Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Uncategorized Astu takaisin maratonikoulutukseen sekä tällä viikolla Binging Concer

Astu takaisin maratonikoulutukseen sekä tällä viikolla Binging Concer

vaati askel takaisin pitkällä aikavälillä. Useimmat maratonin koulutusohjelmat vähenevät mittarilukemassa 2 tai 3 viikon välein, jotta jalat voivat toipua. Joten se on kuin 10 mailia, 12 mailia sitten 8 mailia.

Järjestän tänään 14. samoin kuin palaan jopa 18 ensi viikolla. Ennen juoksua poltin tavanomaisella – SB&J Paahtoleipällä.
Viimeisimmät videoni

Podcast -kertomukset 6. elokuuta
Ja tässä on uusi video, jossa on nopea 3 podcast -kopio, jota kuuntelin eilen.
Podcastit uudelleen:

Draamaklubi – huhtikuu 2018 jakso Monica Lewinskystä sekä heinäkuun 2018 jaksosta Conan O’Brienistä sekä York Fergien herttuatarista. Kiehtovia juttuja!

Morning Toast Podcast – tämän päivän jakso kuumista aiheista, mukaan lukien E! Uutislausunto siitä, että show peruutetaan kokonaan (The Times on muutettu hiukan viime aikoina, mutta nyt se on ohi).

Juicy Scoop Heather McDonaldin kanssa – Haastattelu kapteeni Sandyn kanssa Deck Deck Välimeren alapuolella

Lisää videoita

0 sekuntia 7 minuuttia, 26 sekuntia

Seuraava
Sain COVID-19-testin
05:16

Elää
00:00
08:21
07:26

Tänään otin pitkän Gatoraden ja pibeltini pitämään puhelinta ja hätärahaa. Tiedätkö, koska panera -bagelin saaminen on joskus hätätilanne

Pakatin joitain PowerAid -pureskelta polttoainetasustani. Näitä on niin vaikea syödä, vaikkakin pureskeltavat, ota pysyvästi päästä alas. Yritän jatkuvasti syödä pureskelua, koska minulla on tonni niistä, mutta ne eivät vain toimi minulle.

Valitsin polun, joka oli menetelmiä, mutta en ollut kaikkea menetelmää, joten soitin Benille löytääkseni minut, kun olin valmis. (Järjestämme tämän niin, että hän ymmärsin soittavani.) Ymmärrän, että tämä on vähän outoa, mutta haluan kuitenkin ajaa tietyn matkan päässä talosta ja saada hänet tulemaan minut. Samoin kuin selkänojat tekevät minusta aina valitettavaa kääntyä ympäri, koska ymmärrän, että olen vain puoliksi menetelmä kotona.

14 mailia 2:05:47 Tyypillinen nopeus 8:59

Tunsin olevani vain kunnossa tänään. Jalat ovat väsyneitä ja tarvitsin todella tämän askelviikon psyykelleni. Maratonharjoittelu on erittäin henkistä että sydämeni ja pääni halusivat myös tauon.

Tulin taloon sekä kiillotettuna vesimelonista, jonka ostin keskiviikkona. Joku kysyi tarkalleen, kuinka erottelen koko vesimelonin syömisen 3 päivässä Bingingistä? Tämä on erinomainen kysymys!

Ensinnäkin, uskon, että jos joudut kysymään sinulta, ei ole ruokalaista. samoin kuin tarkoitan sitä mukavalla menetelmällä

Binging on jotain mitä teen maistamatta tai nauttimaan ruoasta. En ole “vain ylensyö, koska se maistuu hyvältä”. Minä olen kyllästynyt, koska olen väsynyt, liian nälkäinen, stressaantunut tai yksinäinen. Se on mukavuus. En nautti ruoasta. Se on samoin jotain, mitä olen tehnyt korkean laitoksen jälkeen, jota tarjotaan tavaroiden kanssa.

Syön sekä syön sekä syön vesimelonia, koska pidän siitä. Samoin se on samanlainen kuin joulun evästeet tai yksi erityinen/lomaruoka muille ihmisille, koska uskon vesimeloniin vain rajoitetun ajan (vaikka rajoitettu aika on todella 4 kuukautta pitkä!). Se on yksi mieluisimmista ruokia ja syön sitä jatkuvasti, kunnes vatsani on paisunut.

Paisuminen on epämiellyttävää ja hullua. Mutta ero on – minusta tuntuu olevan paskaa fyysisesti ja psykologisesti.

Evelyn Tribole (Rd ja yksi intuitiivisen syömisen kirjoittajista) kertoi, että ylensyöminen on tyypillistä ja ei tarkoita, että sinulla on ruokaongelmia. Useimmat ihmiset syövät myös suurta osaa mieluummin ruokia ja silloin. Useimmat ihmiset syövät myös paljon ruoan ympäröimien erityistapahtumien aikana – tämä ei ole yhtä suuri.

Toivottavasti se selittää

En halunnut aamiaista juoksuni jälkeen, joten tein erittäin varhaisen lounaan.

Päiväsuunnitelmiin kuuluu vierailu sekä Fam -sivustollani ja jogurtlandilla

Kukaan haluaa soittaa bingingiin verrattuna ylimääräiseen ruokaan?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *