Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Uncategorized Vuosi juoksemisen jäljennöksestä – juoksemalla 13 puolimaratonia vuonna 2013 ja epäonnistuneena, kinda

Vuosi juoksemisen jäljennöksestä – juoksemalla 13 puolimaratonia vuonna 2013 ja epäonnistuneena, kinda

elämäni vuonna 2013 hallitsi juoksemista.

Viimeisimmät videoni

4 minuutin alavartaloharjoittelu juoksijoille
Viisi alavartaloharjoitusta juoksijoille! Kokeile tätä nopeaa kestävyyden harjoittelua talossa jaloillesi, lantiollesi ja gluteille. Laitteita ei tarvita.

Glute -silta
Donkey Kicks – vuorottelevat puolet
Simpukka – vuorottelevat sivut

Hanki lisätietoja RunEaTrePeat.com -sivustosta

Lisää videoita

0 sekuntia 4 minuuttia, 49 sekuntia

Seuraava
Sitten hän oli poissa – kirjakatsaus
04:20

Elää
00:00
08:21
04:49

En suunnitellut sitä näin, se vain tapahtui tällä tavalla. (En myöskään suunnitellut olla tankkausjulisteessa, mutta se oli vielä hienoa!)

Vuoden 2013 tavoitteeni oli ajaa 13 puolimaratonia. Ymmärsin, että kilpailujen löytäminen on vaikeaa kesäkuukausina, joten menin ulos aseista Blazinin saamiseksi suureen määrään kilpailuja vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Joten päädyin suorittamaan 13 kilpailua kesäkuuhun mennessä.

Ja jatkoin menemistä.

Mutta en juoksi 13 puolimaratonia tänä vuonna. Teknisesti kaipasin tätä tavoitetta.

Haluaisin kuitenkin uskoa, että ylitin sen, koska juoksin 26 kilpailua –

9 maratonia, 12 puolimaratonia yksi 5k ja 10k, ragnar -rele sekä 50k!

13.1 Los Angeles

RNR AZ: n puoli (1:43:32)

Ing Miami puoli

Surf City Marathon

Rnr Pasadena puoli

Rnr Nola -maraton

RNR San Francisco Half

Ragnar Rele – SoCal

LA -maraton

OC -maraton (PR 3:36:25)

Syntynyt juoksemaan 50k

Laguna Hills Half

Rnr San Diegon maraton

Pasadena -puolimaraton

Rantaviivan puolimaraton

Xterra Snow Valley 21k

Ranta Beacon 10k: lle

Santa Rosa -maraton

Pitkä rantamaraton

Runner’s World 5K, 10K ja puolet

Marine Corps -maraton

New Yorkin maraton

Disney -viini sekä ruokailla puolimaratonia

Rnr Las Vegas puoli

Joulupukki merelle puoliksi

Lomapuolisko

(Aion päivittää kilpailun uudelleensivuni linkillä näille ASAP: lle.)

9 täydellistä maratonia?!?! <- Se on cray. Juoksin vain 2 viime vuonna samoin kuin he tuhosivat minut. Kiitän historian selvittämällä polttoainetta ja totuutta, jonka olen juoksunut niin kauan, pyrin viimeinkin löytää lisää kehoni, juoksemisen, syömisen sekä pitkän matkan juoksemisen harjoittelusta. Löysin niin paljon RRCA -akkreditointikurssistani! Aloin myös kuunnella vartaloani enemmän ja työntää kun pystyin, hitaasti, kun tarvitsin ja tein parantamaan valtavan prioriteetin. Lue: Tajusin ruumiini ja en tehnyt tarkalleen mitä kirja sanoi, blogikirjoittaja sanoi, äitini sanoi ... Tämä julkaisu ei ole vuoden 2013 suosituimpien kisojen julkaisemista, koska minä todella johtaisin niitä kaikki uudelleen. Minulla ei ollut kaikkia fantastisia juoksuja, koska keskityttiin määrään, joka ei ollut korkealaatuinen tänä vuonna-mikä on tarkka vastakohta siihen, mitä useimmat ihmiset tekevät niin hyvin kuin olen sen kanssa. Teen minut, sinä teet. Mutta halusin täydellisen paljastamisen siitä, että en ollut 13 puoli Marysia, 'vain 12'. samoin kuin löysin jotain jokaisessa kilpailussa. Joten jaan ... Mitä löysin 26 kisaa tänä vuonna Huomasin, että voin ajaa 13,1 mailia käyttämällä cowboy -hattua Wine & Dine -tapahtumassa. Huomasin, että hiilihydraattipakkaukset ovat erittäin tärkeitä täydellisen maratonin ajamisessa. Katsomalla taaksepäin merijalkaväen maratonia, joka vedin, tunsin lyijyjalat ja osuivat seinään useita kertoja kilpailun aikana. Tarkastelin mitä tein edellisenä päivänä ja tajusin, että minulla ei ollut riittäviä hiilihydraatteja lounaalle tai illalliselle edellisenä päivänä. #Fail Huomasin, että oleminen lähellä tavoitetta, vaikka puuttuisin siitä, saa minut tuntemaan tämän omituisen, ei voi hengittää kinda -tunnetta kilpailun jälkeen. (Lue: Uskoin olevani hyperventiloiva, mutta aloitin todella melkein itkeä - en vain tunnistanut sitä Santa Rosa -maratonin jälkeen.) Huomasin, että ilmoitan erittäin huonot sanat SR: lle, kun hän huutaa minua kilpailun aikana. (Ragnar Socal) Huomasin, että pr-ing tuntuu niin hyvältä. Mutta samoin kuin kisaa hauskanpitoa ystävien kanssa. Juoksun on tarkoitus olla hauskaa, älä ota sitä niin vakavasti. Ja nyt olen valmis asettamaan joitain tavoitteita vuodelle 2014! Kysymys: Mitä löysit tänä vuonna? Lähetä minulle työkirja Tallentaa Jakaminen on välittämistä! Jaa Twiitti Nasta JaaPosti Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *