Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Uncategorized Bodybuilding -tapahtuma peruutettiin sen jälkeen, kun kilpailijat pakenevat

Bodybuilding -tapahtuma peruutettiin sen jälkeen, kun kilpailijat pakenevat

kehonrakennustapahtuma, joka peruutettiin kilpailijoiden pakenemisen jälkeen

Bryssel – valmis taivuttamaan pecs ja lyömään poseeraa, kehonrakentajat Belgian mestaruuskilpailuissa hajallaan, kun dopingin virkamiehet ilmestyivät.

Viime vuosina Belgian positiivisten doping -testien jälkeen tapahtuma oli siirretty Alankomaiden rajan yli Vlissingeniin viikonloppukilpailuun.

“Heidän olisi pitänyt tuntea olonsa turvalliseksi”, Dopingin virallinen Hans Cooman kertoi The Associated Pressille maanantaina.

Mutta Cooman ja Argentiinan Jalkapallomaajoukkue Paita kaksi kollegaa saivat vaadittavat paperit turnauksen tarkistamiseksi Alankomaissa. Ja kun he tunnistivat itsensä juuri ennen tapahtumaa – 20 FC Utrecht Paita kehonrakentajaa, jotka punnitsivat ja valmistautuvat itseään, testaajat saivat melko vastauksen.

Kehonrakentajat nousivat ylös ja lähtivät mieluummin lopettamista sen sijaan, että alistuisivat dopingkokeisiin. Jotkut tarttuivat varusteensa ja suuntasivat suoraan ovesta.

“Heidän olisi pitänyt olla räikeä”, Cooman sanoi.

Kehonrakentajien tyypillisesti kuukausia valmistellaan tällaisiin mestaruuskilpailuihin, mutta ohjaimien näky oli heille liikaa.

“En ole koskaan nähnyt mitään sellaista ja toivon, ettei koskaan näe mitään sellaista”, Cooman sanoi.

Kehonrakennuksella on pitkä doping -historia, ja Cooman sanoi, että tämä uusin läppä “ei tehnyt uskottavuuttaan mitään hyvää”.

Viime vuonna 22 29: stä testistä oli positiivista joko steroideissa tai testaamisen kieltäytymisessä, uskomaton 75 prosenttia.

“Tämä oli ensimmäinen kerta, vaikka käännyimme Alankomaissa”, Cooman sanoi.

Minuuttia ennen mestaruuskilpailujen alkamista, ennen kuin edes yksi hohtava pose oli esillä, järjestäjillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kertoa muutama sata fania, jotka olivat tulleet Arsenaal -teatteriin, että oleskelua ei ollut.

Nyt Senegalin Jalkapallomaajoukkue Paita Cooman ja hänen kollegansa ilmoittavat tapauksen kurinpitovaliokunnalle, jonka on päätettävä, voidaanko kehonrakentajia rangaista, koska he kieltäytyivät testaamasta.

Mies, joka kieltäytyi antamasta nimeään Nabba Belgian kehonrakennusliitossa, ei voinut keskustella siitä, miksi kilpailijat olivat yhtäkkiä kiirehtineet eikä puhu asiasta.

Lähde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *