Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Uncategorized Mark Hunt uudistaa UFC: n doping -pukua muutetulla valituksella

Mark Hunt uudistaa UFC: n doping -pukua muutetulla valituksella

sen jälkeen, kun Mark Hunt -sovelluksen hylkääminen on osittain selvinnyt UFC: n hylkäämistä koskevan ehdotuksen, joka on kaksinkertaistunut hänen monia vakavia väitteitään Zuffaa, Dana Whiteia ja Brock Lesnaria vastaan.

Lesnaria rangaistaan hänen ottelunsa ympäröivien politiikan Sevilla FC Paita vastaisista rikkomuksista UFC 200: n metsästyksellä.

Huntin muutettu arkistointi, joka voidaan nähdä täällä Marc Raimondin kohteliaisuudesta, asettaa kymmenen syytettyä vastaan vastaajia vastaan, mukaan lukien ryöstöväitteet, jotka, jos todistetaan, tasoittavat tietä diskantin vahingonkorvauksille.

Muutettuun valitukseen sisältyy uusi akun väite. Kuten vuonna 2013 keskusteltiin, akun/pahoinpitelyn vaatimus on mahdollisesti vähiten vastustietä, kun se koskee doping -kilpailijan haastamista taisteluurheilussa.

Vaikka Hunt kommentoi ennen ottelua, että hän ei välittänyt siitä, oliko Lesnar doping totesi ”En välitä siitä, huijaat vai ei. Lävistän kasvosi sisään. Se on kaikki mitä olen saanut ”, muutettu arkistointi väittää, että Hunt välitti yksityisesti ja kysyi Lesnarin potentiaalisesta dopingista seuraavan vaihdon kanssa:

Tämä vaihto on välttämätöntä, koska akkuväitteen onnistuminen ei voi olla Yokohama F. Marinos Paita suostumusta taistelemaan. Petokset voivat hyväksyä suostumusta, ja Huntin asianajaja toivoo, että tämä vaihto riittää siihen.

Kun Rico (mailaus) väitteet ovat edelleen eläviä, on edelleen mahdollisuus, että UFC: n testosteronikorvaushoitokausi tulee peliin. Oikeus ehdottaa, että doping -salaliitto on olemassa ja palaa ainakin vuoteen 2011, kun UFC jakoi testosteronisalin kulkee Vitor Belfortille. Kuten aiemmin keskusteltiin, UFC: n ”TRT -aikakaudella” on luurankoja, jotka odottavat paljastamista, ja Huntin aggressiivinen oikeudenkäyntitekniikka voi paljastaa joitain näistä.

Tämä puku voi päättyä siihen, että UFC Sao Paulo FC Paita voitti taistelun, mutta menettää sodan. Vaikka he menestyvät Huntin väittäessä, että heidän tuotemerkkinsä voi vahingoittaa pitkittynyttä ja julkista oikeudellista taistelua, joka loistaa valokeilaan heidän TRT -aikakaudellaan. Tästä syystä tuomioistuimen ulkopuolista ratkaisua ei voida sulkea pois huolimatta UFC: stä, joka yleensä ei ole kiistatonta reaktiota oikeudenkäynteihin.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Mark Hunt haastaa UFC / Lesnarin väittäen doping petoksia salaliitot 11. tammikuuta 2017 8 kommenttia
Tuomioistuin – Taisteluurheiluurheilijat suostuvat taistelemaan kilpailijoita 15, 2019 1 kommentin kanssa
UFC – Mark Hunt Doping -puku “Kohtalokkaasti viallinen” 1. maaliskuuta 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *