Lisää tämä minttu n sirujäätelöön.

Hei! Oletko valmistautunut uuteen vuoteen? Olen melko heijastunut tänään 2014 …

Tänä aamuna tein vähän kestävyyttä sekä juoksua. Vegas vaikeutti minulle, mutta uskon, että se tarkoittaa, että hän vain tuntuu siltä, ​​että minun pitäisi olla lepopäivä
Viimeisimmät videoni

Travel Jane Review
Matkusta Jane Portable Prink Review.

Lisää videoita

0 sekuntia 8 minuuttia, 1 sekunti

Seuraava
American Dirt Book Review
12:07

Elää
00:00
08:21
08:01

Katson tänään lil -sisarukseni samoin kuin huomenna, joten varmistin, että ryöstäin vanhempani jääkaappia oikein, kun menin yli. Olen tällä hetkellä kuluttanut heidän tyylikkäällä kahvilla ja kahvikermeillä. En voi lopettaa – vaikka en tarvitse/halua kofeiinia!

Ilta sisälsi viileän kiven. Se on ollut pysyvästi siitä lähtien, kun olen ollut siellä! Sain minttu siru/suklaa -siru/paahdettu manteli -yhdistelmä. Olen virallisesti päättänyt, että kaikki minttu N -sirujäätelöä tulisi sisältää pähkinöitä. Tehty. Kenelle minun pitäisi kirjoittaa kirjeen? Kuka voi saada tämän tapahtumaan? Ben? Tai Jerry?

Nyt olen juuri täällä siemaillen kuumaa teetä ja yritän lämmetä ennen juoksua!

Kysymys: Mikä on haluamasi jäätelö? Jäätelöpäällinen?

Minä: minttu n siru noin 60% ajasta. Pidän myös pistaasipähkinästä, taro, voipekaanipähkinä … okei, pidän kaikista. samoin kuin granola on yleensä mieluisin täyte.

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *