Maratonin kapenevin vinkkejä tiistaina

Hei! 5K: n, 10K: n ja puolimaratonin jälkeen tänä viikonloppuna lepopäivä oli kunnossa. Joten eilen tein vain lyhyen kävelymatkan estääksesi jalkojani tiukasta. Löysin jopa tämän kävelymatkan Asselte Me Aloin …

Viimeisimmät videoni

Maratonin koulutuspäivä 4
Marathon Training Journal Day 4 Tarkasta

Lisää videoita

0 sekuntia 1 minuutti, 21 sekuntia

Seuraava
Maratonin koulutuspäivä 5
04:34

Elää
00:00
08:21
01:21

Tänä aamuna aloitin päiväni 6 mailin tarkastamalla juoksussa. Tunnen oloni kunnossa mäkisen puolimaratonin jälkeen tänä viikonloppuna.

Aamiainen: Minua kulutetaan kermajuustolla ja kurpitsavoilla paahtoleipällä.

Maratonin kapeneva aika!

New Yorkin maraton on nyt alle 2 viikon päässä! Se tarkoittaa, että on aika kapentaa.

Karvi on 2-3 viikkoa ennen puolimaratonia tai maratonia, kun juokset vähemmän, jotta jalat toipisee sekä levätä ennen kilpailua. Tämä tarkoittaa lyhyempiä viikon puolivälissä ja viikonloppujuoksussa, jotka voivat olla huomattavia tai stressaavia riippuen siitä, kuinka katsot sitä.

Jotkut ihmiset koskevat heidän koulutustaan ​​ei ollut riittävä tai he haluavat vangita viimeisellä pitkällä aikavälillä ennen kilpailua, jotta he olisivat paljon paremmin valmistautuneita. Lopeta ja usko siihen todella ennen kuin teet niin …

On paljon parempi olla 10% aliarvioitu, sitten 1% ylikuormitettu kilpailupäivänä.

Ja se vie minut maratonin kapeneviin vinkkiin….

1. Luota koulutukseen. Ymmärrän, että koulutus ei aina suju sujuvasti. Joskus kaipaamme juoksua sairauden, matkan, sään, elämän takia … se on kunnossa. Maratonin koulutusohjelma on yleensä 12-16 viikkoa-elämää tapahtuu tuona aikana. Niin kauan kuin pääset suurimpaan osaan juoksua ja kehosi on terve, olet kaikki asetettu.

2. Valmista henkinen peli. Sinulla on vapaa -aikaa, koska et käytä niin paljon – käytä sitä uskoaksesi positiiviseen mantraan. Katso maratonin henki tai jotain muuta, joka pumppaa sinut!

Suorita visualisointiharjoitus – Sulje silmäsi ja kuvittele itsesi ylittävän pintalinjan! Kuinka se tuntuu?

3. Polttoaine sekä hydraatti. Paras osa maratonin kartioaikaa on, että saat hiilihydraattien kuormitusta. Tee se samoin kuin tee se hyvin.

4. Mene tarkistusluettelosi kanssa. Ennen maratonia on meneillään paljon ahdistuneita energiaa. Skeptiset ajatukset voivat hiipiä: “Voinko tehdä sen?” “Entä jos osun seinään …” “Entä jos epäonnistun?!”

Et ymmärrä, mitä tapahtuu kilpailupäivänä. Siitä huolimatta siitä ei auta.

Ota muutama huolenaihe mielestäsi keskittymällä hallitsemaani asioihin – ymmärrätkö tarkalleen kuinka päästä kilpailuun? Onko sinulla kilpailupäivän varusteita? Mitä aiot syödä kilpailuaamuna?

5. Lepo! Laita jalat ylös ja lepää. Kapenin tavoitteena on näyttää yhtä paljon kuin kilpailupäivä tunne 110% – joten tee se tapahtumaan paljon lepoa ja suurta polttoainetta.

Katso Ining Runner’s Nation Facebook -sivu nähdäksesi tarkalleen kuinka muut kapenevat!

Onnea!

Kysymys: Kuka tahansa, joka tekee MCM: ää tai NYCM: tä tai vielä yhden kilpailun tulossa? Kuinka kapenit?

K #2: Haluatko lainata merkittävän kävelykepani?

>> Älä muista mennä Fitness Center -pussiini, joogalohkon ja enemmän!

Lähetä minulle työkirja

2Save

Jakaminen on välittämistä!

2

Nasta

Jaa

Twiitti

Jaa

Posti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *