Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Sports And Fitness Ymmärrätkö tarkalleen, kuinka hankkia lihasmassaa

Ymmärrätkö tarkalleen, kuinka hankkia lihasmassaa

Voisitko ohjata minua tarkalleen kuinka hankkia lihasmassa nopeasti? Voisitko ohjata minua tarkalleen kuinka pakata vielä kymmenen tai viidentoista kilon lihasmassaa ennen seuraavaa lomaa? Voisitko auttaa minua valmistautumaan ensimmäiseen kehonrakennukseen tai fyysiseen kunto -suunnittelukilpailuuni? Voisitko auttaa sinua näyttämään siltä, että joku todella nostaa painoja? Voisitko auttaa minua kehittämään kehon, joka kääntää päätä ja vaatii kunnioitusta?

Laiha miehen lihasmassan rakennusasiantuntijana lähestyn näitä huolenaiheita päivittäin toimistossani. Jokainen vaikea Gainer, jonka kanssa puhun toiveiden kanssa ymmärtää tarkalleen kuinka saada lihasmassaa nopeaa sekä kuinka tehdä turvallisesti ja tehokkaasti.

Kova Gainers, kuuntele! Sinulle on toivoa. Olen iloinen voidessani todeta, että tarkalleen kuinka saada lihasmassan nopeaa hankkimista ei ole niin vaikeaa, että jotkut saavat sinut uskomaan, mutta se ei myöskään ole niin yksinkertaista kuin luuletkaan. Sinun tulisi kuitenkin olla valmis kouluttamaan älykkäämpiä eikä kovempaa. Älä ymmärrä minua, en puhu harjoituksen aikana. Tarkoitan valtavaa kuvaa koulutuksesta paljon älykkäämmin.

Tässä on muutama näkyvin ohjaus, jonka tarjoan vaikealle Gainerille, kun hän haluaa hankkia lihasmassan nopeasti.

1. Älä koskaan suorita paljon enemmän kuin 10 toistoa.

Jos nostat painoja yli 10 toistoa, korostat hitaasti kutistuvaa lihasmassikuituja, joilla on pienin mahdollisuus lihasmassan kasvuun. Olet vaikea kasvittaja ja vaatimus rekrytoida lihasmassakuitujen maksimaalinen määrä jokaisessa sarjassa. Valitse aina painosi ymmärtäminen, että 11. rep on kielletty ja ylittää ‘laiha maa’.

Jos haluat todella hankkia lihasmassan nopeasti kuin saada mielesi raskaan nostotilaan. Jokainen sarja sekä jokainen harjoitus. Pidä painot raskaina ja koskaan paljon enemmän kuin 10 toistoa. Menetelmä jokainen harjoitus ymmärtää, että aiot päästä uudelle alueelle, sekä sotaa laiha genetiikkaasi. Ehdotan näitä harjoituksia harjoituskumppanin kanssa, jotta voit päästä eroon kaikenlaisista turvallisuuskysymyksistä, ei löysää ja työntää rajojasi joka tuumaa.

2. Pienennä harjoitteluaikaa

Suorita paljon enemmän työtä vähemmässä ajassa ja olet parantanut työkapasiteettiasi. Työllä tarkoitetaan sarjojen, toistojen ja poundagea harjoituksen sisällä. Kuka on asentaja? Mies, joka voi tehdä 4 sarjaa 185 kiloa penkkipuristimesta 30 sekunnin lepolla tai miehellä, joka voi tehdä 4 sarjaa 185 kilon penkkipuristimesta 90 sekunnin lepolla? Se, joka voi tehdä täsmälleen saman määrän työtä vähemmän aikaa. Oletus Kuka on paljon lihaksikas? Se, jolla on korkeampi työkyky.

Kun seuraavan kerran kun menet kuntosalille, yritä kokonaissarjainen harjoittelu vähemmän aikaa. Lyhyempi lepää. Siirtyminen harjoituksesta toiseen paljon nopeammin. Älä hämmästytä, jos tunnet olosi muodoltaan! Tämä on yksi yksinkertaisimmista ehdotuksista, jotka voit ottaa pois lihasten massatiheyden lisäämiseksi ja fyysisen kunnon viedä uudelle tasolle. Ole valmis nöyryyttämään itseäsi ja pääsemään pois mukavuusalueeltasi.

3. Tee vain yksi harjoitus lihasmassaryhmää kohti

Vain yksi? Kyllä, vain yksi, ellet halua ostaa konseptiin, että sinun tulisi silpomme lihasmassaa yli tunnin ajan saadaksesi siitä minkä tahansa tyyppisen kasvun. Ajattele tätä yleistä päivää kuntosalilla. Tänään on rintapäiväsi. Aivan ensimmäinen harjoitus on penkkipuristus. Suoritat ensimmäisen sarjan 185 lbs, toinen sarja 205 lbs, kolmas sarja 225 lbs ja neljäs sarja 245 lbs.

Olettaen, että tämä on maksimisi painosi edulliselle toistoille, eikö ole riskitöntä todeta, että olet käyttänyt maksimaalista lihasmassikuitujen määrää? Tavoitteenasi West Ham United Paita on helposti stimuloida lihaksiasi kasvuun. Ei tyhjennä heitä kuolemaan. Kun he kokevat tuntemattoman pahoinpitelyn (ärsyke), kehosi on mukauduttava sekä tuottamaan uutta lihasmassaa tulevien hyökkäysten välttämiseksi! Siksi ote talon oppitunti on seuraava: Kun olet suorittanut viimeisen harjoituksen, on aika siirtää seuraavaan harjoitukseen.

4. Tee paljon enemmän kuin 3-5 sarjaa lihasmassaryhmää kohti

Käsittelen vaikeaa Gainers-harjoituksen voimakkuutta, jos heidän pitäisi tehdä paljon enemmän kuin 3-5 sarjaa lihasmassaryhmää kohti. Nyt jos käytät anabolisia steroideja tai sinulla on lihas massaystävällisiä geenejä, voit hylätä tämän neuvon turvallisesti. Muista, että löydät tarkalleen kuinka hankkia lihasmassa nopeaa vaikeaa Gainer -tarvitsemaa, joka noudattaa uusia sääntöjä.

Harkitse ensimmäisiä 1-2 sarjaa 85%: n maksimaalisesti. Kolmas asetettu 95%: n maksimaaliseen ponnisteluun sekä neljäs (ja joissain tapauksissa viides) asetettu 100%: n maksimaaliseen ponnisteluun. Vasta tämä viimeinen kaikki asetukset myötävaikuttaa suurimpaan lihasmassan kasvuun. Kaikki yli tämän viimeisen menon yläpuolella, kunnes iskut vain tyhjentää lihasmassan järjen lisäksi ja viivästyy paranemistasikyky lyödä lihasmassa uudelleen. Juuri tämä viimeinen joukko sinun pitäisi suorittaa vähintään 1-2 ylimääräistä toistoa tai 5-10 ylimääräistä puntaa kuin viimeinen harjoitus. saavutettu tavoite. Olet stimuloinut lihaksiasi kasvuksi. Aika siirtämiseen.

5. Lisää kestävyyttäsi 5% kahden viikon välein

Yksi merkittävimmistä virheistä, joita näen vaikeiden Gainersin tekevän kuntokeskuksessa, ei ole siellä edistyminen. He palaavat viikosta viikkoa vain harjoittamaan täsmälleen samoja harjoituksia edistymisen puuttuessa. Kuinka odotat saavan lihasmassansiirtota edelleen nostat täsmälleen samoja painoja jokaisessa harjoituksessa? Kehosi on kehitetty sietämään stressiä. hyökkää sitä ja anna sen kasvaa. hyökkää sitä ja anna sen kasvaa. Se on helppo konsepti.

Joten ote House -viestisi on tavoite vähintään 5% kestävyyden lisäämiselle kahden viikon välein. Voit kehittyä hiukan nopeammin suuremmilla lihasmassaryhmillä, kuten selkänojalla, sekä jaloilla verrattuna pienempiin lihaksiin, kuten hauisiksi ja tricepsiksi. Ajattele vain, että Stade Rennais FC Paita kuuden kuukauden kuluttua olet yli kaksi kertaa niin vahva kuin nyt! Ehdotan todella, että kestävyyden tavoitteesi säveltäminen kuuden kuukauden kuluttua samoin kuin taaksepäin. Jos olet tällä hetkellä kuollut nostat 135 lbs, tavoitteena on kumota 270 lbs seuraavien kuukausien aikana!

Johtopäätös

Ymmärrän, että nämä viisi ehdotusta eivät olleet yleinen lihasmassasi ja fyysinen kunto 101 -ohjeet eikä yleinen kehonrakennusneuvonta. Löysin pitkään takaisin huolehtimaan siitä, mitä tarkistat ja kuulet. Löydä itse tekemällä niin hyvin kuin ei puhu siitä. Laiha miehenä, kun itseäni, 149 lbs tarkalleen, voitin laihan genetiikkani ja löysin tarkalleen kuinka saada lihasmassan nopeaa nopeasti noudattamatta laumaa ja harjoittelet älykkäämmin ja et kovemmin?

* Tämä lyhyt artikkeli on erityinen Ironmagazine.com -sivustolle, lisääntyminen kaikenlaisessa tyypissä ilman aikaisempaa suostumusta on Ecuadorin Jalkapallomaajoukkue Paita ehdottomasti kielletty.

Vince Delmonte on kirjoittanut hölynpölyä lihasmassan rakennus: laiha mies temppuja hulluksi lihasmassasta, joka on löydetty osoitteesta www.vincedelmontEfitness.com, hän keskittyy mentorin laihan miehiin tarkalleen kuinka kehittää lihasmassaa ja saada painoa nopeasti ilman huumeita, lisäravinteita, samoin kuin myös Harjoittelu vähemmän kuin ennen.

Napsauta tätä Vince Delmonten kokonaismäärästä, joka ei ole järkevää lihasmassan rakennusjärjestelmää!

_________________________________ kuin ennen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *