Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Sports And Fitness 3 syytä kehonrakentajat eivät ansaitse rahaa

3 syytä kehonrakentajat eivät ansaitse rahaa

Cade Thomas

Oli aika, jolloin asiantuntija kehonrakentaja ilmoitti, että todennäköisesti saattavat ansaita elantonsa kehostasi jossain suhteessa. Lehden sopimuksia tehtiin monille ja sen jälkeen, kun lisäravinemarkkinat räjähtivät, melkein kaikille äskettäin kruunattuille IFBB -urheilijoille jossain riveissä. Maksuja, jotka eroavat niukasta sekä tyylikkäisiin ja elämäntapaan, muuttuivat vastaavasti, mutta jos joku olisi henkilökohtainen eikä puuttui täysin minkäänlaista markkinoitavuutta, heillä oli mahdollisuus hyödyntää heidän tilansa eliitti kilpailijana tehdäkseen itsensä elantonsa.

Tämän päivän kohtaus on huomattavasti erilainen. IFBB Pro -kortti ei ilmoita mitään rahallisesta saamasta (sen lisäksi, että se pystyy maksamaan paljon enemmän henkilökohtaisille koulutusasiakkaille) sinänsä. Lisäsopimukset ovat vähentyneet maapähkinöihin, lukuun ottamatta vähän kourallisia brändiagentteja sekä aikakauslehtisopimuksia, jotka jätetään uudistettuina kuukausittain. Katsotaanpa 3 suurta syytä, miksi kehonrakentajat eivät voi enää ansaita rahaa.

1. Verkko on muuttanut mainontaa ja ihmiset työskentelevät ilmaiseksi

Kuten aikakauslehti ja tulostusjulkaisut kuolevat, täydennysliiketoiminta ei Arsenal FC Paita enää hylkää 10-20 000 kuukaudessa täyttääkseen muutaman sivun lehtikioskeissa. Verkko on muuttanut peliä useissa erilaisissa menetelmissä, jotka kaikki toimivat yhdessä parhaassa myrskyssä, joka on muuttanut urheilun koko raha -dynaamista. Ottaen huomioon, että lehdet eivät ole enää lisäyksen brändikuvansa levittämisen lisäysyritys, he delegoivat hyödyntävät sosiaalista verkostoa sekä muita web -mainonnan tekniikoita saadakseen itsensä ulos. Kehon urheilijoiden ja kehonrakentajien dynaaminen sekä se, kuinka ne ovat vuorovaikutuksessa sosiaalisen verkoston kanssa, on myös kääntänyt markkinat ylösalaisin. Kaikki voivat nyt olla tähti omassa mielessään ja pelata suunnittelua Internetissä. Vaikka aiemmin liiketoiminta vaatii löytää jonkun edustamaan liiketoimintaa ja hyödyntääksemme viimeisimpiä up -allasta sekä tulevaa kehonrakennustaitoa selata, nyt meillä on rajattomat amatöörit, jotka kuolevat kiinnostuksen vuoksi, joka ei vain mahdollista heidän Kuva, jota voidaan käyttää ilmaiseksi Nämä ihmiset kuolevat kertoakseen “seuraajilleen”, että heitä sponsoroivat vain sen kuvan puolesta ja tekevät mitä tahansa vain yhteydenpitoon tuotemerkkiin.

2. Kehonrakentajat ovat laiskoja

En ymmärrä, syytämmekö kehonrakentajia tai itse markkinoita siitä, että he tekevät niistä laiskoja, riippumatta siitä, että ne ovat laiskoja. Ehkä heidät pilasivat Shawn Rayn kuvat sekä Flex Wheeler, joka asui kuin ballerit vain ollakseen jakamalla ja antoivat ihmisille mahdollisuuden katsoa niitä. Tai ehkä laiskat ihmiset yleensä vedetään kehonrakennukseen. Tai ehkä kehonrakennus tekee ihmisistä laiskoja … tai vain kaikki ovat nyt paljon laiskoja. Kuka helvetti tietää? Yksi asia on varma, että monet kehonrakentajat haluavat saada palkkaa tehdäkseen mitään paitsi heidän jokapäiväisen kehonrakennusrutiininsa. Se oli hienoa ja dandy, kun Muscletech tarvitsi vain 300 kilon lihaksen pussin leimaamaan joitain hulluja julistuksia tuotteistaan yli (697% paljon enemmän lihasmassaa!), Kuitenkin näillä markkinoilla se ei vain leikkaa sitä. Lisäravintayrityksenä on järkevää heittää rahanpussit kehonrakentajalle vain käyttää hänen valokuviaan, kun on olemassa lukemattomia Instagram -malleja, joissa on 30 000 seuraajaa, jotka työntävät sen ilmaiseksi? Ei, se ei ole. Se on valitettavaa, mutta Brighton & Hove Albion FC Paita se on totuus. Tämä liittyy myös viimeiseen syyyn, joka on…

3. Kehonrakentajat eivät ole enää houkuttelevia yleisölle

Kehonrakennus on aina koskenut kummajaisia, mutta aikaisempien vuosikymmenien freakynessistä oli yleinen arvostus, jota ei ole nyt. Uskon, että sen on pääasiassa tehdä tiedotusvälineiden steroidien esittämisen kanssa sekä kuinka he ovat demonisoineet ja hoitaneet aihetta kalloihimme. Joten paljon urheilijoita on tunnistettu ”huijareita” suorituskyvyn parantamiseksi lääkkeiden parantamiseksi, että monet puoliarvoista yleisöä uskovat saattavansa saavuttaa kaiken, mitä huippuasiantuntijat tekevät, jos he vain ottaisivat paljon steroideja. Syynä siihen, että kehonrakennus ei ole enää houkutteleva, riittää koko kirjan täyttämiseen, mutta ensisijainen kohta on, että paitsi pienemmät ja vähemmän vakiintuneet ”IG -mallit” ovat valmiita työskentelemään turhaan, mutta ne todella edustavat ilmettä, joka on Paljon houkuttelevampi laajemmalle yleisölle. Jotkut kehonrakentajat ovat nähneet säveltämisen seinällä sekä veistäneet oman kapeansa ja haittaneen menetelmänsä menestykseen, mutta suurin osa istuu vain Nagoya Grampus Paita perseessään odottaen jonkun heittävän rahaa heihin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *