Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Uncategorized Suunnittelija Anabolinen steroidi hallita vuoden 2012 ACT

Suunnittelija Anabolinen steroidi hallita vuoden 2012 ACT

sekä vastauksia Rick Collinsin kanssa

K: Mikä on vuoden 2012 suunnittelija anabolinen steroidihallintatoiminta ”?

V: Se on senaattorien Orrin Hatch (R-UTAH) ja Sheldon Whitehouse (D-R.I.) Esitetyt senaatin kustannukset (SB 3431) sekä oikeuslaitoksen komitealle. Jos kongressi läpäisee, se muuttaa hallittuja aineita koskevaa lakia paljon aggressiivisemmin steroidisia aineita, joita tarjotaan ruokavalion lisäainesosina. Poista -aikomus on VfL Wolfsburg Paita eliminoida ”prohormoni” -tuotteiden pysyminen markkinoilta ja estää uusia. Kustannukset vievät sellaisia aiempia tai nykyisiä lisätuotteita, kuten ATD, 6-okso, 6-bromi, furazadroli, halodroli, tuhoa, samoin kuin Tren ja luokittelee ne laillisesti anabolisiksi steroideiksi ja hoidetuiksi aineiksi. Tässä on mitä senaattori Whitehouse ilmoitti kustannuksen käyttöönottaessaan 25. heinäkuuta 2012:

”… Olen iloinen voidessani liittyä senaattorien luukkuun esitellessään kahdenvälistä suunnittelijaa Anabolisia steroidien hallintalakeja vuoden 2012. Tämä auttaa pitämään amerikkalaisia lapsia sekä kotitalouksia vaarassa vaarallisista suunnittelijärääkkeistä, jotka naamioituvat terveellisiksi ruokavalion lisäravinteiksi. Nämä määräykset perustuvat senaattorien Specterin työhön edellisessä kongressissa, samoin kuin sanon hänelle hänen johtajuudestaan tässä asiassa.
Lääkärit ja tutkijat ovat jo pitkään tunnustaneet anabolisten steroidien ei-lääketieteellisen käytön terveys- ja hyvinvointiriskiä. Tästä syystä kongressi on aiemmin toiminut varmistaakseen, että nämä lääkkeet toimitetaan hoidetuina aineina. Siitä huolimatta tutkintaraportoinnin ja kongressin todistuksen mukaan nykyisen lainsäädännön porsaanreikä antaa suunnittelija -anabolisten steroidien löytämisen Internetissä, kuntosaleilla, samoin kuin jopa vähittäiskaupoissa.

Suunnittelija -steroidit luovat käänteisen suunnittelun olemassa olevien laittomien steroidien avulla ja sitten jonkin verran modifioimalla kemiallista koostumusta sen varmistamiseksi Kun kuluttajat ottavat, suunnittelija -steroidit voivat aiheuttaa vakavia lääketieteellisiä seurauksia, mukaan lukien maksavammat, samoin kuin sydämen hyökkäyksen ja aivohalvauksen vaaran lisääminen. Ne voivat myös aiheuttaa henkisiä Ghanan Jalkapallomaajoukkue Paita vaikutuksia, kuten aggressiota, vihamielisyyttä ja riippuvuutta.

Nämä suunnittelijatuotteet voivat olla jopa paljon vaarallisempia kuin tavalliset steroidit, koska ne ovat usein testattuja, luotu ulkomaisista raaka -aineista ja tuotettu ilman korkealaatuisia hallintaa. Kuten yksi kokemus todistettiin rikoksen alakomitean kuulemistilaisuudessa viimeisessä kongressissa, “kaikki tarvittavat rahat Storefront -steroiditrendissä on luottopistekortti raakatuotteiden tuomiseksi Kiinasta tai Intiasta, josta monet raa’at komponentit tulevat , kyky kaataa jauheita pulloon tai pilleriin sekä tulostimeen tuottaa kiiltäviä, kiiltäviä merkkejä. ‘

Häikäilemättömät näyttelijät ovat vastuussa näiden tuotteiden tuottamisesta ja myymisestä usein markkinoi niitä harhaanjohtavilla ja epätarkkoilla etiketeillä. Se voi aiheuttaa kuluttajia, jotka yrittävät löytää terveellistä lisäystä – ei vain eliittiurheilijoita, mutta samoin korkeita laitoksen opiskelijoita, lainsäädäntövalvontahenkilöstöä sekä valtavirran amerikkalaisia – pettääkseen näiden vaarallisten tuotteiden ottamista.

Porsaanreiket nykyisessä lainsäädännössä mahdollistavat nämä vaaralliset suunnittelijan steroidit kiertämään sääntelyä. Nykyisen lain mukaan ostamaan uusia aineita steroideiksi, DEA: n on täydentävä sekä raskaana ja aikaa vievä kemiallinen ja farmakologinen testaus. Kuten DEA: n virkamies todisti ennen kongressia: “Aika, jolloin DEA vie hallinnollisen rutiininomaisen anabolisen steroidin, jota käytetään ruokavalion lisäainetuotteisiin, monet uudet tuotteet voivat mennä markkinoille näiden tuotteiden sijainnin ottamiseksi.”

Vuoden 2012 suunnittelija Anabolinen steroidien hallintalaki turvasi nopeasti kuluttajat näistä vaarallisista tuotteista. Ensinnäkin se olisi heti sijainti 27 ymmärsi suunnittelijan anaboliset steroidit hallittujen aineiden luettelossa. Toiseksi se myöntää DEA -viranomaisen väliaikaisesti rutiininomaisten uusien suunnittelijan steroidien hallinnoiduissa aineiden luettelossa varmistaakseen, että jos huonot toimijat määrittävät uusia variaatioita, nämä tuotteet voidaan poistaa markkinoilta. Kolmanneksi, se aiheuttaisi uusia sakkoja Anabolisten steroidin [sic]: n tuottamisesta tai jakamisesta väärien tarrojen alla.

Senaattori Hatch ja olen työskennellyt huolellisesti useiden kuluttajien ja markkina -organisaatioiden kanssa varmistaakseni, että nämä määräykset eivät häiritse kuluttajien pääsyä laillisten ruokavalion lisäravinteisiin. Olen iloinen siitä, että Määrittely on hyväksynyt Yhdysvaltain antidopingvirasto, Alliance for Natural Health, vastuullisen ravitsemusneuvosto, American Herbal Products Association, The Natural Kroatian Jalkapallomaajoukkue Paita Products Association, Consumer Health and Wellness Products Association, kuten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *