Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Sports And Fitness Olenko pariton vai onko Ralphs -henkilö outo?

Olenko pariton vai onko Ralphs -henkilö outo?

Hei! Kuinka voit? Nathanin viehättävät ihmiset tarjoavat yhden vierailijalle suosikkini juokseva käsin pidetty vesipullo ja vyö kaikille kesäaikaasi varten. Kirjoita tämän viestin alaosaan! Mutta puhutaanpa ensin juoksemisesta ja syömisestä ja kaikista siitä.

Okei, tänään on paljon satunnaisuutta. Oletan, että juuri niin se on joka päivä. Minua hyödyntää sitä.
Viimeisimmät videot

Oppiminen huonosta juoksusta
Huonoja juoksuja tapahtuu – tässä on tarkalleen kuinka muutin sen ohi ja löysin seuraavasta ajoistani. Idea auttaa sinua tulemaan paremmaksi juoksijaksi olemalla neutraali harjoittelu.

Lisää videoita

0 sekuntia 3 minuuttia, 48 sekuntia

Seuraava
4 minuutin alavartaloharjoittelu juoksijoille
04:49

Elää
00:00
08:21
03:48

Kävin Ralphin aikaisemmin joidenkin välttämättömyyden vuoksi (lue: Seltzer, Sriracha, Cashews ja mikä tahansa muu satunnaisesti heitän).

Sanoinko, että minulla on ystävä, joka työskentelee Ralphsissa?

Joo.

Kerran yksi työntekijöistä käveli yhtä paljon kuin minä ja sanoi: ”Näen sinun juoksevan tiellä joka päivä. Olen verkossa sen vieressä ihanteellisissa huoneistoissa. ”

En todellakaan uskonut, että se oli iso juttu, mutta olin hieman hämmentynyt ottaen huomioon, että en ole erittäin houkutteleva juoksija ja puhaltin aina nenäni teepaitaani ja otan erittäin kovia puhelinsoittoja puolivälissä.

Onneksi blogikirjoittaja niin kauan on tappanut kaiken ylpeyden, ja olen tyyppinen hienoksi näyttäen kuin booger, joka käsitteli Weirdoa.

Mutta seuraavan kerran kun näin hänet, hän oli kuin “Kuinka juoksut tänään?”

Tämä on Leicester City Paita ongelma.

Mutta todennäköisesti ei ajattelet.

Jos kysyt minulta juoksemista, puhun innostuneesti siitä. Um, kokopäiväinen tehtäväni voitaisiin ajatella ‘juoksevasta ruokabloggerista’ (päivästä riippuen), joten pidän todella puhumasta juoksemisesta ja syömisestä ja kaikesta, mitä se edellyttää. Hanki minut ruokakauppaan, puhuen juoksemisesta enkä koskaan lopeta!

Tarinan moraali: Jos annat hiirelle evästeen, hän haluaa lasillisen maitoa. Jos kysyt monikaania juoksemisesta, hän aikoo puhua juoksemisesta, vaikka tekisit sen vain ollaksesi hienoa ja et todellakaan välitä juoksemisesta nyt, olet kiinni keskustelussa erittäin kovan meksikolaisen kanssa, joka pitää maratoneista ja jäätelöstä .

Puhuminen parittomista tavaroista kaupassa …

Miksi Fage loi kaikki nämä uudet suolaiset maut jogurttia? Tomaatin kanssa oli yksi toisena päivänä, joka oli puhdistumassa. Saamme sen, jogurtti on tyylikäs ja Välimerellinen ja seurauksena terveellisesti. Mutta en ole tyylikäs tai Välimeren alue, joten en halua kokeilla sitä.

Tartuin johonkin suklaasiruilla. Se oli mahtavaa.

Näin myös maidon myymälässä merkinnän, mutta se pelasi nykyisen Web -ruoan pakkomielle = tyylikäs paahtoleipä.

Ja yksi esillä olevista paahtoleipää näytti siltä, ​​että se oli PB pekonin kanssa. Oletko kokeillut tätä yhdistelmää ?? Aion kokeilla sitä huomenna!

Nathan Sports Nordation Bottle Givway

Pidän kädessä pidettävistä vesipulloista puolivälissä pakkauksissa tai kamelin takatyylissä maratoniharjoitteluun. Ymmärrän, että heillä ei ole niin paljon vettä, mutta ne eivät pomppia ja näyttää vain paljon helpompaa juoda liikkeellä. Olen aiemmin kokeillut niin paljon erilaisia ​​vesipulloja ja polttoainevyöjä ja pakkauksia, mutta lopulta pidän tästä:

Olen myös kaivannut Nathan -urheiluhyötyttään puhelimen pitämiseksi. Se ei pomppia ja sitä on helppo käyttää ja pyykkiä (mutta en pyydä sitä usein juuri silloin, kun se haisee yhtä pahaa).

Olen käyttänyt mustaa ja herra Nathan (vai onko hänen etunimi?) Lähetti minulle vaaleanpunaisen. Tämä teki minut niin onnelliseksi. Se on vähän asioita

Nathan Sportsin viehättävät ihmiset tarjoavat yhden vierailijalle juoksun ja vesipullon. Jos et tunne näitä juoksua, on oltava, tämä voi muuttaa elämääsi! (Kirjoita alla voittaaksesi.)

Myös… näin tämän juoksun rohkaisun juoksessani ja halusin jakaa.

Onko valitettavaa, jos sävelen oman rohkaisuni liidussa juoksemissiirtoilla ??

Sisään: Jätä kommentti tähän viestiin.

Kilpailu on saatavana Yhdysvaltojen ja Kanadan asukkaille. Sulkeutuu lauantaina keskiyöllä.

Voit valita värin, jos voitat – se on saatavana 4 eri värillä – musta, vaaleanpunainen, sininen ja harmaa.

Voittaja saa nopeus laukauksen plus eristetyn kädessä Tigres UANL Paita pidettävän nesteytyksen pullon ja hipsterin keskikohdan hihnan.

Kysymys: Onko ihmisille tyypillistä todeta, että he näkevät sinut juoksevan?

Onko sinun tyypillistä hypätä heidän kanssaan keskusteluun koulutuksestasi, polttoaineesta, suosikkisukista, kaikesta muusta…

HUOMAUTUS: Palkinnon ja näytteet toimittavat Nathan Sports. Kaikki mielipiteet ovat omat.

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

JaaTwiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

Suosikkini juoksevat säärystimet ja capris

Suosikkini juoksevat säärystimet ja capris

Minulla

Kesäaikaisen juoksun on oltava hienoimpia vaihteita päästä varpaisiin!

Kesäaikaisen juoksun on oltava hienoimpia vaihteita päästä varpaisiin!

Kesäaikaisen juoksun on oltava – VfL Wolfsburg Paita tässä on minun luettelo parhaimmista juoksuvälineistä, vaatteista, kengistä, polttoainevyöistä, aurinkovoidosta ja paljon muuta r

Matka Jane -arviointi juoksijoille

Matka Jane -arviointi juoksijoille

Travel Jane -arvio juoksijoille. Yritin sitä ja jaan vinkkejä! Helppo käyttää kannettavaa pisuaarilaukkua, joka on kertakäyttöinen. Kylpyamme

Juokseminen nauti bändeistä, vanhoista laivaston harjoitusvälineistä ja paljon muita kysymyksiä

Juokseminen nauti bändeistä, vanhoista laivaston harjoitusvälineistä ja paljon muita kysymyksiä

Vastaan ​​huolenaiheitasi @runEaTrePeat Instagram Story Box -sivustolta! Me katamme juoksuaiheet, kuten tarkalleen kuinka preveä

Kuiva shampoo, suolen terveys, juokseminen Kanadassa ja paljon enemmän huolenaiheita IG -tarinoista

Kuiva shampoo, suolen terveys, juokseminen Kanadassa ja paljon enemmän huolenaiheita IG -tarinoista

Hei! Vastaan ​​Instagramin huolenaiheiesi juoksemisesta, syömisestä, viehätyksestä ja suolistosta ja hyvinvoinnista – mikä aiheita me C

Juoksu Marco Island Florida 2021

Juoksu Marco Island Florida 2021

Missä juoksua Marco Island Floridassa. Juoksu ideoita matkustamiseen ja kesäisin rantamatkoihin. Florida Run -blogi ja

⚡ Shareaholicilla

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *