Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Uncategorized Kolme asiaa torstaina – vyöruudet pöydälläni

Kolme asiaa torstaina – vyöruudet pöydälläni

Hei! Minulla on tänään sinulle 3 asiaa … tai todella asioita, jotka haluaisin jakaa kolmen ryhmän ryhmissä. Nämä ovat parempia asioita parhaiten.

3 juomaa seisovassa pöydälläni parhaiten:

1. Spark… no, tyhjä kuppi stimuloi mangon mansikka
Uusimmat videoni

COVID 19 Vasta -ainesesti
Otin COVID19 -vasta -ainekokeen. Näin se meni yhtä hyvin kuin tulokset!

Lisää videoita

0 sekuntia 5 minuuttia, 19 sekuntia

Seuraava
Maratonin koulutuspäivä 6
01:19

Elää
00:00
08:21
05:19

2. Vesi… yhdessä kahdesta Nalgene -pullosta, joita minulla on

3. Lisääntynyt… ostettu merkinnän perusteella (Trader Joe’s)

3 asiaa, joista pidän tällä viikolla:

1 Onko ironista, että sen odotetaan auttavan jännitteessä ja olen korostanut, että minun on odotettava ostokseni toimittamista?!

2. Kauppias Joen paahdettu karjatila -kahviherneet! Tämä on uusi löytö, että rakastan todella suolaista välipalaa. Järjestäin sen kanssa, että se on nyt mennyt nyt …

3. Mangot !! Ostin muutaman suuren mangon muutama päivä sitten samoin kuin ne ovat kaikki hyvin kypsiä. Uin myös mangon ja onnellisuuden uima -altaassa.

3 asiaa, jotka haluan tehdä kotona:

1. Maratonileipä… löysi tämän Walmartista ja halusi saada sen kuitenkin komponenttiluetteloon melko pitkä ja se ei ollut koko vehnää, joten puhuin siitä pois.

2. Sängyni. JK. Teen sängyni joka päivä! Se on todennäköisesti yksi vastuullinen asia, jonka teen.

3. Kurpitsatela. Kuten legit, rullaa se kermajuustokuorruttamalla keskimmäisessä kurpitsarulla. Aion viettää korkealaatuista aikaa Pinterestiin löytääkseni sille loistavan reseptin. Jos sinulla on elämää muuttavaa reseptiä – kerro minulle!

3 satunnaista asiaa, jotka minun pitäisi hämmentää:

1. Vitsin aina, että minulla on yksi kaveri, mutta minulla on todella 2 ystävää.

2. Uskon, että voin olla huono kainaloihini. Kukaan ei ole ohjannut tätä minulle (onneksi!), Kuitenkin olen varma, että tämä on jotain, jota vaadin työskennellä. Tule uskoa siihen … Kysyn, onko siksi minulla vain yksi ystävä … hmmm. <- Minulla ei ole käsitettä, josta tämän uskottiin. Se on vain pääni elokuvia tänään. 3. Olen niin kova aamulla! Nousen vain ääneen. samoin kuin sitten kokea koko päivän. 3 kurpitsa -reseptiä, jotka haluan jakaa: 1. Yksinkertainen kurpitsan muffiniresepti 2. Kurpitsa -maku granola -resepti 3. Kurpitsa -maku mantelit Älä muista tarkastaa harjoittelua tai suorittaa raporttia Instagramissa! Kysymys ... nyt menet ... Nimi 3 Juot tänään: Lähetä minulle työkirja Tallentaa Jakaminen on välittämistä! Jaa Twiitti Nasta Jaa Posti Jaa Jatka näiden valitsemista: Ystävänpäivä juoksijoille - hauska meemit Instagramille Ystävänpäivä juoksijoille - hauska meemit Instagramille Ystävänpäivä -meemit juoksijoille. Hauskoja kortteja 14. helmikuuta juoksevalle ystävällesi tai kumppanillesi. Jaa Instagram a Jos JLO ja Shakira olisivat ystäviä ... Jos JLO ja Shakira olisivat ystäviä ... Hei!! Miten menee? Katsoitko JLO & Shakira -konsertin? Oletettavasti sen jälkeen oli paras jalkapallopeli parhaiten Hauska ystävänpäivä juoksijoille - Jaa Instagramille, Facebookille tai Tiktokiin! Hauska ystävänpäivä juoksijoille - Jaa Instagramille, Facebookille tai Tiktokiin! Paras hauska ystävänpäivä juoksijoille jaettavaksi Instagramissa tai Facebookissa. Näytä juokseva hieno kaveri jaValentine for juoksijoille-tulosteet ja meemit haluamasi juoksijalle Valentine for juoksijoille-tulosteet ja meemit haluamasi juoksijalle Hauska ystävänpäivä juoksijoille. Meemit sekä tulostettavat Ystävänpäiväkortit Instagramille. Pidän sinusta hitaasti hauskaa juoksuautoa Hauska ystävänpäivä juoksijoille Hauska ystävänpäivä juoksijoille Hauska ystävänpäivä juoksijoille. Meemit sekä sosiaalisen verkoston viestit juoksijoille. hauska ystävänpäivä juoksemiseen ja aidot ehdotukset uusien ystävien hankkimiseksi aidot ehdotukset uusien ystävien hankkimiseksi Ehdotuksia uusien ystävien tekemiseksi aikuisena. Tarkalleen kuinka tyydyttää uusia ihmisiä ja ystävyyssuhteita 20 -vuotiaana ja 40 -vuotiaana. Juoda Eat toistu vid ⚡ Shareaholicilla .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *