Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Uncategorized FitBloggin Friday – Breakfast!

FitBloggin Friday – Breakfast!

Aamu Onko kaikki muut tyytyväisiä perjantaihin?! Koska olin poissa kaupungista maanantaina ja tiistaina, minulla on paljon blogia/kirjoittamista tekemistä ennen viikonloppua (anteeksi, jos laiminlyökin sähköpostisi – olen siinä!).

Mutta ennen töihin pääsyä minun on päästävä 10 mileriin! Koska valmenna nyt virkistysryhmää (joka ei oikeastaan ​​osallistu henkilökohtaiseen koulutukseeni), minun on tehtävä pitkät juoksut perjantaina. Olen “tavan olento”, joten tämä tuntuu niin oudolta. Mutta olen pukeutunut ja polttoaine bagelin ja jääkahvin kanssa, kun puhumme kommunikoida Internetin kautta
Uusimmat videoni

Travel Jane Review
Matkusta Jane Portable Prink Review.

Lisää videoita

0 sekuntia 8 minuuttia, 1 sekunti

Seuraava
Kuinka tehdä alavartaloharjoittelu juoksijoille a
03:09

Elää
00:00
08:21
08:01

Minulla on tekninen t-paitani Black Cat 10 Mileriltä. Syy, miksi juoksin, on paita, mutta suuri osa T-paitoista, jotka sain tämän kilpailukauden, olivat pitkähihat?! Nyt minun on jäädyttävä eläkkeelle, koska se on lämmitetty siitä SoCalissa.

*Huomaa kakku taustalla, koska tein viime yönä …

Tämä on osa viestisarjaa, joka johtaa Fitbloggin -konferenssiin. Puhun blogging 101: aloittamalla terveellisen elämän bloggaamisen.

Tänään puhumme suosikki aiheestani – ruoasta! Perjantain Fitbloggin -aamiaista tukee Attune.

Nautimme …

Setä Sam -vilja

Alkuperäinen

Mansikka

Hunaja manteli

Erewhon -sertifioitu gluteeni täysin ilmaiset viljat

Rapea ruskea riisi- gluteeniton

Rapea ruskea riisi sekoitetuilla marjoilla

Maissihiutaleet

Myös perjantaina Attune sponsoroi keskustelua rekisteröidyn ravitsemuslääkärin Janel Ovrutin kanssa. Osa on nimeltään “Mene suolistosi kanssa: Kuinka ravitsemus ja ruuansulatus vaikuttaa suorituskykyyn”. Jos sinulla on kysymys, johon haluat vastata RD: llä, mene tänne ja kysy!

Ikään kuin se ei olisi tarpeeksi innoissaan, Attune antaa lipun Fitblogginille plus 500 dollaria kohti hotellia tai lentoa! Hämmästyttävää, eikö?!

Sisään: Mene tänne ja keskustele miksi sinun pitäisi olla voittaja!

Kilpailu alkaa perjantaista 22. huhtikuuta perjantaihin 30. huhtikuuta klo 9.59 klo 10.00. Ilmoitamme Attune Foods Daily Digest -blogin voittajan.

Okei, olen menossa juoksemaan. Ironista kyllä, luulen, että aion ajaa suosikki juoksupaikkaani, koska paikallinen reitti ruuvasi minua ei toiminut viime viikolla. Olen parempi tehdä maaystävällisiä valintoja loppupäivän !!!

Kysymys: Oletko harjoituksen olento myös harjoituksissasi?

Niin kauan kuin muistan, että tein pitkät juoksut lauantaisin. Tuntuu hyvin oudolta tehdä ne perjantaina, vaikka se on vain yksi vapaa päivä?!?!

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *