Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Uncategorized Söin maailman merkittävimmän donitsin

Söin maailman merkittävimmän donitsin

Hei! Oletko valmis loistavaan viikkoon? Lil -veljeni on tällä viikolla koulusta kiitospäivää varten, kukaan muu? Parempi pääsen paaluttamaan mailia, koska tänä viikonloppuna oli niin paljon hyvää ruokaa. Voi luoja, mistä edes aloitan. Hiilihydraatit hiilihydraateilla.

Ensinnäkin lauantain juoksun jälkeen ostin joitain herkkuja viikonloppuna. Halusin kokeilla tätä Tanskan Kringleä viimeisellä lomakaudella, mutta minulla ei ollut hyvää syytä ostaa sitä. Ben on täällä Atletico Madrid Paita tällä viikolla, joten sain sen tietäen, että hän myös rakastaisi sitä. (Sain äskettäin yllätyksen, joka todennäköisesti inspiroi viestiäni toisena päivänä.) Palamme takaisin Kringleen minuutissa.
Uusimmat videoni

Oppiminen huonosta juoksusta
Huonoja juoksuja tapahtuu – näin muutin sen ohi ja oppin seuraavasta ajoistani. Ehdotus auttaa sinua tulemaan paremmaksi juoksijaksi olemalla neutraali tarkkailija harjoituksistasi.

Lisää videoita

Seuraava
Juokseva ehdotus pysy terveenä Covid19 -puhkeamisen aikana
02:25

Elää
00:00
08:21
03:48

Lauantai -iltana menimme Kalifornian pizzakeittiöön, koska muistan heidän maagisen päärynän Gorgonzola -pizzan. En ollut ollut siellä vuosien varrella, mutta olin pakkomielle siitä. Pakkomielle. Perheeni tarjosi viedäkseni minne tahansa valmistumisen jälkeen ja valitsin CPK: n.

Ostin meille, koska olen hyvä ruoalla. Pear Gorgonzola -pizza on uskomaton, kokeile sitä. Toisessa oli pekonia, purjoja ja munia. Se ei ollut suosikkipizzani koskaan, mutta se oli myös hyvä.

Tänä aamuna harjoittelu oli vain kävelymatka Vegasin kanssa.

Pelkästään hän ei ollut siinä. Joku ajaa pysähtyneellä, koska hän piti sitä niin hauskasti. Olin vain typerä, mutta siitä tuli jälleen naapuruston outo. “Mirar La Gringa Loca …”

Post Walk: Ruskin tanskalaisen Kringlen. Se on leivonnainen, joka on täytetty mantelipastalla. Jos olet mantelipasta tai täynnä leivonnaisia ​​- kokeile sitä !!

Mielestäni se näyttää valtavalta munkkilta, mutta se ei oikeastaan ​​ole munkkeja. Se on hiutaleinen leivonnainen. Sinun tulisi lämmittää se, koska syöminen tai se ei vain ole oikein.

Sitten suuntasin äitini kanssa pieneen koiranpentuun. Ne ovat maailman söpöimpiä koiria Iranin Jalkapallomaajoukkue Paita ja haluan kiertää nurmikassa heidän kanssaan koko päivän.

Löysin jääkaapista erittäin kypsiä avokadoja ja tein illallisen sen ympärille. Tein tostata ja salaattia ja söin kaikki avokadot, jotka pystyin. Perheelläni on kaksi avokadospuusta, joten on aikoja, jolloin minun vastuulla on syödä niitä.

Kasa mailia sisään – maanantai

VIIME VIIKKO. Saada se laskemaan. Näytä itse.

Kysymys: Mikä oli parasta mitä teit tai söit tänä viikonloppuna?

POTM15 Kirjaudu sisään: Mitä teet tänään?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

Mikä jalka! Satuin jalkani ja internettit eivät ole taikuutta

Mikä jalka! Satuin jalkani ja internettit eivät ole taikuutta

Jalkavamma. Yritetään selvittää, miksi jalkani yläosa sattuu – monet hakutuloksista eivät ole linjassa

Kipu jalkapäivityksen päällä juoksijoille

Kipu jalkapäivityksen päällä juoksijoille

Jalkakipu Runnerissa. Päivitä jalkavammani ja tapaamiset. Kiireellisen hoidon röntgentulokset Onko se jännitysmurtuma

Disney World Marathon Training Week 1

Disney World Marathon Training Week 1

Dopey Challenge Training Viikko 1

21 päivän venytyshaaste juoksijoiden päivälle 221 päivän venytyshaaste Racing Club de Avellaneda Paita juoksijoiden päivälle 2

Hei! Se on joustavan haasteen 2. päivä … Tämän päivän muutto on kaula -alue. Se on erittäin helppoa, mutta tuntuu niin hyvältä! Tämä on

Mitä söin tänään ruokapäiväkirja – Marathon Training Week 4

Mitä söin tänään ruokapäiväkirja – Marathon Training Week 4

Mitä syön päivässä. Ruokapäiväkirjan juokseva blogikoulutusviikko 4. Aamiainen, lounas, illallinen ja välipaloja sekä muistiinpanoja

Nauhaa Irvine -puolimaratonia

Nauhaa Irvine -puolimaratonia

Lexus nauhoitettu kilpailu Irvine Half Marathon. Orange County Run puoliksi, 5K, reletulokset ja keräys. 2019 Lace Up Run Race -levy

⚡ Shareaholicilla

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *