Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Uncategorized Tuomioistuimen apurahat TRO: lle, jossa Texas Trophy Hunters Association syyttää kilpailevia ryhmiä, jotka koskevat omistusoikeudenkäynnin

Tuomioistuimen apurahat TRO: lle, jossa Texas Trophy Hunters Association syyttää kilpailevia ryhmiä, jotka koskevat omistusoikeudenkäynnin

, yksi Texasin vanhimmista ja ”arvostetuimmista” FC Tokyo Paita metsästysryhmistä-Texas Trophy Hunters Association-hyväksyttiin hetkellinen rajoittava osto Kahta kilpailevaa ryhmää vastaan keskiviikko. TTHA on väittänyt, että Safari Club International varasti omistusluettelonsa ja toimitti sen Buckmastersille uusien jäsenten pyytämiseksi.

Erityisesti se syytti, että Safari Club International sai pääsyn TTHA: n “luottamuksellisiin” jäsenluetteloihin hankintaneuvottelujen aikana TTHA: n kanssa ja rikkoi luottamuksellisuussopimuksia toimittamalla luettelon Buckmastersille. TRO: n myöntäminen Bexarin kreivikunnan tuomioistuimessa osoittaa, että näiden kahden ryhmän on lopetettava välittömästi TTHA: n ”luottamuksellisen” jäsenluettelon käyttö.

”Se, mitä täällä tapahtui, ei ole erilainen kuin kutsua joku vieraana kotona, vain saada heidät varastamaan omaisuuttasi keskellä yötä. Safari Club International kertoi haluavansa luoda palvelusuhteen. Sen sijaan he halusivat vain salaa päästä kilpailijan paljon hyödylliseen omaisuuteen ”, sanoi Tthan asianajaja Reagan Marble Jackson Walkerin San Antonion toimistosta.

Safari Club International lähestyi TTHA: ta vuonna 2019 ja yritti aloittaa neuvottelut organisaation hankkimiseksi osana pyrkimystä laajentaa Texasin läsnäoloaan. TTHA toimitti jäsenluettelon sen jälkeen, kun molemmat osapuolet olivat erityisesti yhtä mieltä siitä, että neuvotteluissa paljastettuja luottamuksellisia tietoja ei paljasteta kolmansille osapuolille. Pian neuvottelujen hajoamisen jälkeen Ttha “huomasi, että sen jäsenet saivat pyyntöjä Buckmastersilta”.

San Antoniossa sijaitseva TTHA on jäsenpohjainen organisaatio, joka on sitoutunut edistämään metsästyksen urheilua, tiedettä ja perintöä. Ryhmä tuottaa ”Hunters Extravaganza”, joka tunnetaan nimellä “isoisä” kuluttajien metsästysnäyttelyt ja julkaisee “Texas Trophy Hunters -lehden”.

Tämä ei ole Buckmastersin ensimmäinen kiista, joka liittyy väärään jäsenyyden tiedotustilaan. Vuonna 2017 Alabaman oikeusministeri haastoi Buckmastersin väitteistä, jotka se oli tilannut jäseniä ilman River Plate Paita lupaa. Kymmenen laskun harhaanjohtolaki Laki -vaatimus ratkaistiin myöhemmin.

“Ttha aloitti keskusteluja vilpittömässä mielessä”, sanoi Marble. ”TTHA: n jäsenille onneksi SCI: n ja Buckmasters -johtajien todellinen luonne paljastettiin ennen tämän yrityskauppaa. Niiden ei voida antaa jatkaa tämän tyyppisiä epärehellisiä käytäntöjä. ”

Vuonna 1975 perustettu Texas Trophy Hunters Association® väittää, että se on Texasin suurin ja paljon vakiintunut metsästys- ja ulkoyhdistys. TTHA pyrkii yhdistämään kaikki metsästysyhteisön segmentit tiedon Fluminense Paita levittämiseksi ja energioiden liittymistä metsästysperintömme edistämiseksi ja varmistamiseksi. ”

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *