Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Uncategorized Jackson Lewisin Cliftonin isäntä ‘COVID-19: Nykyinen ja mahdollinen vaikutus urheilun maailmaan’

Jackson Lewisin Cliftonin isäntä ‘COVID-19: Nykyinen ja mahdollinen vaikutus urheilun maailmaan’

MLB, NCAA, NBA. . . Urheilumaailma ei ole immuuni COVID-19: n vaikutuksesta. Tämä podcast -sarja auttaa sinua ymmärtämään kaiken kaiken, Yokohama F. Marinos Paita jakamaan Santos Laguna Paita ajatuksia siitä, mitä sinun pitäisi tehdä nyt ja tulevaisuudessa valmistautuaksesi urheilutapahtumien jatkamiseen.

Kolmiosaista podcast-sarjaa tukee Sports Lawyers Association, ja se tutkii COVID-19: Yhdysvaltain Jalkapallomaajoukkue Paita n vaikutusta urheilu-, urheilulakiin ja sinuun. Podcast -sarja auttaa Sports Lawy Associationin jäseniä pysymään alan viimeisimmässä kehityksessä. Podcastit isännöivät Lester Munson ja Gregg Clifton. Lester on ESPN: n laillinen analyytikko ja Gregg Clifton on pääjohtaja Jackson Lewis P.C.

Kuuntele joka viikko saadaksesi viimeisimmät uutiset ja tiedot ammattilaisurheiluteollisuudesta. Lester ja Gregg keskustelevat kuumista trendeistä, avainpelaajista ja tärkeistä ammattiurheilujärjestöistä yhdessä muiden tietojen kanssa, jotka löydät arvokkaita ja viihdyttäviä.

Kuuntele sarjan ensimmäinen jakso, Covid-19: Nykyinen ja mahdollinen vaikutus urheilun maailmaan.

Sports and Covid-19, erityinen podcast-sarja:

Osa 1: COVID-19: Nykyinen ja mahdollinen vaikutus urheilun maailmaan

Osa 2: Kuinka urheilumaailma sopeutuu uuteen normaaliin

Osa 3: Tuleeko ”uudesta normaalista” vain normaaliksi ??

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *