Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Sports And Fitness Mayweather-Pacquiao “petos” -hoito hylättiin

Mayweather-Pacquiao “petos” -hoito hylättiin

, joka noudattaa taistelua, joka ei antanut fanien odotuksia, joita Mayweather-Pacquiao-ottelun seurauksena oli jätetty useita oikeusjuttuja.

Ilmoitukset perustuivat pääasiassa petoksia koskeviin väitteisiin, joissa väitettiin, että Pacquiao piilotti väärinkäytöksen edeltävän vamman ja jos tämä vamma paljastettu potentiaaliset fanit eivät olisi ostaneet ottelua. Vuonna 2017 Yhdysvaltain käräjätuomari R. Gary Klausner hylkäsi vaatimukset.

Viime viikolla yhdeksäs Yhdysvaltain piirin muutoksenhakutuomioistuin päätti 3-0, että tilanteet hylättiin oikeutetusti. Hävitettäessä viehätysvoiman tuomari Nguyen tarjosi syyt:

Tässä tilanteessa kantajat maksoivat nähdäkseen nyrkkeilyottelun kahden maailman parhaimman taistelijan, Mayweatherin ja Pacquiaon välillä. Jokainen NSAC -lääkärit olivat lääketieteellisesti selvittäneet taistellakseen ennen kuin hän meni renkaaseen. Viime kädessä kolmen tuomarin paneeli julisti Mayweatherin ottelun yleisen mestarin, mutta jokainen tuomari julisti Pacquiaon mestariksi kahden ja neljän kierroksen välillä. [5] Ja vaikka ottelusta on saattanut puuttua taistelua edeltävän hypeen ansaitsemasta draamasta, Pacquiaon otto ei välttänyt häntä menemästä koko kaksitoista kierrosta, asiantuntija nyrkkeilykilpailuille sallittu enimmäismäärä. Katso ABC: n sääntelyohjeet, Ass’n nyrkkeilykomitea ja taisteluurheilu (27. heinäkuuta 2005). com/abc-säätelevä-guidelines/. Kantajat saivat tästä syystä lähinnä siitä, mitä he maksoivat-täyspitkä politiikkataistelu näiden kahden nyrkkeilylegendan välillä.

Vaikka lupamenetelmä ei välttämättä kartoittaa täysin väitteitä tässä tapauksessa, [6] Emme vaadi tätä menetelmää, jotta kantajat eivät kokeneet laillisesti Atletico Mineiro Paita tunnistettavissa olevia vammoja. Riippumatta subjektiivisista odotuksista, joita kantajat olivat ennen ottelua

Kuten seitsemäs piiri selitti Bowersissa, Formula 1 -kilpailun fanit odottavat, että minkä tahansa tyyppisissä päivässä erilaiset tapahtumat voivat välttää kilpailun, jolla on täydet täydentävät kaksikymmentä autoa. Katso 489 F.3d kohdassa 324 (kuvailee ”vaaralliset radan olosuhteet, kuljettajan odottamaton sairaus, virheiden kuljettamisen ja kuorma -auton kuljettamisen väärinkäyttö, kaikenlaiset asiat, mukaan lukien mahdollisuus, että jostain syystä kuljettaja voi jostain syystä Kilpailun lasku ”elementteinä, jotka voivat johtaa kilpailuun, mukaan lukien vähemmän autoja). Myös nyrkkeilyssä lukuisat elementit voivat välttää täyspitkän ottelun tai sellaisen, joka on yhtä mielenkiintoinen kuin fanit toivovat. Nyrkkeilijä voi esimerkiksi repiä lihasmassan tai virheen ensimmäisellä kierroksella. Tai erotuomari voi vahingossa tulla nyrkkeilijöiden väliin välttäen sellaista purkamasta lyöntiä. Kuten Bowers, nämä kaikki ovat mahdollisuuksia, joita nyrkkeilyfanit voivat odottaa. Katso Castillo, 701 N.Y.S.2d, 424 (kuvailee oikeudenmenetelmää “mahdollisuutena, että taistelufani voi oikeudenmukaisesti odottaa”).

Löydämme epämiellyttävän kantajien pysyvän erimielisyyden, jonka mukaan heidän julistuksensa “ei ole erilainen kuin julistukset väittäen vilpillisen houkutuksen hankkimisen minkä tahansa muun tyyppisten tuotteiden tai palvelun myynnin”. Yhteisessä kuluttajasuojaustapauksessa kuluttajat tyypivät uskomukset siitä, mitä he voivat odottaa riippuen julkisista esityksistä, jotka koskevat kyseessä olevan suuren tai palvelun ominaisuuksia. Mainos, jossa määritetään, että autojen ja kuorma-auton erityinen muotoilu on varustettu kattoluukkuun sekä esimerkiksi sujuvalla navigointijärjestelmällä, lisää järkeviä odotuksia, että totuuden suunnittelussa on molemmat ominaisuudet. Jos autoista ja kuorma -autosta puuttuu yksi tai molemmilla, kuluttajat voivat nostaa pukuun, väittäen, että ne loukkaantuivat, koska mainokset esittivät väärin auton ominaisuudet.

Näitä periaatteita ei sovelleta yhtä suurella voimalla fanien tuomiin urheiluyhteyteen. Urheiluottelu tai peli, toisin kuin kuluttajan suuri tai palvelu, määritellään vain joukko ohjeita, jotka ovat fanien laajasti tiedossa; Loput tunnistetaan tarkalleen, kuinka ottelu taistelee tai peliä pelataan. Vrt. Bowers, 489 F.3d, 321 (luonnehditaan Formula 1 -kilpailua “spektaakkeliksi”, joka riippuu “esiintyjistä ja heidän järjestetystä esityksestä”). Ei voida myöskään todeta, että tuulettimien odotukset ovat yhtenäisiä: muutto tai pelaaminen, joka ylittää yhden fanin odotukset, pettyy seuraavaan. Katso Mayer, 605 F.3d, 235 N.4 (havaitsemalla, että eri tilanteet ovat tunnustaneet “huonosta suorituskyvystä johtuvan kanteen syyn puuttumisesta tai lipunomistajien subjektiivisista odotuksista”). ”Urheilullisen kilpailun inhimillinen draama” [8] erottaa tämän tilanteen puutarha-lajikkeiden kuluttajien turvallisuustapauksista.

Huomaamme myös, että pyrkiessään pitämään vastaajia vastuussa väitetyistä laiminlyönnistä sekä Pacquiaon fyysisestä tilasta koskevista väärien tietojen esityksistä, kantajien vastuuteoria on mahdollisesti rajaton. Kilpailuurheilun luonne on sellainen, että urheilijat tyypillisesti kilpailevat – ja joissainTapaukset voittavat huomattavasti – huolimatta jonkin verran fyysistä kipua ja vammoja. [9] Rationaaliseen äärimmäisyyteensa kantajien teoria tarvitsee kaikkien asiantuntijoiden urheilijoiden paljastamaan myönteisesti kaikki vammat – riippumatta siitä, kuinka vähäinen – tai vaarantaa joukko tyytymättömien fanien oikeusjuttuja. Tällainen tulos muuttaisi pohjimmiltaan kilpailuurheilun luonnetta: vastustajat käyttäisivät ehdottomasti tällaista tietoa taktiseen etuaan, mikä Walesin Jalkapallomaajoukkue Paita johtaa vähemmän peleihin ja reilun pelin ja menneiden otteluiden kanssa, samoin kuin GOT olisivat urheilijoiden päivät julkisesti, jotka julistavat kestävyytensä samoin kuin valmius huolehtia pukuista, jotka väittävät, että fanit johdettiin harhaan.

Kantajien vastuuteoria tarjoaa myös merkittäviä työkykyongelmia. Tarvitaanko urheilijoita myöntävän julkistamisen tekemiseen minkä tahansa tyyppisistä epämukavuuksista, joita he tunsivat vai vain diagnosoitujen vammojen suhteen? Onko sillä merkitystä, aiheuttiko diagnosoitu vamma urheilijalle kipua? Sen lisäksi, kuinka pitkälle pelin tai ottelun etenemisessä tarvitaan tällaisia tietoja?

Kuten kolmas piiri selitettiin Mayerissa:

Äärimmäisen vähiten päätös [vahingoittuneen lipun haltijan] hyväksi saattaa johtaa muihin tyytymättömiin faneihin, jotka jättävät oikeudenkäyntejä, koska “puhallettu puhelu”, joka selvästi laukaisi heidän tiiminsä menettämään tai minkä tahansa tyyppisiä lukuisia väitettyjä virheellisiä tekoja, jotka joukkueiden omistama , valmentajat, pelaajat, erotuomarit sekä tuomarit sekä muut. Tuomioistuin kieltäytyy ylläpitämästä toimintaohjelmaa, joka vain huolestuttaisi jo rajoittaneet oikeusvaroja, sekä pakottaa asiantuntija -urheilujärjestöjä sekä siihen liittyviä henkilöitä kuluttamaan rahaa, aikaa, sekä resursseja suojaamaan tällaisilta oikeudenkäynneiltä.

605 F.3d klo 237.

Kuten Bowersin kilpafanit, jotka näkivät vain kuusi kahdestakymmenestä autosta ja kuorma -autosta, joiden odotettiin kilpailevan, tai Castillo -nyrkkeilyfanit, jotka todistavat Tysonin häpeällisen oikeudenkäynnin osan vastustajansa korvan puremisesta, kantajilla ei ole tunnistavaa vakuutusta Pacquiaon esityksestä johtuva vaatimus, joka jäi yleisön odotuksiin. [10] Katso Bowers, 489 F.3d, 322 (”[o] on tunnustettu, että kantajat saivat poliittisen kilpailun, heillä ei ollut ylimääräistä parasta kilpailuun, joka oli jännittäviä tai kuljettajia, jotka kilpailivat hyvin.”); Castillo, 701 N.Y.S.2d, 425 (päättelee, että ”kantajat saivat sen, mitä he maksoivat, nimittäin parasta tarkastella mitä tahansa tapahtumaa” (sisäiset lainausmerkit jätetty pois)).

Käräjäoikeus oli tästä syystä, joka oli tarkoituksenmukaista lyödä kantajien valituksia.

Vahvistettu.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Todistavat petokset Nevadassa, joka noudattaa Mayweather / Pacquiao Record PPV BOUTMAY 5, 2015 1 Kommentin kanssa
Milloin urheilun järjestäjä voi tarjota tuotteen yleisölle valheiden perusteella? 21. syyskuuta 2017
9 350 dollaria Mayweather v. Kawasaki Frontale Paita Pacquiao Industrial Piracyjune -yritykselle ostetut vahingot 19, 2018 “Piratismi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *