edellä, ottamalla omistettu aika jokapäiväisestä elämästäsi ja tehdä jotain, kuten uinti voi täysin muuttaa näkymiä ja mielialaasi. Se on ehdottomasti jotain harkittava.
Aurinko vaurioita uimasta päivittäin

Toistaiseksi olen maininnut joitakin todella houkuttelevia asioita, jotka voivat tapahtua, jos menet uimaan päivittäin. Mutta kuten sanoin aiemmin, on myös muutamia vähemmän kuin optimaalisia asioita, jotka voivat tapahtua myös. Ensimmäinen negatiivinen asia harkita, se riippuu aidosti siitä, missä olet uinti.
Jos olet uimassa paikallisessa yhteisössä tai kuntosalin sisäuima-altaassa, tämä ei ole niin paljon huolta. Mutta jos uimapaikka on ulkona, vaarassa aurinkovaurioita. Pohjimmiltaan paljon enemmän aikaa kulunut auringossa, sitä suurempi on aurinkovaurio, ihosyöpä ja paljon muuta. Kuitenkin American Cancer Society suosittelee voit minimoida näitä riskejä soveltamalla laaja-alaista aurinkovoidetta vähintään SPF 30 kahden tunnin välein olet auringossa. Vaikka tämä ei ole täysin eroon Sun Vaurion riskeistä, se voi auttaa, jos päätät uida päivittäin ulkona.
Uinti päivittäin auttaa hallitsemaan verensokeria

Verensokeri on toinen ratkaiseva näkökohta terveydelle. Pohjimmiltaan verensokeritaso on veressäsi löydetyn sokerin määrä. Useimmat terveet yksilöt voivat säilyttää tasonsa normaalilla alueella ilman sitä liian korkealle tai liian alhaiseksi, molemmat voivat olla vaarallisia.
Terveyden digestin mukaan uinti voi itse asiassa olla niin merkittävä vaikutus verensokerisi, että se voi hallita sitä päiviä harjoittelun jälkeen. Joten paljon lihaksia käytetään uimaan istunnossa, niitä käytetään tavalla, jonka avulla he voivat imeä sokeria paljon nopeammin ja tehokkaammin verenkierrostasi. Tämä on loistava kaikille terveyden kannalta, mutta erityisen upeat uutiset niille, jotka ovat diabeetikkoja tai prediabetia ja kamppailevat verensokerinsa vakiintuneita.
Voidaan yksinkertaisesti ajatella, jos olet sisällyttänyt uintia päivittäiseen rutiiniin, merkittävät parannukset, jotka tahoisivat!
Uinti päivittäin voi aiheuttaa ihottumaa

Useimmat altaat käyttävät klooria veden puhdistamiseen ja saniteettiin. Vaikka tämä pitää meidät turvassa bakteereiden kasvatuksesta vedessä, liian paljon altistumista tähän kemikaalille voi aiheuttaa epämukavuutta ja ihottumaa.
Vaikka kaikki ihmiset eivät kokeneet kloorin ihottumia, se on ehdottoman jotain katsoa ja olla tietoinen, jos aiot uida päivittäin. Se voi olla varsin epämiellyttävä, muodostavat kuoppia ja punaisia ​​ihottumia, jotka kutina ja voivat turvota.
Punaiset silmät voivat esiintyä uimisesta päivittäin

Samoin kuin kloorin ihottuma, silmäsi voidaan ärsyttää kemikaaleista altaassa. Paljon enemmän altistumista, jota sinulla on kemikaaleja, paljon todennäköisemmin kehität punaisia ​​silmiä ärsytyksestä.
Jotkut ihmiset ovat paljon alttiimpia silmiin, jotka ovat ärtyneitä kuin toiset, mutta suosittelemme, että jos u u u u u u u u u u u u u u u u uida paljon käyttää suojalaseja vedessä auttaa lopettamaan punaiset silmät. Joten se ei ehkä ole optimaalinen asia, mutta ainakin cPysäytä tai lieventää sitä!
Uinti päivittäin auttaa sinua nukkumaan paremmin

Se on täysin järkevä, että uinti päivittäin auttaa nukkumaan paremmin. Uinti, kehosi vapauttaa vähemmän ahdistushormoneja samalla kun vapauttaa endorfiinit. Tunne paljon terveellisempää, ja teet koko kehon harjoitusta päivittäin. Tästä syystä sinusta tuntuu paljon tyytyväisemmäksi ja kuluneet iltaisin, mikä johtaa parempaan yöunen!
Joten, jos olet joku, joka on kamppaillut nukahtamalla (tai pysymään unessa) aiemmin, tehdä sydän kuten uinti voisi toimia ihmeitä! Se olisi ehdottomasti syytä kokeilla.
Saatat saada uimarin korvan uimisesta päivittäin

Tämä ei ole ehdottomasti optimaalinen tilanteistoista päivittäin, mutta sitä on harkittava ja valmis. Kuten muut mahdollisesti riskialttiita asioita, jotka voivat esiintyä päivittäin, paljon enemmän uimasi, niin paljon todennäköisemmin olet tapahtumassa. Tässä, jos olet uinti päivittäin, voit lisätä mahdollisuuksiasi uimurin korvaan. Uimari korvat on ulompi korva-infektio, joka ilmenee, kun vesi loukkuun korvaan kanavaan. Sieltä bakteerit kehittyvät ja jos se jätetään käsittelemättä, se voi todella aiheuttaa joitain asioita.
Pidä tämä mielessä, jos haluat omistaa tiettyä aikaa uimaan päivittäin. Jos huomaat mitään merkkejä tai oireita, varmista, että saat sen käsitellyn nopeasti korvalla, ennen kuin tilanne pahenee!
Iho kantosi voi ärsyttää
Täällä meillä on melko erityinen asia, joka voisi tulla uimasta! Olemme keskustelleet kaikesta kloorin ihottumuksista, mutta siellä on erilainen ärsytys, jonka voisit kehittyä erityisesti kuljetettavaksi uinnin jälkeen.
Vaikka tämä on paljon yleisempi miesten keskuudessa, uimari kuljettaa on silloin, kun kantokehitys kehittää ihottumaa leukaan harjaamalla kantaa joka kerta, kun käännät pään hengittämään uinnin aikana. Vaikka oudosti erityinen, tämä on ehdottomasti jotain, joka tapahtuu ja normaalisti näyttää 15-30 minuuttia uinnin jälkeen.
Tämä ei välttämättä koske kaikkia henkilöä, mutta jos olet mies tai sinulla on joitain kasvojen hiuksia, vain valmis. Ehkä varmista, että olet puhtaasti ajeltu ennen uima-altaan lyömistä?
Uinti päivittäin on hyvä nivelille

Olen maininnut tämän aikaisemmin, mutta se on aivan liian hyvä laittaa sitä yhtenä 20 asiasta, joka voi tapahtua! Yksinkertaisesti sanottuna vedessä, painamme vähemmän. Oletko koskaan pitänyt joku uima-altaassa ajattelemalla kuinka valoa he ovat? No, se on tiede, todella!
Mutta emme ole täällä puhua kaikista tieteen erityispiirteistä. Olemme täällä mennä päälle, miksi tämä on niin loistava asia! Koska kehomme ovat vähemmän ongelmia meille vedessä, se on harjoitus, joka on olennaisilta osiltaan nivelemme.
Koska uinti on niin helppoa nivelsäsi, se on erittäin osallistava harjoitusmuoto, joka on paljon helpommin saatavilla kaikenikäisille ja kyvyille. Nuoresta vanhaan, voit silti saada sykkeesi aiheuttamatta kohtuuttomia ahdistuksia huonoihin tai nagging-niveliin, joita olette käsittels. Voit yksinkertaisesti päästä altaaseen ja hyödyntää etuja ilman kustannuksia.
Uinti päivittäin voi aiheuttaa kuivaa ihoa
Ehkä et saa kloorihottumaa uimasta päivittäin, jos olet onnekas, mutta olet edelleen hyvin alttiita kuivalle iholle. Kemikaaleista yksinkertaisesti altistuu laajennetulle ajalle vedessä joka päivä, on melko hyvä mahdollisuus, että ihosi voi kärsiä.
On kuitenkin tapoja, joilla voit yrittää lopettaa tämän. Suosittelemme sinua aina, kun pääset ulos uima-altaasta ja kuivaa sitten kunnolla. Yksi helpoimmista tapoja saada kuiva iho uima-altaasta on yksinkertaisesti päästä ulos ja ilmakuivaus. Tietenkin toinen tapa torjua tätä potentiaalista kysymystä uinnista joka päivä on soveltaa kosteutta jokaisen dip! Vaikka se voisi olla asia, johon kohtaat, ainakin on joitain asioita, joita voit lopettaa sen lopettamiseksi!
Saatat kohdata vähemmän takaisin ongelmia

Tyypillisempi kuin ei, juokseminen ja jopa pyöräily voi aiheuttaa loistavaa rasitusta selkäsi. Pyöräilystä ja nojaa ohjaustangon yli outo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *