Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Uncategorized Tableau sekä kyselyt

Tableau sekä kyselyt

Lopuksi oli kauan aikaa löytää tarkalleen miten käyttää Tabreau. Tämä on hieno ohjelmisto, jolla on valtavat ominaisuudet! Jos et ole kuullut siitä ennen, varmista, että siirryt tähän sivustoon ja lataa täysin ilmainen ohjelmistosovellus aloittaaksesi uskomattomien kaavioiden luomisen. Olen aina miettinyt tietojen visualisointi paljon parempaa ja aloin hyödyntää tätä työkalua paljon paljon ei pelkästään jokapäiväiseen tehtävääni kuitenkin myös tarkkailla paljon parempaa tämän blogin kävijöiden kanssa.

Tässä on ensimmäinen yritys hyödyntää tableau ja jossa on joitain tietoja, jotka keräämme kyselylomakkeen yleisurheilun valmentajille. Tämä on Internet-kyselylomake, jonka olen perustettu ymmärtämään Yleisurheiluvalmentajien akateemiset vaatimukset osana Italian yleisurheilun federaation tieteellistä korvausta valmentajien tuen parantamiseksi. Olen sitten pitkittynyt tämän kyselylomakkeeseen valmentajille ympäri maailmaa sekä suunnitelmaan, että tämä tarjosi internetiä pian kaikille, jotka työskentelevät kaikentyyppisessä urheilussa ostamaan jonkin verran urheilutieteen tutkimusta erilaisessa maailmassa eri urheilulajeissa Naapurustot ympäri maailmaa. Täällä on muutamia tuloksia. Yritän kehittää kyselylomakkeen sekä yhdistää sen kojelautaan aitoina ajanpäivityksille lähivuosina ja ottaa käyttöön kyselylomake tästä blogista sekä Twitterissä, jotta voimme kehittää urheilulajeja Tiedetuki aito maailmassa.

Haluan suurimman osan sosiaalisesta verkosta sekä web-kykyjä ostaa suuren mittakaavan tutkimusta ammattimme sekä tulevaisuudessa kerätä tietoja muista urheilulajeista sekä urheilutieteestä.

Tabreau-hallintapaneeli tarjoaa muutamia tietoja, jotka on kerätty Internet-kyselylomakkeella, samoin kuin minun ensimmäinen yritys käyttää tableau, joten toivon, että pidät siitä, että takaavat paljon paremmin hyödyntämään sitä!

Lisätietoja Tableau

Jaa tämä:
Linkediini
Viserrys
Pinterest
Whatsapp
Sähköposti
Tulosta
Facebook
Tumblr

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Yleisurheilu valmentajat SurveyMay 17, 2015
Heijastukset valmennuksesta, kestävyydestä sekä ilmastoinnista sekä Cargo Cult Science SportDecember 11, 2015Ain “valmennus”
Urheilutieteen tutkinto sekä urheilutiede Elite Sport: tilanne syrjäytyneiden odotusten mukaan 18. joulukuuta 2008 “Koulutus”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *