Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Uncategorized Vesimeloni ja kirsikat

Vesimeloni ja kirsikat

Kuinka keskiviikkosi menee?

Olen varma, että tiedät mitä olen tehnyt…
Viimeisimmät videoni

Podcast -kertomukset 6. elokuuta
Ja tässä on uusi video, jossa on nopea 3 podcast -kopio, jota kuuntelin eilen.
Podcastit uudelleen:

Draamaklubi – huhtikuu 2018 jakso Monica Lewinskystä ja heinäkuun 2018 jaksosta Conan O’Brienista ja York Fergien herttuatarista. Mielenkiintoisia juttuja!

Morning Toast Podcast – tämän päivän jakso kuumista aiheista, mukaan lukien E! Uutisilmoitus, jonka mukaan ohjelma peruutetaan kokonaan (The Times on kytketty hiukan viime aikoina, mutta nyt se on ohi).

Juicy Scoop Heather McDonaldin kanssa – Haastattelu kapteeni Sandyn kanssa Deck Deck Välimeren alapuolelta

Lisää videoita

0 sekuntia 7 minuuttia, 26 sekuntia

Seuraava
Maratonin koulutuspäivä 4
01:21

Elää
00:00
08:21
07:26

Vaikka olin nälkäinen puolivälissä aamulla olevien asiakkaideni jälkeen, yöpyin 2 tanssia keskipäivän Zumba-luokassa. Se oli suosikkini ohjaajani, ja se oli Zumba Gold – joten tajusin pystyväni käsittelemään sitä.

Sitten ryntäsin kotiin syömään. Huomaa, että salaattikulhojen ämpäri on melkein isompi kuin placemat. Sanot “traaginen” Sanon “herkullinen!”

Ja ruoka, jota kaikki mitä olen odottanut …

Vesimeloni vesimeloni -placematissa <3 Sitten tämä erittäin hämmästyttävä vesimelonipäivä parani, kun kaksoiskokoinen tölkin proteiinijauhetta ilmestyi! Monet ihmiset kysyvät, millaista jauhetta käytän - se on Spirutein Cherses Jubilee. Rakastan sitä, mutta se ei ole kaikille (kuten kaikki muu, oikein) .Disclaimer: En ehdota, että saat tätä proteiinijauhetta, koska joka kerta kokeilun proteiinijauhetta, jota joku muu tykkää - mielestäni se on karkeaa. Uskon todella, että maistuu näille tavaroille vaihtelevat suuresti ja vihaan ehdottaa, että joku viettää paljon rahaa tölkkiin ja tuhlata sitä. Jos mahdollista Okei, minulla on 1/4 vesimeloni lopettaa syöminen ennen kuin palaan töihin! Onko sinulla proteiinijauhetta, johon olet rakastunut? Lähetä minulle työkirja Tallentaa Jakaminen on välittämistä! Jaa Twiitti Nasta Jaa Posti Jaa Jatka näiden kanssa: Krikettikirjojen kokeilu krikettiproteiini CHIPS-videossa Krikettikirjojen kokeilu krikettiproteiini CHIPS-videossa Sirut sirkat. Syö Bugs -proteiinisirut arvostelu. Yritän krikettikirjoja, jotka on valmistettu krikettiproteiinijauheella - se ' Paras terveellinen kauppias Joen kurpitsa vuodenaikojen ruokavalinnat Paras terveellinen kauppias Joen kurpitsa vuodenaikojen ruokavalinnat Paras terveellinen kauppias Joes Pumpkin Foods. Katso tämä TJ: n kaltaisten pekaanipähkinäpähkinän parhaimpien kausiluonteisten ruokien kierros Mikä pidättää sinut juoksustavoitteestasi Mikä pidättää sinut juoksustavoitteestasi Ajattelusi on se, mikä todella pidättää sinut juoksevista tavoitteistasi. Se ei ole sinun kykysi ajaa niin nopeasti tai kaukana Painonpudotus, vesimeloni- ja viikonloppupäivitykset Diegon kanssa Painonpudotus, vesimeloni- ja viikonloppupäivitykset Diegon kanssa Kuinka rakastaa itseäsi, kun parannat itseäsi. Kehon positiivisuus laihduttaessasi tai menossa tavoitteen jälkeen. vinkkejä miten Kuinka lopettaa huono tapa hakkeroida - 126 Kuinka lopettaa huono tapa hakkeroida - 126 Temppu lopettaa syöminen, liiallinen syöminen tai muu huono tapa. Paras intuitiivinen syömiskärjet, joka auttaa sinua ojaamaan suulakkeent a Joulun toivelistani 2021 Joulun toivelistani 2021 Loman toivelistani linkit Cyber -maanantaina myytävään. Juoksija lahjaideoita 2021 joulukauteen ⚡ Shareaholicilla .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *