Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Sports And Fitness Varriale kirjoittaa MMA -taistelijoista ja unionisoinnista

Varriale kirjoittaa MMA -taistelijoista ja unionisoinnista

Carla Varriale, tunnettu urheilulakimies ja kumppani Havkins Rosenfeld Ritzert & Varrialessa, kirjoitti äskettäin Michiganin osavaltion kansainvälisen oikeuden katsauksen MMA -taistelijoita ja heidän ammattiliittojensa.

Varriale aloitti huomauttamalla, että yksi hänen OGC Nice Paita syyt artikkelin kirjoittamiseen on, että sekalaisten taistelulajien urheilu RB Leipzig Paita on yksi hänen “intohimoista”.

Tunnetumpi vaikuttavasta teoksesta, joka edustaa New York Metsiä ”Fan-käyttäytymistapauksissa”, Varriale kiinnostui MMA: sta useita vuosia sitten ja jopa opetti Columbian yliopistossa luokkaa muutama vuosi sitten, miksi ”New York oli Ainoa osavaltio, jossa tämä urheilu ei ollut laillista Pohjois -Amerikassa. ”

Asianajaja on kirjoittanut lukuisia artikkeleita MMA: sta urheilun oikeudenkäyntihälytyksestä ja muista julkaisuista. Vuosien varrella hänen tutkinnon kirjoittamiseen urheilun oikeudellisesta puolesta on kypsynyt, mikä tekee hänen viimeisimmän artikkelinsa pakottavan lukemisen kaikille, jotka SL Benfica Paita tutkivat urheilua koskevia työkysymyksiä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *