Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Uncategorized 8 intensiivistä kuntopallo sit UPS

8 intensiivistä kuntopallo sit UPS

sisältö Piilota
Kuntopallo Sit UpsHow käyttää kuntopallo
1. Classic kuntopallo sit ups
2. Overhead kuntopallo sit ups
3. V kuntopallo sit ups
4. kuntopallo kuten Ankkuri
5. seinäpallo sit ups
6. kumppani Pass kuntopallo sit ups
7. kumppani Pass Hylkää Penkit
8. kumppani arvonta kuntopallo sit ups

Kuntopallo sit ups
Jos etsit tapa tehostaa ydin harjoitus, sitten lääke pallot voivat auttaa saavuttamaan tämän. Lisäämällä kuntopallo omaan ydin harjoitus voimia vatsalihaksiasi olla paljon paremmin mukana. Tämä voi auttaa sinua polttaa enemmän kaloreita ja parantaa yleistä kuntoa.
Voimme jäljittää kuntopalloharjoittelulla jo vuonna 1000 eaa. He sanoivat, että se auttoi antiikin gladiaattoreita ja Persian painijat parantaa niiden vahvuus ja ilmastointi.
Kuntopallo on painotettu pallo käytetään Voimaharjoittelun ja tukea kuntoutukseen. Ne vaihtelevat painon, joka vaihtelee noin 2-25 kiloa. Voit käyttää niitä heittää, kiinni, ja iskevää. Ydin koulutusta, et tarvitse raskas paino – jotain 8-10 lb alueella toimii todennäköisesti useimmille.
Core työ on erittäin tärkeää. Keskeisenä on elintärkeää, että teemme erilaisia ​​tehtäviä. Heikot ydin lihaksia voi edistää huono ryhti, selkäkipu, ja voi tehdä sinusta paljon alttiimpia vahinkoa. Keskeiset auttaa meitä tasapaino, juosta, hypätä ja paljon muuta. Jos et ole tehdä ydintehtäviinsä osa teidän rutiinia, sinun täytyy kokeilla sitä lisätään joka viikko. Se auttaa niin monia tapoja. Näet parannuksia sekä oman vahvuus ja ilmastointi.
2018 tutkimus käyttävien lasten lääketieteen palloja totesi, että teemme intervalliharjoituksesi lääketieteeseen palloja hinnaksi tulee saman sydämen työmäärää kuin ajoittainen käyttö.
Kokovalikoima, jotka ovat käytettävissä tehdä paljon helpommin jokaiselle käyttää niitä. Jos olet aloittelija voit aloittaa jonkin todella alhainen painot ja etene ylöspäin.
Kuinka käyttää kuntopallo
Valitessaan painoa oman kuntopallo sit ups, muista valita painoa, jonka avulla voit astua hitaasti liikkeet, mutta ei vaaranna muodossa tai kontrolli koko harjoittelun ajan.
Sinun täytyy Tavoitteena tehdä välillä 10-15 toistoja per asetettu kuntopallo sit ups. vain varmista voit säilyttää hyvässä kunnossa koko treenin. On aina parempi varmistaa, että muoto on oikea eikä kilpa kuinka paljon toistoja voit saada tehdä! Tässä on 8 kuntopallo sit UPS ottaa peruskoulutus seuraavalle tasolle:
1. Classic kuntopallo sit ups
Sinun täytyy pitää pallo työntää rinnassa. Kannoilla lattialla on lapa-leveys toisistaan. Pidä leuka tallessa ja rullaa alas aina lattiaan. Hissin takaisin ylös, piirtäminen navasta kunnes saat istualtaan. Kuten tulet alas, sisään ja ulos kuten mennä ylös.

2. Overhead kuntopallo sit ups
Säädettävä taipunut jalat ja kantapäät lattiaan. Molemmat kädet, laajentaa kuntopallo pään yli. Pidä leuka tallessa, tavoita ydin, ja nosta pallo ylös ilmaan, kunnes saavuttaa istuma-asennossa. jatkuu, kunnes olet tehnyt asettaa useita toistoja.

Tyylikäs
3. V kuntopallo sit ups
Makasi selällään jalat avattuina. Pidä pallo molemmin käsin ja käsivarret ojennettuina pään yläpuolella.
Engage ydin ja nostaa molemmat pallo ja jalat, kunnes elimistö luo v-muotoinen. laskea jalat ja vartalo takaisin kohti maata.

4. kuntopallo kuten Ankkuri
Makaa selälläsi polvet koukussa ja kantapäät lattiaan. aseta kuntopallo välillä jalat. Käytä kuntopallo ankkurina jalat maassa. Työntää leuka ja nosta kunnes olet istuessa. Exhale kun nosta ja vangitsee ydin.
5. seinäpallo sit ups
Jalat pysyvät litteänä maahan. Pidä kuntopallo molemmin käsin ja laske takaisin maahan, pitää pallo laajennettu pään yläpuolella. Hissi takaisin jopa istuessa taas heittää kuntopallo seinää vasten. Se kimpoaa takaisin sinulle ja jatkaa, kunnes olet osuivat haluttu toistoja.

Tyylikäs
6. kumppani Pass kuntopallo sit ups
Löytää kumppani ja makasi maassa, jossa polvet. Kukin partneri lukita jalat yhdessä. Yksi kumppani lukitsee jaloillaan sisällä ja toinen lukitsee jaloillaan ulkopuolelle. Yksi kumppani alkaa palloa ja kun he antaa takaisin, ne ulottuvat pallo yläpuolelle päätään. istua jopa istuessa, piirtäminen navasta in matkalla ylös. Siirtää pallo kumppani ja takaisin alas. jatka siirsivät pallon edestakaisin, kunnes teet asettaa useita toistoja.

7. kumppani Pass Hylkää Penkit
Tämän kumppanin harjoituksessa ja kumppanisi täytyy vuorotella suorittamista sit ups. Yksi kumppani seisoo lopussa penkki ja toinen kumppani on penkillä suorittamasta sit ups.
Säädettävä penkillä palloa laajennettu pään yläpuolella ja jalat koukussa alle jalka lepää. Nosta vartalo ylös ja nakata palloa omaan partner lopussa penkki. He sitten heittävät sen takaisin sinulle vuorosi roll alas ja aloittaa uudelleen.

Tyylikäs
Toinen hauska kierre tähän harjoitukseen on käyttää kahta laskua penkillä. Yksi kumppani suorittaa istumaan ja heittää pallon – kun heidän kumppaninsa menee alas. Kun olet menossa alas, kumppani heittää pallon sinulle. Aloita pienellä määrällä toistoja, jos et ole tehnyt tätä harjoitusta ennen, koska se voi olla varsin voimakas.
8. Kumppanit Toss Medicine Ball Sit Ups
Aseta maahan jalat kohti kumppanisi jalkoja. Lukitse jalat yhteen. Yksi henkilö lukitsee jalkansa sisälle ja toinen lukitsee jalkansa ulkopuolelle. Yksi henkilö alkaa pallolla. Aseta selkänne kädet laajennetaan pään yläpuolelle. Kytke ydin ja nosta istumaan asentoon ja nakata pallo kumppanisi. Rullaa alas lattialle ja toista kumppanisi vaiheet, jotta voit heittää pallon takaisin sinulle. Toista, kunnes osut asetettuun määrään toistoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *