Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Uncategorized Kuka minä olen (en ole julkaissut elämän merkitystä)

Kuka minä olen (en ole julkaissut elämän merkitystä)

En ole joku, joka ottaa napsia tai sairastuu, joten tämä koko tunne on todella alkamassa saada hermoillani. Minun ei tarvitse päästä töihin tänään klo 14.00 asti (pysyn kuitenkin myöhään tänä iltana), joten puolivälissä aamulla, kun harkitsin nukkumista, kysyin itseäni: “Kuka minä olen juuri nyt?”

Olen kuullut, että raskaus tekee sinusta erittäin väsyneen ja inhoan väsymystä (huomaat, että “hanki 8 tuntia unta” on tyypillinen maanantai-mini-maali). Joten, se imee, kuitenkin poistun.
Viimeisimmät videot

Kasvonaamioideat juoksemiseen ja ulkona kävelyyn
Kasvomaski juoksemiseen ja kävelemiseen ulos Coronavirus -puhkeamisen aikana.
Vaaditatko naamion käyttämistä? Mikä naamio on paras sekä juoksijoille että kävelijöille?

Tutustu hienoimpaan naamariin.
Lisäksi CDC: n suositukset siitä, milloin naamaria käytetään, sekä millaista COVID19 -puhkeamisen aikana.
Lisää RunEaTrePeat.com -sivustossa

Lisää videoita

0 sekuntia 7 minuuttia, 15 sekuntia

Seuraava
Maratonin koulutuspäivä 4
01:21

Elää
00:00
08:21
07:15

En voinut todella nukkua, koska laiminlyökin sähköpostini perjantaista lähtien. Sen sijaan haihdin joitain nousevia C: tä ja menin siihen.

Juuri ennen keskipäivää chompoin jollekin vesimelonille ja tein lounaan.

Vaihdin sen tänään ja tein siipikarjasalaattia mayolla, karpaloilla, pähkinöillä sekä ympäristöystävällisellä sipulilla salaattini laittamiseen. Se näyttää kuivalta, joten lisäsin lisää mayoa pukeutumiseen. Joo, se on karkeaa, mutta tarvitsin sitä.

Muissa uutisissa huomasin, että tämä hämähäkki teki verkon urheilurintaliivissäni viime yönä! Hienoa, etten saanut tätä käyttääksesi tänä aamuna?!?! Kiinnostus Ben: Ole hyvä ja huolehdi tästä. Xoxo Monica

Tunnustan, että “WHO IS I” -otsikko on saattanut saada näyttää siltä, ​​että tällainen oli syvä ja merkityksellinen viesti. Hmm, anteeksi, että se on vain enemmän kuvia salaatteja että hämähäkkejä. #Failblog

Odota! Tässä on elämän merkitys. Löysin sen Internetistä: (hammastahnatefordinner.com)

Se on joko se tai tämä… (lähde)

Päivitetty lisäämään tämän… (lähde)

Kymmenen ihmisen olemista koskevaa politiikkaa

kirjoittanut Cherie Carter-Scott

1.
Saat ruumiin. Saatat pitää siitä tai vihata sitä, mutta sinun on kuitenkin pitää koko ajanjakso.

2.
Löydät oppitunteja. Olet ilmoittautunut kokopäiväiseen epäviralliseen instituutioon nimeltään ”elämä”.

3.
Virheitä ei ole, vain oppitunnit. Kasvu on kokeilu-, virhe- ja kokeiluprosessi. “Epäonnistuneet” kokeet ovat yhtä paljon osa prosessia kuin kokeilut, jotka lopulta “toimivat”.

4.
Oppitunnit toistetaan, kunnes ne on oppinut. Oppitunti esitetään sinulle eri muodoissa, kunnes olet oppinut sen. Kun olet oppinut sen, voit siirtyä seuraavaan oppituntiin.

5.
Oppimistunnit eivät lopu. Ei ole osa elämää, joka ei sisällä oppitunteja. Jos olet elossa, se tarkoittaa, että on vielä opittavaa.

6.
“Siellä” ei ole paljon parempaa sijaintia kuin “täällä”. Kun “siellä” on päätynyt olemaan “täällä”, saat vain yhden “siellä”, joka näyttää jälleen paljon paremmalta kuin “täällä”.

7.
Muut ihmiset ovat yksinkertaisesti peiliä sinusta. Et voi pitää tai vihata jotain vielä yhdestä ihmisestä, ellei se heijasta sinulle jotain mitä pidät tai vihaa itsestäsi.

8.
Se mitä teet elämästäsi, on yhtä paljon kuin sinä. Sinulla on kaikki tarvitsemasi työkalut ja resurssit. Se mitä teet heidän kanssaan, on yhtä paljon kuin sinä. Vaihtoehto on sinun.

9.
Vastauksesi ovat sisälläsi. Vastaukset elämän huolenaiheisiin ovat sisälläsi. Sinun vaaditaan vain katsoa, ​​kuunnella sekä luottamusta.

10.
Et muista kaikkea tätä.

Kysymys: Mikä on elämän merkitys?

Bonuskysymys: Mikä on tyypillisen kylmän parannuskeino? <- vakavasti. Lähetä minulle työkirja Tallentaa Jakaminen on välittämistä! Jaa Twiitti Nasta Jaa Posti Jaa Jatka näiden kanssa: Yksinkertainen aamiainen leipoaD Perunaresepti Yksinkertainen aamiainen paistettu peruna -resepti Yksinkertainen aamiainen paistettu peruna-resepti perunat ovat herkullisia, ravintoaineiden tiheitä vihanneksia ja erinomainen valinta polttaa WO: ta 3 huolenaiheita sekä lomakorttiluetteloa 3 huolenaiheita sekä lomakorttiluetteloa Haluaisin lisätä sinut lomakorttiluettelooni! Jos olet kiinnostunut, ota tämä lomake yhteensä. Huomaa: Tämä on uusi luettelo. hienoin alusvaatteet juoksemiseen hienoin alusvaatteet juoksemiseen Listaus parhaimmista alusvaatteista juoksijoille. Q&A: n suorittaminen Instagramista. Kansallinen koiran päivä Diegon arvostusviestillä Parhaat podcastit pyörivät ja juoksevat alusvaatteiden podcast 95: llä Parhaat podcastit pyörivät ja juoksevat alusvaatteiden podcast 95: llä Parhaat podcastit, joita kuuntelen tällä hetkellä - luettelo suosikeistani jokaisessa luokituksessa ja niistä lil bitti. Olen Tammikuu Q & A Instagram Tammikuu Q & A Instagram Kuinka kauan lepäät maratonin tai puolimaratonin jälkeen. ideoita juoksumatto, joka on vähemmän tylsää. Mikä on seuraava Marisi Hienoin ripsiväri, kuiva shampoo ja muut tämän viikon huolet Hienoin ripsiväri, kuiva shampoo ja muut tämän viikon huolet Hienoin ripsiväri pitkille paksuille ripsille. Hienoin kuiva shampoo juoksijoille. Uusia huolenaiheita ja vastauksia Instagram -tarinasta ⚡ Shareaholicilla .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *