Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Sports And Fitness Vuoden 2016 tavoitteet tarkastavat ja kuinka löysin kotini

Vuoden 2016 tavoitteet tarkastavat ja kuinka löysin kotini

Hei! Kuinka voit? Kuinka kesäkuu oli? Se on 1. heinäkuuta, joka osoittaa jotain erittäin tärkeätä kollegoilleni tavoitteellisille asettajille:

Vuosi on puoliksi menetelmä, samoin kuin meidän on tarkistettava vuoden 2016 tavoitteidemme kanssa
Viimeisimmät videot

Sain COVID-19-testin
Coronavirus -testin saaminen – miten se toimii, miltä se tuntuu, kokemukseni ja enemmän. Sain vakiokokeen ja Ben sai COVID-19-nopean testin.

Lisää videoita

0 sekuntia 5 minuuttia, 16 sekuntia

Seuraava
Kasvonaamio juoksua tai kävelyä ulkona vinkkejä
07:15

Elää
00:00
08:21
05:16

Kuinka menee tavoitteidesi ja tämän vuoden päätöslauselmien kanssa?

Vuoden 2016 tavoitteeni:

1. Suorita 2016 mailia. Kyllä, haluan ajaa vuoden!

Tila: Jotta voit ajaa 2 016 mailia vuodessa (52 viikkoa), vaadit keskimäärin 40 mailia viikossa. Olen keskimäärin siellä 34: n ja 40 mailin viikossa ja usein paljon yli 40 -vuotiaiden välillä. Uskon, että suurin ongelmani ei ole, että ei ole mitään mittarilukemaa, mutta se ei kuitenkaan pidä asianmukaista rataa eikä ole “todistetta”, jos vain itselleni.

Voin juosta tuntikausia, mutta ei kuitenkaan voi kestää 2 sekuntia sen säveltämiseksi. <- Ehkä minun on työskenneltävä seuraavana vuonna! 2. PR maratonissa. Minun täytyy vain mennä ulos ja saada mukava olla levoton juokseminen. Tila: Harjoittelen nyt maratonista ihanteellista ja pyrkimään yhdeksi nopeuteen tai lämpötilaan viikossa sekä pääsemään korkeampaan mittarilukemaan. Olen iloinen johdonmukaisuudestani, ei niinkään nopeuteni. Minun on ehkä pakko uskoa laihduttamiseen, koska maratoni PRS olivat, kun olin noin 10 kiloa kevyempi. En ole yhtä suuri kuin minä kuin minä, kun olen sekä valmis, ja siinä oli paljon kilpailuja ja mittarilukemaa-mikä vie aikaa ottaen huomioon, että en halua loukkaantua. Mutta työskentelen sen parissa ja tunnen, että aion tehdä suurta kehitystä kohti tätä tavoitetta vuoden loppuun mennessä, en ehkä seuraavien kisojeni aikana (minulla on yksi heinäkuussa ja yksi elokuussa) . Uskon, että minulla on noin 6 kuukautta kehittää takaisin niin paljon kuin PR-tason, joten se on silti kykenevä, mutta vie paljon työtä. 3. Hanki budjettisuunnitelma ja säästä 20% tuloistani. Tila: En ole todella tehnyt mitään tässä. Tilasin QuickBooksin seuraamaan kustannuksia sekä maksuja sekä laskuja, mutta niitä ei ole budjetoinut rahaa. Aion tehdä sen tänään. Ajattelen myös, että en saa minkään tyyppisiä uusia rento vaatteita loppuvuoden ajan. Löysin paljon vaatteita, jotka minulla oli juuri äskettäin varastoinnissa (laitoin sinne, kun tein kapselin vaatekaappini) samoin kuin minun on käytettävä niitä ennen kuin sain mitään muuta. Ehkä ei 100% ei-ostopolitiikkaa, mutta asettamalla siihen valtava raja. 4. TBD Uskon, että maksan paljon enemmän aikaa rakastamiesi ihmisten kanssa. Ne ovat melko upeita. Tila: Kun otetaan huomioon, että olen opiskellut terveys- ja hyvinvointirahoituksen akkreditointia varten, vietin paljon lisäaikastani. Nyt kun luennot ja testit tehdään, haluan nähdä äitini sekä lil -sisarukseni ja veljentytärni viikon aikana. Viime kuussa keitin sinisen esiliinan Mattin kanssa ja aiomme hengailla koko viikon pian, kun vanhempani lähtee risteilyyn. Olen varma, että hän on uskomattoman sairas minusta sen lopussa! Bonus: Olen myös satunnaisesti todennut, että haluan selvittää tarkalleen, kuinka aloittaa päättyminen AS Monaco Paita perusmateriaaleilla, kuten sauilla, sekä ehkä metsässä lopettamisella.

Tila: Nautin paljon alastomia ja kauhistuneita, samoin kuin ei vieläkään ole käsitettä tarkalleen kuinka päästä läpi luonnossa.

Mutta aion kysyä toiselta sisarukseltani ottaen huomioon, että hän vain meni Yosemiteyn, jos hän löysi jotain selviytymisestä luonnossa.

Koska tutkin tavoitteitani, voin myös arvioida kuukauteni …

Paras juoksu Eat sekä toistuvan kesäkuusta lähtien

Paras ajo

Päivä, jolloin pääsin Floridaan ja putoin juoksemiseen, näin sitten näin kolme manaattia ja se teki koko elämäni paremmaksi.

Minulla oli myös viime viikolla todella hieno tempomuoko, jonka huomautin Instagramissa, mutta en täällä. Noudata siellä satunnaisuutta ja juoksua varten.

Paras syödä

Tämä yksinkertainen S’mores Dip on niin yksinkertainen ja herkullinen.

Paras julkaisu, jonka haluaisin toistaa

Miksi ruokariippuvuus on huonompi kuin muut riippuvuudet

Tuolloin minua hyökättiin Floridassa

Ja viimeiseksi minun on jaettava, miksi minut lukittiin kotini tänään …

Kun avasin oven tänä aamuna mennäkseni juoksemaan, näin hämähäkkiverkon menevän seinästä oveni edessä sen puolella olevaan pensaaseen. Se oli monikerroksinen hämähäkkiverkko, joka on ihanteellinen oveni edessä, joka estää poluni kokonaan.

Eilen oli pieni hämähäkkiverkko, samoin kuin minä vain pyyhkäisin sen pois. Tänään oli kuitenkin paljon enemmän jäykkää verkkoa – tuo hämähäkki nokkae takaisin kosto! Tällä kertaa minun piti mennä takaisin sisälle saadakseni jotain pyyhkiäkseen sen pois tieltä.

Kuva tämä: yksi satunnainen punapääjuoksija nainen asunnon ulkopuolelle astuvan kompleksin … hän pysähtyy ja tuijottaa jotain hänen Brasilian Jalkapallomaajoukkue Paita edessään (mutta et näe mitään). Hän kääntyy ympäri, menee takaisin sisälle ja tulee ulos paperipyyhkeitä. Sitten hän heiluttaa epätoivoisesti hänen edessään olevien ilmassa olevia paperipyyhkeitä ilman ilmeistä syytä. Sitten astuu takaisin sekunnin sisällä, palaa ilman CF Monterrey Paita paperipyyhkeitä ja viimeinkin kulkevat kuin outo.

Ilmoitan tämän, koska sen jälkeen kun olen tehnyt havaitsemattoman hämähäkki -verkkotanssini, näin automaattisen pysäköintipaikassa olevan ihmisen etuoveni vastapäätä seisoen siellä tuijottaen minua hämmentyneenä. Ha!

Se on elämäni.

Kysymys: Kuinka tämän vuoden tavoitteesi ovat tulossa?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *