Harjoittelu positiivisen mielenterveyden puolesta DNAfit Uncategorized Ruoka, jota en tarvitse

Ruoka, jota en tarvitse

Mökki kuume oli tänään uskomattoman hullu, joten nipasin ja kävelin kauppaan. Se oli ensimmäinen kerta, kun jätin taloni päivinä. Päivät! Vakavasti.

Mutta nautin aikakatkaisuni niin paljon, että päädyin kauppaan puolitoista tuntia ja päädyin myös joukko tavaroita, joita emme tarvitse? Olen ontuva.
Viimeisimmät videot

COVID 19 Vasta -ainesesti
Otin COVID19 -vasta -ainekokeen. Näin se meni ja tulokset!

Lisää videoita

0 sekuntia 5 minuuttia, 19 sekuntia

Seuraava
Kasvonaamio juoksua tai kävelyä ulkona vinkkejä
07:15

Elää
00:00
08:21
05:19

Ensinnäkin sain joitain Fig Newmans -tapahtumia, koska halusin ”terveellistä evästettä”. Hienoa ei oikeastaan, halusin hyvää evästettä, mutta heillä ei ollut leipomoa tuoreilla suklaa -sirukekseillä. Jostain syystä ajattelin, että Ben piti näistä (joten en syö niitä kaikkia itse), mutta hän sanoi Whatev.

Sain myös nämä uudet risotto -sirut. He olivat myynnissä ja näyttivät mielenkiintoisilta, joten menin siihen. Hyvä uutinen on, että ne maistuvat hyvältä! Valkosipulin maku on uskomattoman vahva (aivan kuten pidän siitä).

Huono uutinen on: Tarjoilukoko on 9 sirua? Ja heillä on pitkä aineosaluettelo.

Sain myös tämän uskomattoman jalostetun tölkin keittoa, koska tiesin, että aion tuhlata kaikki yllä olevassa illalliskalorini huomautti välipaloja. hyvä soitto. Mutta huono kehotus keiton laskemiseen vihannesliemispohjan kanssa ja vahingossa ottaen tämän yhden kodin hämmennyksessä kaikkien tarrojen lukemiseen. Söin sen edelleen.

Sain myös tämän uuden Luna -proteiinipalkin kokeilla. En pitänyt siitä. Se on pienempi kuin “tavalliset” Luna -baarit ja ehdottomasti ei niin hyvä, mutta samankaltaisilla kaloreilla. Boo. (Älä kysy, miksi paketti on tyhjä tästä huonosta arvostelusta huolimatta.)

Benin päivän satunnainen kommentti:

Ben: “Babe, I was reading on Reddit today that you’re incredibly healthy. Harvard Medical Review teki tutkimuksen ja sanoi, että tytöt, joilla on iso peput, ovat terveellisempiä kuin muut. ”

Me: “Did you just call me fat?”

Okay, this really happened, but I wasn’t angered because life is too short to take yourself too seriously ? and I actually take pleasure in certain Latin/feminine features of myself.

Hyvää viikonloppua!

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *