Jooga Mat Flip Flops

Kun menin Benin vuotuisiin yliopistojuhlia muutaman viikonlopun takaisin, tein virheen tuodakseni ”söpöjä” kenkiä mukavien kengien sijasta. En tajunnut, että kävelyä oli niin paljon ja päädyin rakkuloihin varpaisiin?

Kuolin saadakseni kengät pois, mutta en löytänyt paikkaa saada halpoja flip-floppeja. Viimeinkin matkalla illalliselle kävelimme Princetonin juoksukaupan vieressä ja vaikka se oli sulkeutumisen jälkeen, suuren myymälän työntekijät antoivat minun tulla sisään ja hankkia läppääjiä.
Viimeisimmät videot

Sain COVID-19-testin
Coronavirus -testin saaminen – miten se toimii, miltä Qatarin Jalkapallomaajoukkue Paita se tuntuu, kokemukseni ja paljon muuta. Sain vakiokokeen ja Ben sai COVID-19-nopean testin.

Lisää videoita

0 sekuntia 5 minuuttia, 16 sekuntia

Seuraava
Maratonin koulutuspäivä 4
01:21

Elää
00:00
08:21
05:16

Minulla oli vain minuutti, joten tarttuin ensimmäiseen pariin kokoani. Kun maksamme heille, työntekijä huomautti, että nämä on valmistettu todellisesta joogamatosta. Kun laitoin heidät (heti siellä), sanoin hänelle, että tunsin olevani heti enemmän zen. “Ommm …”

Nämä AS Monaco Paita ovat Wolverhampton Wanderers Paita mukavimmat flip-flops, mitä minulla on koskaan ollut. Käytän niitä säännöllisesti ja harkitsen jo toisen parin saamista. Rakkaus.

Sandaalit ovat Sanuk. Ja en saanut niitä ilmaiseksi, enkä minulle korvausta siitä, että he ovat hellästi raivoissaan heidän kengistään. Tämä on kaikki minä.

Tänä aamuna oli toinen päivä harjoittelusta = 4 mäkistä mailia. Minä (olen Pancake Flat Alue of SoCal) ajattelen missä tahansa kaupungissa on mäkinen. Tein juuri saman 4 mailin reitin kuin eilen.

Sitten en voinut päättää smoothie- tai jogurttikulhon välillä aamiaiseksi. Kävin jogurttia. Suuri ongelmani jogurttikulhojen kanssa on, pidän viljasta maidossa, ei jogurtissa. Joten lopulta syön jogurtti -kulhoni ja lisäämällä sitten viljaa ja maitoa saadakseni korjaukseni. Tämä ei ole hyvä suunnitelma.

Sekoituksessa: kreikkalainen jogurtti, chia -siemenet, Vittop, banaani, PB, valtavat rusinat, Kashi H2H. (Sitten lisäsin vilja- ja soijuhlakkeita. En tiedä miksi, mutta teen melkein aina tämän.)

Namaste

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *