Limbossa

tänään tweettoin, että olin sairas siitä, että olen myös limborissa, samoin kuin lukuisat Twitterers -kollegoillani, jotka heijastuivat, että he tuntevat tuskani.

(lähde)
Uusimmat videoni

Kasvonaamio juoksua tai kävelyä ulkona vinkkejä
Kasvomaski -ehdotukset juoksemiseksi tai kävelemiseksi ulos Coronavirus -puhkeamisen aikana. Onko sinun käytettävä sopimusta maskin ja hienoimpien valintojen kanssa juoksijoille.

Lisää videoita

0 sekuntia 7 minuuttia, 15 sekuntia

Seuraava
5 minuutin juoksu lämmitä a
05:34

Elää
00:00
08:21
07:15

Olen valmis siirtämään siirtymään ja löytämään uuden tehtävän ja suunnittelemaan loppuvuodestani (mukaan lukien Plan My Race -kalenterini!). Kuitenkin – mikä tahansa pitoa on ainakin huhtikuun loppuun! Ihannetapauksessa se on odottamisen arvoinen!

Lounas oli sotku. Ei tarkalleen miten se maistui, kuinka se näytti tarkalleen. Tämän tonnikalan pinon alla on voileipä ohut.

Täytin sen vihannekseilla toisella puolella ja tonnikalalla toisella. Kun murskattiin yhdessä, tämä voileipä seisoi pitkä. Ole onnellinen voileipä, ole ylpeä.

Kysymys: Oletko koskaan pelannut Limboa?

Minä: Uskon, kun olin lapsi?. Nyt näyttää vain ihanteelliselta mahdollisuudesta saada haara laukaus. Ohjeeni – älä pelaa limboa mekossa.

Q2: Oletko koskaan ollut elämässä?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *