Valmistettu ja upotettu

Kun heräsin tänä aamuna ja kuulin sateen, harkitsin palata nukkumaan. Mutta minun piti todella saada hyvä juoksu tänään (fyysisistä ja psykologisista syistä), joten menin siihen.

Ajattelin, että se oli vain sprinkling, mutta se oli todella tulossa, kun lähdin! Minua kasteltiin mailin sisällä, mutta halusin jatkaa.
Viimeisimmät videoni

COVID 19 Vasta -ainesesti
Otin COVID19 -vasta -ainekokeen. Näin se meni ja tulokset!

Lisää videoita

0 sekuntia 5 minuuttia, 19 sekuntia

Seuraava
Maratonin koulutuspäivä 3
00:51

Elää
00:00
08:21
05:19

Ben ja minä olimme myöhässä puhuessaan eilen illalla – meillä oli mahdollisuus muuttaa Floridaan ja päätimme olla menemättä muutama päivä sitten. En voinut oikeasti puhua siitä täällä, mutta olen periaatteessa pitänyt hengitystäni viimeisen kahden viikon ajan. Joten minun piti todella ajaa ajatukseni tänään – vaikka se kaatoi!

Etelä -Kalifornia ei toimi hyvin sateen kanssa, joten kaikki ajavat ihmiset antoivat minulle omituisen ulkonäön. “Kuka tämä hullu tyttö juoksee tässä myrskyssä?!?!”

Se olen minä.

Kengät ovat nyt täysin täynnä vettä. He tuntuivat niin raskaalta.

Kymmenen mailia valmis ja kastettu.

Koska en tee sitä niin usein, minun on myönnettävä juokseminen sateessa tuntuu melko kovalta. Olen ylpeä itsestäni, kun ihmiset bussipysäkin turvakodin alla ravistavat heidän päätään minuun. Ja se muistuttaa minua tästä vanhasta Nike -mainoksesta, jonka postitin vuosia sitten …

”Teeskentelit, että torkkupainiketta ei ollut. Vetit takapuolen sängystä, kun taas toiset nukkuivat. Kun taas toiset söivät pannukakkuja, sinulla oli proteiinia, glukoosia ja elektrolyyttejä. Sinä kaksoislasit. Jätit kuisti valon päälle ja lukitsit oven takanasi.

Juoksi 5K, 10K, 26,2 mailia. Joitakin päiviä enemmän, muutama päivä vähemmän. Palkitsit pitkällä aikavälillä lyhyellä aikavälillä. Ja lyhyt aikaväli pitkällä aikavälillä. Sade yritti hidastaa sinua. Aurinko yritti mikroaaltouuni sinua. Lumi sai sinut tuntemaan olosi soturiksi.

Sinä ahdas. Sinä bonked. Et maksanut mieltä mukavuuteen. Viikonloppuisin. Lomalla. Teit tekosyitä jatkaaksesi. Kyseenalaistettu itse. Pelasi mielenpelejä. Laita sydämesi polvien eteen. Kuuntelin hengitystäsi. Hiki aurinkovoidetta silmiin. työskenteli viljelijän rusketuksessa. Osut seinään. Menit sen läpi.

Päätit olla siitä mies. Päätit olla siitä nainen. päättyi aloittamasi. todisti mistä sinut on tehty. Juuri laittaa mailia mailin jälkeen intervall -matkamittarillasi.

25 vuoden ajan juoksi. Ja juoksimme kanssasi. Kuinka paljon kauempana menemme? Sikäli kuin haluat. ”

Aamiainen: Söin kulhon viljaa ennen suihkussa – olin nälkäinen! Sitten tein soija Chorizon aamiaiseksi.

VAROITUS: Laitoin sipulia ja vihreää sipulia. En sekoita.

Nyt olen menossa koulutusluokkaan työhön. Meillä on uusi laite, jonka kanssa en ole koskaan työskennellyt ennen – Flexi -baari. Oletko koskaan käyttänyt sitä?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden kanssa:

AFC: n puolimaratonikilpailu ja valokuvat

AFC: n puolimaratonikilpailu ja valokuvat

America’s Finest City (San Diego) half Marathon Race results and Recap. AFC half Marathon photos. Juoksemassa sisään

15 fast Pre Run Snack Ideas

15 fast Pre Run Snack Ideas

What to eat before you run and When to eat. 15 fast pre run snack ideas for new runners and training for a half marathon

Revel Marathon-Big Bear Race results and Recap

Revel Marathon-Big Bear Race results and Recap

Revel Run Race series Marathon big Bear race recap and top 10 list. the best miLes of Revel Big Bear ja juokseminen minun kanssa

mielenterveysilmoitus juoksijoille

mielenterveysilmoitus juoksijoille

Kuinka kouluttaa mieltäsi puolimaratonin tai täyden maratonin juoksemiseen. henkinen koulutus juoksijoille ja parhaiden luettelo

Transformaatio tiistaina-reminder ennen vertailua

Transformaatio tiistaina-reminder ennen vertailua

Muistutus: Muutos kesti vuosia. Muista, että ennen kuin vertaa itseäsi minulle tai kenellekään muulle. Aloitin Runninin

Minä toe-d You Maraton -harjoittelu ei ole vitsi

Minä toe-d You Maraton -harjoittelu ei ole vitsi

I TOE-d You Maraton -harjoittelu ei ole hienoa! Uudet juoksukengät epäonnistuvat … sain juuri nämä ja käytin niitä lyhyellä aikavälillä

⚡ Shareaholicilla

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *